Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
13.3.22 15:37

@Anikaa02 jak ja ti zavidim takhle pozdni snidane :mrgreen: jen si to uzivej, dokud muzes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 15:41

@PastikaJatrova Jooo jako musím říct že to je ne víkendech nejlepší překně snídano/oběd do postele na něco kouknout to je pohodička s tím se mi bude těžko loučit :mrgreen: a co mě, hlavně manželovi až mu bude ráno v 7 skákat dítě po hlavě to asi nebude uplně happy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.3.22 17:18

@Anikaa02 no ono se pak uz ani v klidu nevys*res :mrgreen: vzdycky u toho budes mit malyho divaka, kterej ti utece s hajzlpapirem a pred tim se s tebou bude pretahovat o stetku :mrgreen: a spousta a spousta dalsich krasnych veci te ceka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 19:07

@PastikaJatrova no jako bude to obrovský vytržení z komfortní zóny ale i tak se na to moc těším :srdce: snad brzo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.3.22 19:27

@Anikaa02 jo, i tak je to baaajo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 19:42

@PastikaJatrova jooo dneska jsem premyslela ze bychom je-li na prodlouženy Čunek někam do zahraničí a furt nad tím přemýšlím napadlo mě Polsko nebo Německo to je nejblíže a v létě pak Itálie ale furt se nemůžu rozhodnou co vy plánujete nějakou dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.3.22 20:30

@Anikaa02 pokud neotehotnim do leta, tak asi Bulharsko, ale uvidime podle situace. Nechceme planovat nejak dopredu, protoze kdyz to neni Koronac, tak je to Putin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 20:35

@PastikaJatrova no pravé proto taky furt přemýšlím jestli ji nebo ne jestli by člověk spis ty peníze neměl šetřit… teď chceme koupit barák ceny nemovitosti jdou konečně dolu a stejně nad tím přemýšlím co bude jestli je dobrý nápad jestli nezůstal v bytě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.3.22 21:49

@Anikaa02 Ahoooj, dneska 17.DPO/25.DC, ovulace byla dřív, čípek trochu měkne, mám pocit že to dostanu, tak jsem zvědavá no, ale jako vždycky chci jestě počkat, párkrát jsem to dostala i 19 DPO když jsem si už myslela že to určitě vyšlo 🙉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
13.3.22 21:50

Co myslíte mohu brát už jako pozitivní?? :dance: :dance: Je to první OT který tak vypadá za posledního půl roku jinak dusici negativni.. první vcera v 9 večer druhý dnes v 9 ráno a druhý teď v 9 večer.. píchá mě v podbřišku na obou stranách celý dnešek 8o :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 21:51

@Qinn holka ty mě napinas já na tebe dneska myslela jestli už si třeba netestovala jako klobouk dolu za trpělivost! Si hustá :potlesk:

Příspěvek upraven 13.03.22 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 21:53

@TerezaV95 já bych řekla ze možná ještě kousek ale nejsem v ovu testech takový profik měla jsem jeden takhle jako ty a druhy den na to ještě víc silnější… pro jistotu bych na to dneska vlitla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.3.22 21:55

@Anikaa02 a kde byste chteli barak? Ja za sebe muzu rict, ze me by z prahy nikdo nedostal. Je to cca 6 let zpatky, co chtel pritel koupit barak cca 30km za prahou a pamatuju si, ze jsem mu rikala, ze s nim pujdu kamkoliv, ale stastna tam nebudu. Ja jsem proste prohnilej prazak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
13.3.22 21:58

@PastikaJatrova no tak my jak jsme teď kousek od Zličína tak nám ta lokalita vyhovuje takže udělané koukame na Rudná, Drahelčice ale i dále jako Unhošť zrovna v úterý se jedeme podívat na jeden do Bezděková to je asi 15 minut od nás takže ještě pohoda… jako takhle já bych ŠL klidně i do Prahy do většího bytu ale manžel proste nechce a chce barák (a to je to rodilej Prazek)

Pro mě je důležitý aby byl kousek les a ideálně nějaký kramek a školka a budu spokojena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4303
13.3.22 22:00

@Anikaa02 tak partner má od 6 noční ale odpoledne jsem byla jak nadržený králík a udělala jsem partnerovi jeho oblíbené tortilly k obědu tak jsem za to chtěla „odměnu“ 🤣 🤣 🤣 tak uvidím zítra 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí