Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anikaa02 no asi takhle… kolikrat je to fakt ficak cely den, ze se nestihnu otocit a uz je vecer. Ale nekdy je to naprosta pohoda. Kazdopadne jsem do dneska nepochopila, jak nejaka maminka zvlada treba jeste fitko a pri placani babovek na piskovisti byt namalovana. Pokud maj doma uklizeno a uvareno a nemaj k tomu nejakou hospodyni, tak fakt klobouk dolu.
@PastikaJatrova hih no já mám pořad takovou představu ze při rod budu moc i pracovat
takže jsem na sebe zvědavá ![]()
@Anikaa02 kdyby aspon jedna z babicek byla v duchodu, taky uz bych byla v praci aspon na par dni v mesici. Jenze babicky maj do duchodu fakt jeste daleko
zalezi, co bys pri rodicaku chtela delat za praci. Ja si momentalne neumim predstavit nic. Ale kamaradky dite si zase umi dost hrat samo od vzdycky, takze ta pracovat z domova muze.
@PastikaJatrova To úplně chápu, já bych taky chtěla děti blíž u sebe. Třeba bratranci jsou od sebe snad 15 let a to mi přijde hoooodne moc, já bych ráda tak 2 - 3 roky, ale úplně vidím že budeme rádi když se povede vůbec nějaké dítě ![]()
Jinak teď se všude řeší, že se hledají rodiny pro miminka co o svoje rodiny přišly kvůli válce, být to jen na mně, tak se hned snažím informovat jak je to myšleno po právní stránce, jestli je to dočasně nebo adopce (kdo není v manželství tak do ČR adoptovat ze zahraničí běžně nesmí), tady myslím že by mohla být výjimka, hned mi svitla naděje, říkala jsem si že by to doma mohlo projít, ale žena nechce ani takhle
dárce se snažíme hledat blíž, ale jeden když zjistil že s ním nikdo do postele nepoleze už se znovu neozval a ostatní neodpověděli pro jistotu vůbec ![]()
Jinak pro odlehčení, včera mě hrozně nasr… kurýr, dají vědět 3 hodiny (!!!) dopředu že budou doručovat, já jsem se zrovna probrala, sahám po teploměru a zvonek
pak jsem si lehla ještě na půl hodiny, ale stejně teplota úplně jinde
@PastikaJatrova no tak já delam hlavně administrativu ve zpracování hypoték takže kontrola jestli poradce dává do banky všechno správně atd nějaký školení nováčků… no já tak nějak doufám ze třeba by mě občas doma mohl vystřídat manžel IT takže si vzít taky homeoffice a buď být doma všichni a nebo bych pravé mohla na to školení atd
ale musím mít hodně ditko ![]()
@Qinn a proc do darce nejde i tvoje zena? Vzdyt byste mely dvojitou sanci na mimco ![]()
@Anikaa02 to jsem si planovala, jak budeme mit hodny dite, ze mu vsechno budu vysvetlovat v klidu, ze plenu ve 2 letech mit nebude…
jak naivni jsem byla
ale jinak ti samozrejme preju, aby jsi hodny dite mela. Ten nas demon urcite hodnej je, kolikrat to vidim u kamaradky, co ten jeji satanas dovede a to je ten muj oproti nemu fakt zlato, ale kazdej to vidi jinyma ocima ![]()
Už vás chvilku sleduju. Tak se teda dnes po dalším příjezdu tety Irmy i přidám.
(1DC)
Holky vy to vypadá tu máte docela znalosti a přehled. Jak časté jsou výskyty anovulacnich cyklů a co to může ovlivňovat? Resp. Jsou nejake vlivy které by mohly navyšovat jejich počet?
@PastikaJatrova Protože nechce být biologická matka a někdo se o rodinu musí postarat. Kdyby to vyšlo oběma, byl by to dost průs… pár takových případů znám a nedopadá to pak vůbec dobře. Nemá kdo život rodinu, nárok je jen na jednu rodičovskou v domácnosti atd. atd.
@PastikaJatrova no jako dneska jsem hlídala 10 měsíční holčičku která je fakt hodna (byli jsme na výstavě takže kamarádka litala kolem psu) a musím ti říct ze jsem úplně vyrizena
manžel se mi doma směje co budu dělat s vlastním
já se budu modlit na hodne ditko jako my se segrou jsme byli zlata zatím co manžel byl prý strašný ero a nejhorší jako malicko miminko pořad prý jenom brecel… takže sem zvědavá
![]()
@Qinn Nooooo tak to už by si ale testovat mohla? ![]()
@Qinn aha. To me nikdy nenapadlo, ze to muze byt takhle komplikovany. Doufam, ze se vam to mimco povede. Musi to bejt fakt narocny ![]()
@Anikaa02 s vlastnim ditetem je to trosku jiny. Ja bych s cizim mimcem byla taky vyrizena, pritom uz vim, co to obnasi… nekde jsem cetla: „deti jsou jako prdy… svoje nejak prekousnete, ale s cizima je to horsi.“
ja treba nikdy nebyla nocni ptak. Z diskotek jsem odchazela jako popelka o pulnoci, pac jsem usinala atd. Takze spis nechapu, jak jsem zvladla ten prvni pul rok temer nespat
ten spanek je fakt to nejhorsi na tom materstvi. Ostatni je ve skutecnosti parada ![]()
@PastikaJatrova fakt? No tak to si mě uklidnila protože já jsem dneska byla fakt KO a zmizeli všechny moje dosavadní představy o mateřství
![]()
No já taky mix ne jako dřív jo ale to tak do těch 20 teď jsme byli naposledy u kamosky na stolních hrách ani jsme moc nepili ale byli jsme vzhůru do 4 do ráno já cely víkend zůstala v pelechu to se nedalo přežít
![]()