Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
28.3.22 16:27

@Anikaa02 dokud jsme se nezacli snazit o mimco, vsechno bylo ok. Nechapu to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
28.3.22 19:23

@PastikaJatrova je to fakt hrozné zvláštní a co nějaké bylinky nebo něco takového nemohlo by pomoci? Já nevím jestli si na tyhle jakoby alternativní věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.3.22 20:17

@Anikaa02 ja bych to i zkusila, ale to by mi nekdo musel rict „kup si presne tohle a pij to tak a tak“. Me napadly i homeopatika, ale zase nejsem na to s nekym online pres videohovor rozebirat takovy veci a na osobni setkani nemam moc casu. Potrebuju bejt pro vec proste nadsena sama od sebe, ale kdyz tomu nerozumim sama, tak je pro me tezky se k tomu dokopat. Asi to nedokazu poradne vysvetlit. Dneska jsme se bavili s pritelem, ze tomu dame pul rok a pak prokonzultuju s mym doktorem CAR, pokud do ty doby nic. Potrebuju otehotner do pristiho zacatku roku. Tak snad casu dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
28.3.22 20:56

@PastikaJatrova četla jsem pozitivní ohlasy na 3mesicni kůru s drmkem… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.3.22 21:08

@TerezaV95 ja ho nemuzu nikde sehnat :roll: byla jsem v bylinkach nekolikrat - vyprodano, nedodali zbozi… A kdyz jsem to zkousela i v lekarne ve forme tablet, tak na me lekarnice koukala jakoze slovo „drmek“ nezna. Na to jsem si rekla, ze to uz snad neni mozny a dal neshanela. Kde je jistota, ze ho sezenu? :) nejaky doporuceni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
28.3.22 21:14

@PastikaJatrova já objednávám z netu :nevim: Drmek forte 90 kapsli tam je tuším

https://doplnky-stravy.heureka.cz/…e-90-kapsli/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.3.22 21:30

@TerezaV95 supr :) a to se ji 1× denne tableta? Cely cyklus? A tys mela nejakej problemy, ze ho uzivas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
28.3.22 21:41

@PastikaJatrova já měla takových problémů 🤣 ale nejdůležitější bylo že jsem neměla ms první má přirozeně bez hormonů a s první ovulaci po vysazení ha byla po půl roce od vysazení ;-)

Dávkování 1-2 kapsle denně a má to být 3 měsíční kúra… Někdo tvrdí že při drmku není ovulace ale já ji právě při něm měla.. ale je spousta názorů pak někdo říká že od ms do ovulace někdo od ovu do menstruace ale já právě četla vyloženě o té 3 měsíční kúře ;-) zkus to za to nic nedáš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.3.22 22:42

@TerezaV95 ja prave merim bazalni teplotu, do toho jdu skrz moji hysterii tak 3× do roka na gyndu a nikdy jsem vzhledem k teplote a ultrazvukum a odberum krve nemela anovulacni cyklus. To musim tuk tuk zaklepat. Tak se bojim, aby mi neco tu ovu nepokazilo. Mam proste problem s druhou casti cyklu, ale naposledy jsem byla na gynde 2-3 dny po ovu a progesteron jsem mela zvysenej a na ultrazvuku zlute telisko. Jenze od ty doby jsem po ty sonde spinila. Doktor proste nedokazal rict proc. I pres umely progesteron spinim. Ja jsem proste z toho nestastna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
28.3.22 22:52

@PastikaJatrova nevím nejsem doktor ale četla jsem právě na tu 3 měsíční kúru s drmkem dobrý ohlasy i co se špinění v druhé půlce cyklu týká :hug: ale je to 3 měsíční kúra no tak nelze očekávat výsledky hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.3.22 23:26

@TerezaV95 jasne :palec: ja se uplne o ten drmek nezajimala, jen jsem cetla, ze je proste dobrej. Furt jsem si blahove nalhavala, ze kdyz dochazi k ovulaci, ze je vice mene vyhrano (co se tyka zeny). A kdyz je problem s fazi po ovulaci, umely progesteron to zaridi :jazyk: tak urcite… ja jsem takova naivka :roll: no a vy se taky snazite o mimco? Nebo jak to mate? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
29.3.22 05:07

@PastikaJatrova jojo ale bez ovulky to nějak postrádalo smysl 🤣.. já si zase bláhové myslela že vysadím a hned budu 🤰 🤣 kdybych věděla jaké budu mít problémy s tím aby byl vůbec nějaký cyklus a ovulace tak vysadím dřív 🤣 🤣 🤣 a hlavně přijde mi že v dnešní době jsou puberťačky mnohem víc informovaný o HA než jsem kdy byla já.. 11 let s HA vzalo za své :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
29.3.22 09:36

@TerezaV95 taky jsem ji brala 11 let. Jako pubertacka jsem krvacela naprosto furt a treba mesic v kuse. S medikaci supr, ale po vysazeni zase vsechno spatne. V 17 letech jsem fakt uz byla zoufala, tak mi doktor dal antinu. A kdyz mi bylo tak 26, zacala jsem se pidit po mejch bejvalejch problemech. Zjistila jsem, ze jsem zrejme nikdy neovulovala a ze antina jen prekryje problemy, ale neresi je. Vysadila jsem ji rok pred zacatkem snazeni o prvni a cyklus naskocil hnes. Sice byl hodne nepravidelnej a dlouhej, ale ve finale jsem otehotnela na 1.dobrou. pri porodu mi zjistili endometriozu, ktera je ted podle krve v poradku, ovulaci mam teda pokazde, ale ta cast cyklu po ovu je podle me spatna, podle doktora v poradku. Za ten 3/4 rok nebylo ani biochemko, nic proste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
29.3.22 10:12

@PastikaJatrova A co zkusit car? Jsou tam vstřícnější doktoři a je jen na tobě kdy se rozhodneš jít k nim.. Car hned neznamená že to nepůjde přirozeně, ale udělají vyšetří na které svého normálního Dr. prostě nemáš šanci umluvit a udělají je hned.. ne až po roce marného pokoušení se o mimi.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
29.3.22 11:42

@TerezaV95 muj doktor udela cokoliv, co mi na ocich vidi a ma k tomu vybaveni. Takze pokazde odbery, pokazde ultrazvuk a muzu k nemu jit na prohlidku v podstate kdykoliv. A k tomu je ochotnej se mnou cokoliv probrat i v jeho volnu po telefonu, ale to se snazim ho fakt neotravovat. O CARu premyslim, ale chci tomu snazeni dat minimalne ten rok :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí