Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
15.3.22 09:40

@Elíseček Tak to si vůbec nečekala vid? Já jsem měla kvůli covidu taky posunutou MS i po očkování se mi posunula asi o týden (ale nevím zda šoupla i ovulaci, to jsem tenkrát ještě tak nesledovala) Tak hlavně že jste to zvládli, covidové miminko :srdce: :srdce:

Jsem moc ráda že se zadařilo :) Jo toho se nejvíc bojim že mi bude smrdět jídlo… já už ted nedávám třeba mletý maso to mi smrdí strašně a občas i kuřecí (ted teda kupuju nějaký super kuře z farmy a to teda nesmrdí, ale je dvakrát tak drahé 8o, nicméně před tím jsem ho stejně většinou vyhodila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.3.22 09:43

@Anikaa02 no nečekala. Bylo to jen, že jsem si řekla: Máš hodně testů, zpoždění taky, tak ho udělej, se nic nestane :lol: no a počůrala jsem papírek a šla převléknout a když jsem se vrátila, tak jsem byla tak v šoku, že jsem s tím papírkem letěla za manželem a říkám mu zlato, ježíši podívej se. On na to kouká a říká: Co to je? :lol: Tak říkám, pozitivní TT :lol: první den tomu vůbec nevěřil, ale testy sílí, takže už mu to došlo a včera mi chvíli hladil břicho a říká mi: Musím pohladit lůno, aby to všechno dobře upeklo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
15.3.22 09:57

@Elíseček Jéééé to je hezký a on vlastně i mluvil tenhle měsíc na břicho vid? Třeba měl nějaký tušení, jako je hustý jsem moc ráda že se to povedlo :srdce: uplně si mi zvedla náladu je to skvělá zpráva :)

Jinak já jsem dneska 16DC teplota malinko dole a už druhý den mě bolí břicho, včera konečně malinko zedílil ovu test, takže si myslím a doufám že dnes a zítra bude pozitivní a snad teplota vyleze, na to že jsem měla ovu minulý měsíc už 8DC tak to tenhle nějak trvá :mrgreen: ale fakt už věřím že to bude každým dnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.3.22 10:08

@Anikaa02 jj pár dní po ovu :lol: ale jak přišel ten covid, tak nám to přišlo, že je to nereálné :lol: určitě, tak hlavně přeju pěkné pomazleníčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
15.3.22 10:12

@Elíseček Tak vidíš a covid nakonec asi nějak pomohl imunita měla co dělat na jiných frontách možná :mrgreen: hele a ono to fakt přijde když to člověk čeká nejméně to snad není možný :kytka:
No prosím tě manžel ten bere asi týden Selzinkplus a tvrdí mi že je od té doby furt nějaký nadrbaný (tak mají ty vitamíny výborný placebo efekt, tolik sexu jsme neměli ani nepamatuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.3.22 10:14

@Anikaa02 selzink je dobrý. Manžel bere necelý dva měsíce a podívej, šup, jsem 5+2 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
15.3.22 10:19

@Elíseček No já na něj četla dobré recenze + není na předpis a pro manžela byla přijatelnější varianta zkusit brát vitamíny než jít na spermiogram :D Tak třeba to ty jejich mršky fakt probouzí k lepším výkonům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.22 12:47

@Elíseček Velká gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.22 12:58

@Anikaa02 To píšou všude, ale z vlastní zkušenosti vím že to není tak úplně pravda, prostě se to nedá takhle obecně tvrdit, je to přesně jako ty tabulky no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.3.22 13:08

@PastikaJatrova Já si úplně nemyslím že by to měl být hned problém, jako může se stát že něco je opravdu špatně, ale spíš podle mě buďto došlo v takovém případě k hodně brzkému potratu (nebo nefunguje TT, takových případů je taky dost) nebo se MS prostě fakt opozdila z jakéhokoliv důvodu, stres, velká námaha atd. Mně se jednou třeba stalo, když jsem byla delší dobu hodně ve stresu (péče o umírajícího člověka), že jsem měla dvojnásobně dlouhý cyklus, prostě když na to tělo zrovna nemá sílu a nemůže připustit ztrátu krve, počká si až to pro něj bude bezpečné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
15.3.22 13:31

@Qinn Mě jednou tvrdila kamarádka, že prý to tělo na nějaké stresové situace může reagovat až s 3 měsíčním opožděním, ale co je na tom pravdy netuším :nevim: :nevim: ale jí se to udajně potvrdilo že když byla nějak víc ve stresu projevilo se to na cyklu za 3 měsíce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.3.22 13:49
@Qinn píše:
@Elíseček Velká gratulace :srdce:

děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
15.3.22 14:22

@Qinn to sice jo, ale to se podle me musi opozdit i ovulace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
15.3.22 19:27

Holky tak hurá sláva 16DC pozitivní ovulacni test + konečně jsem vypozorovala ten vajecny bílek :lol: a teď mám trochu dilema protože jsme měli sex včera jestli na to vlitnout i dnes a nebo počkat a sex zítra co myslite? Na návodu píšou ze ovulace by měla proběhnou 24 - 48 hodin po pozitivním testu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
15.3.22 20:26

@Anikaa02 co kompromis a zitra rano? A pro jistotu i zitra vecer. Tim nic nezkazis :mrgreen: ja tomu neverim, ze nestihnou dozrat. Ale za me je nejlepsi zitra rano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí