Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anikaa02 Je strašně brzo, mám to dostat až skoro za týden, LF mívám běžně tak 16 dnů. Počkám jestli bude zpoždění a pak bych test udělala, ale dřív ne, to jsem dělávala dřív a strašně mě stresovala ta jedna čárka když jsem čekala že tam něco bude ![]()
Anonym: Zkusila bych nejdřív ty nejméně rizikové metody a ne naopak ty neinvazivnější, Můžou na to krásně pomoct bylinky, cvičení, případně Femigard, tady dávám video slečny které dal dohromady cyklus a pak otěhotněla ![]()
S bylinkami můžu klidně poradit kdybyste chtěla, stačí napsat tady nebo do SZ, ráda se podělím o zkušenosti ![]()
@PastikaJatrova Je to složitější no, už aby to vyšlo a byl klid ![]()
@Qinn noooo já jsem pravé hodně nedockava
ale dobra tedy budeme ještě čekat ![]()
Ahoooj holky jak se dnes máte? Venku je krásně tak už se těším až se půjdeme projít, jinak já jsem dneska zustala doma protože mám už dva dny pocit že na mě něco leze, není mi nějak špatně, ale trochu bolí hlava, trochu ruce, trochu v krku trochu mám rýmu, od všeho kousek
![]()
Jinak jsem 10 DC teplota je furt mezi 36.5 a 36.6. takže čekám na ovulaci… bolesti břicha jsem měla nějaký 8 DC, ale teplota zůstala dole takže to ovulace nebyla… ![]()
@Anikaa02 ahoj
me konecne prestaly bolet ty zada. Odpolko taky pujdem na prochajdu, tak se tesim
co dneska varis? ![]()
@PastikaJatrova Já budu dělat dneska rybu a asi k tomu brambory… kupuju na rohlíku je super bez kostí a docela velké plátky a ještě jsem přemýšlela že udělám kuřecí vývar a nudličky mám na něj docela chut ![]()
Co ty? Tak to je super že už jsou záda OK, já jsem přemýšlela že bych si dneska zacvičila… ale ještě nad tím pořád přemýšlím ![]()
@Anikaa02 tak takhle ja premyslim uz tak rok v kuse
vcera jsem nahazela jen tak ze zvedavosti do kalorickych tabulek, co jsem vsechno jedla a jsem z toho jelen. Kalorie dodrzuju tak akorat, abych hubla, ale nedodrzuju prijem tuku, ale sacharidy mam jen tak tak. Tak moc nechapu, proc furt pribiram. Kdyby mi ta vaha aspon stala ![]()
@PastikaJatrova Holka já ted sleduju tabulky týden a měla bych mít příjem kolem 1400 kalorií a mám skoro 2000… sacharidy mám uplně přepálený víc jak 150% a zbytek mám jen tak tak… takže jsem sice upravila jídelníček ale jak nejím mléčné výrobky mám víc hlad s navyšuju si právě přílohy… takže mám pocit že to není uplně dobře… a nevím jak to upravit… nabízí se víc masa… ale já nemám moc maso ráda ![]()
Ahoj holky,
my se snažíme od 7/21. V září se zadarilo, ale pak bohužel odešlo 😔. Teď se zadarilo po druhé a to vůbec nevydrželo dlouho, pouhých par dni. Jsem už z toho zoufalá, vůbec nevím kde je chyba a leze to pěkné na mozek 🤯 tak přeji všem hodně štěstí ♥️️💐
@Kolicek2020 Tak to mě mrzí že se dvakrát neuspěšně zadařilo… chápu že z toho musíš být špatná
a řešíte nějak s doktorem nebo tomu zatím necháváte volný průběh?
@Anikaa02 v minulosti jsem prodělala i mimodelozni a přišla o vejcovod. Lékař mi řekl ze jsem mlada, takže zatím není co řešit, máme prý stále zkoušet …
@Kolicek2020 No tak to je brutus… jako dobré znamení je že to jde, ale co s tím že se miminko neudrží vím že se na to předepisují nějaké léky aby se právě udrželo… ale já jsem tak daleko nikdy nedošla takže zkušenosti nemám… Každopádně držím palce at to brzo dopadne ![]()
@Kolicek2020 moc me to mrzi, co se vam deje
ja bych to brala trosku pozitivne v tom, ze i s jednim vejcovodem „umis“ otehotnet
chtelo by to asi podporit prasky po ovulaci nebo hned po zjisteni tehotenstvi. Nicmene znam pripad, kdy holcina 2× hned za sebou potratila. Bylo jim doporuceno, aby se pul roku do ni nedostalo sperma. Proste aby si jeji telo od toho vseho odpocinulo. A hned po pul roce na prvni pokus otehotnela a ma krasnyho kluka ![]()
@Anikaa02 mam taky 1400 kalorii cca. Uz fakt nevim, kde je chyba ![]()