Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elíseček Tak to si vůbec nečekala vid? Já jsem měla kvůli covidu taky posunutou MS i po očkování se mi posunula asi o týden (ale nevím zda šoupla i ovulaci, to jsem tenkrát ještě tak nesledovala) Tak hlavně že jste to zvládli, covidové miminko
![]()
Jsem moc ráda že se zadařilo
Jo toho se nejvíc bojim že mi bude smrdět jídlo… já už ted nedávám třeba mletý maso to mi smrdí strašně a občas i kuřecí (ted teda kupuju nějaký super kuře z farmy a to teda nesmrdí, ale je dvakrát tak drahé
, nicméně před tím jsem ho stejně většinou vyhodila)
@Anikaa02 no nečekala. Bylo to jen, že jsem si řekla: Máš hodně testů, zpoždění taky, tak ho udělej, se nic nestane
no a počůrala jsem papírek a šla převléknout a když jsem se vrátila, tak jsem byla tak v šoku, že jsem s tím papírkem letěla za manželem a říkám mu zlato, ježíši podívej se. On na to kouká a říká: Co to je?
Tak říkám, pozitivní TT
první den tomu vůbec nevěřil, ale testy sílí, takže už mu to došlo a včera mi chvíli hladil břicho a říká mi: Musím pohladit lůno, aby to všechno dobře upeklo
![]()
@Elíseček Jéééé to je hezký a on vlastně i mluvil tenhle měsíc na břicho vid? Třeba měl nějaký tušení, jako je hustý jsem moc ráda že se to povedlo
uplně si mi zvedla náladu je to skvělá zpráva ![]()
Jinak já jsem dneska 16DC teplota malinko dole a už druhý den mě bolí břicho, včera konečně malinko zedílil ovu test, takže si myslím a doufám že dnes a zítra bude pozitivní a snad teplota vyleze, na to že jsem měla ovu minulý měsíc už 8DC tak to tenhle nějak trvá
ale fakt už věřím že to bude každým dnem ![]()
@Anikaa02 jj pár dní po ovu
ale jak přišel ten covid, tak nám to přišlo, že je to nereálné
určitě, tak hlavně přeju pěkné pomazleníčko ![]()
@Elíseček Tak vidíš a covid nakonec asi nějak pomohl imunita měla co dělat na jiných frontách možná
hele a ono to fakt přijde když to člověk čeká nejméně to snad není možný ![]()
No prosím tě manžel ten bere asi týden Selzinkplus a tvrdí mi že je od té doby furt nějaký nadrbaný (tak mají ty vitamíny výborný placebo efekt, tolik sexu jsme neměli ani nepamatuju
)
@Anikaa02 selzink je dobrý. Manžel bere necelý dva měsíce a podívej, šup, jsem 5+2 ![]()
@Elíseček No já na něj četla dobré recenze + není na předpis a pro manžela byla přijatelnější varianta zkusit brát vitamíny než jít na spermiogram
Tak třeba to ty jejich mršky fakt probouzí k lepším výkonům ![]()
@Anikaa02 To píšou všude, ale z vlastní zkušenosti vím že to není tak úplně pravda, prostě se to nedá takhle obecně tvrdit, je to přesně jako ty tabulky no ![]()
@PastikaJatrova Já si úplně nemyslím že by to měl být hned problém, jako může se stát že něco je opravdu špatně, ale spíš podle mě buďto došlo v takovém případě k hodně brzkému potratu (nebo nefunguje TT, takových případů je taky dost) nebo se MS prostě fakt opozdila z jakéhokoliv důvodu, stres, velká námaha atd. Mně se jednou třeba stalo, když jsem byla delší dobu hodně ve stresu (péče o umírajícího člověka), že jsem měla dvojnásobně dlouhý cyklus, prostě když na to tělo zrovna nemá sílu a nemůže připustit ztrátu krve, počká si až to pro něj bude bezpečné ![]()
@Qinn Mě jednou tvrdila kamarádka, že prý to tělo na nějaké stresové situace může reagovat až s 3 měsíčním opožděním, ale co je na tom pravdy netuším
ale jí se to udajně potvrdilo že když byla nějak víc ve stresu projevilo se to na cyklu za 3 měsíce… ![]()
Holky tak hurá sláva 16DC pozitivní ovulacni test + konečně jsem vypozorovala ten vajecny bílek
a teď mám trochu dilema protože jsme měli sex včera jestli na to vlitnout i dnes a nebo počkat a sex zítra co myslite? Na návodu píšou ze ovulace by měla proběhnou 24 - 48 hodin po pozitivním testu ![]()
@Anikaa02 co kompromis a zitra rano? A pro jistotu i zitra vecer. Tim nic nezkazis
ja tomu neverim, ze nestihnou dozrat. Ale za me je nejlepsi zitra rano ![]()