Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
17.3.22 17:16

@Qinn ale ne jako 20 dnů je fakt mazec a test si vůbec nezkousela? A co teplota klesla? Mě napadlo biochemické jestli to nemohlo být všude jsem četla ze LF by měla být max 16 dnů a ze pokud je 18 je to téměř jistě těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.3.22 17:45

@Anikaa02 Test jsem dělala už pár dnů zpátky, akorát jsem na sebe byla naštvaná že se nedržím vlastních zásad, jako vždy sněhobílo, ale bylo to dost brzo, neznám moc žen kterým by test takhle brzo něco ukázal, spíš naopak. Teplota klesla už pod linii, mám i trochu křeče, což nemívám, takže bych se asi fakt přikláněla k potratu, i když těm tabulkám se taky 100% věřit nedá, ale tak což, jestli je to potrat, tak tělo ví co dělá a má k tomu důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
18.3.22 06:58

@Qinn přesně tak tělo ví co je pro nej nejlepší… a navíc by byli dobra zprava ze se možná již zadarilo a navíc po potratu a porodu je prý ženská pohnojena a jde to hned :)

Jinak jak dlouho ze se snažíte s tímto dárcem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
18.3.22 22:59

@Anikaa02 Takovou zkušenost jsem taky slyšela víckrát, třeba to je pravda, bylo by to fajn :think:

S tímhle dárcem máme za sebou 14 cyklů. Najít někoho blíž se pořád nedaří no, že by bylo víc pokusů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
19.3.22 12:26

@Qinn jestli třeba není možný ze si s tímhle dárcem například nesednete četla jsem ze se to muže stát ze dva lidé proste nejsou kompatibilní :think:

Stejně by mě nenapadlo ze najít dárce muže být takhle složité to je docela hustý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
27.3.22 10:40

Ahoj holky jak se všechny mate a co je u Vás nového? :) U nás asi to nejhezčí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.3.22 07:40

@Anikaa02 ahoj :kytka: gratulovat jeste radsi nechci, at se nic nezakrikne :srdce: graf teploty mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
28.3.22 08:10

@PastikaJatrova ahoooj jojo mám i dnešní test… já mám radost ze to vyšlo a teď dej se vůle bozi to už stejně neovlivníme :kytka:

Včera jsem spinila to se dneska zastavilo takže si myslím ze dobře test sílí tak uvidíme co bude dal testovat už asi nebudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.3.22 11:11

@Anikaa02 uprimne, ja na tech testech nic nevidim, ale vim, ze v realu je ta carka videt lip. Nicmene graf tehotenstvi odpovida. Tak drzim palce :potlesk: :palec: moc ti to preju :kytka: a jak ti je? Cejtis neco jinak? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
28.3.22 12:05

@PastikaJatrova Jojo z toho dneška už je fakt hezky vidět, takže je to jasný ted už jen aby sílila a byla všechno v pořádku :) 13.4. jdu na první kontrolu tak uvidíme…

Hele překvapivě vůbec nic, asi týden zpátky jsem měla PMS takže mě bolelo břicho, prsa obličej opupínkovaný, ale to trvalo jen 3 dny a potom to přešlo a včera v den MS jsem špinila ráno, ale během dne to ustalo a dneska je test silnější a už nešpiním tak jsem v klidu :) Spíš mi to vůbec nedochází… furt se chodím na ty testy koukat :D nevěřím tomu…

A co ty jak si na to nemáš ted nějak po ovulaci? Co graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
28.3.22 12:22

@Anikaa02 gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
28.3.22 12:22

první kontrola

Tak se hlásím holky. Konečně jsem dorazila do práce. Na gyndě nestíhali, takže jsem šla o 3/4 hodiny déle na řadu. Mrňousek je tam :dance:, byl fakt roztomilý :srdce:, srdíčko bije, doktorka říkala, že ještě zrychlí, ale na tento týden je všechno v pořádku :hug: fotečku teda nemám, dala mi jen zprávu, kdybych musela s něčím na pohotovost, aby věděli, že jsem 2v1, další kontrola 14.4. 8:30 fakt neskutečný pocit, vidět, jak tam bliká srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.3.22 13:20

@Anikaa02 ja uz zase 2 dny spinim a tusim ze 4 dny uz beru zase duphaston. Dneska jsem nemerila, protoze jsme byli pres noc na navsteve a stejne s tim duphastonem neni to mereni presny. Vcera jsem to spineni skoro obrecela a dala do vyhledavace na googlu „Centrum asistovane reprodukce“. Fakt jsem z toho nestastna :( kdyby bylo vsechno ok a proste se jen nedarilo, tak dobry. Ale podle vsech vysetreni jsem ok a nikdo mi nedokaze rict, proc proste spinim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
28.3.22 14:35

@Elíseček Moc děkuji :) sem tě následovala taky přesně 8 měsíc snažení :D

Tak to je super zpráva že je všechno v pořádku a má krásné srdíčko :srdce: :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 28.03.22 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
28.3.22 14:37

@PastikaJatrova Děvče zlaté, já fakt nevím tohle je divné mě se to špinění taky nezdá… a hlavně nikdy před tím si to neměla máš to až ted takže se musel ve tvém tělo změnit… a ono i kdyby to ne těhotenství nemělo přímo vliv,… tak minimálně to že si z toho špatná udělá strašně moc… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí