Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PastikaJatrova tak mu prostě řekni že teda ok že ze zdravotního hlediska to na početí vliv nemá, ale po psychické stránce že tě to trápí jako ženu a že tě to i omezuje a tak a třeba ještě něco vymyslí
![]()
@TerezaV95 mam v planu to s nim probrat v nejhorsim na konci leta. Vyzkousim jeste ten drmek, mozna vymyslime nejakou dovolenou, ja se zkusim hodit do klidu, uziju si leto a pak to zacnem resit. Urcite to ale chci poradne probrat s nim a poptat se ho teda na CAR.
No a tobe teda ten drmek pomohl k ovulaci? Nebo jak to mas teda ty?
@PastikaJatrova hele nevím jestli přímo drmek, měla jsem tu 3 měsíční kúru.. ale já k tomu beru spousta dalších vitamínů.. teď ten poslední cyklus jsem místo inofolicu combi premium v kapslích (který doporučují pro ženy s nadváhou k ovulaci) začala od 30 dne cyklu brát nosifol.. takže spíš si myslím, že mi pomohl ten nosifol nebo kombinace, fakt nevím to se asi nedozvím, ale měla jsem ovulaci první po vysazení HA 45 DC.. no teď sice jsem už 4 DC, ale věřím tomu že ovulku budu mít dřív a beru ten nosifol místo toho inofolicu.. hormonální profil mi nikdo nedělal další od té doby co jsem dostala první vyvolávačku, takže nevím ale vzhledem k tomu, že byla ovulace tak už jsem nemusela mít ani nízký progesteron kvůli kterému mi dr předepsala proveru od 15 DC do 25 DC tenkrát.. mohla to být kombinace všeho ale taky nemusela.. beru toho tolik že nedovedu říct co přesně zabralo
.. budu ti držet pěsti ať se co nejdřív zadaří a do caru nemusíte ![]()
@TerezaV95 diky moc. Me by se hrozne ulevilo, kdyby zmizelo to spineni. Taky to budu drzet palce, at se ti ten cyklus srovna tak, jak by mel byt. Otehotnet je fakt veda
![]()
@PastikaJatrova No můžu ti říct že jsem se za posledního půl roku od vysazení HA dozvěděla o svém těle víc věcí než za těch 11 s HA
![]()
@TerezaV95 ja uz toho vim tolik, ze je muj gyndar ze me asi nestastnej, pac vim vic, nez by potreboval
a diky tomu se asi stresuju vic, nez je zdravo ![]()
@PastikaJatrova Jeslti máš IG, můžu doporučit Bylinky pro ženu, paní je hrozně ochotná bylinkářka a míchá i směsi na míru, čaje i napářky
já jsem se jí jen na něco ohledně bylinek ptala, protože si hodně informací ohledně toho protiřečilo a fakt mi to moc hezky vysvětlila a napsala vlastní zkušenosti a zkušenosti zákaznic ![]()
@TerezaV95 Jenže konkrétně u drmku trvá 3 - 4 měsíce než vůbec zabere, u většiny bylin to trvá taky až čtvrt roku a je potřeba brát je pravidelně a dlouhodobě aby to mělo efekt, na to pozor. Nefunguje to jako sajrajty z lékárny hned. Proto se třeba sirup Femigard bere 3 měsíce, měsíc se vynechá kvůli tomu že některé z těch bylin se nemají brát vkusem delší dobu a jede se pak další kolo ![]()
@Qinn IG nemam. Ja to fakt nechapu. Ted jsem 2 dny spinila tak nejak normalne a ted to 2 dny slabne. Nikde se nemuzu docist, jestli to muze byt tim, ze je to vsechno po ovu treba vic prokrveny a proto to spineni. Nebo nevim, jak jsem si vymyslela, ze to prokrveny je
treba si vymejslim ![]()
@PastikaJatrova Aha nebo zkusit nějakou skupinu na FB, těch je taky dost, třeba Ženská bylinná napářka je fajn, různé zkušenosti a dost zajímavé.
Jako ono by to mohlo být i ze stresu, ale je to hodně zvláštní že to začalo až se snažením ![]()
No, já mám nejspíš s ovulací v tomhle cyklu opět smůlu, takže doporučuju vyhnout se umrtvení zubů, od té doby své, do té doby normální a gakvne ovulační, cykly nepoznávám ![]()
@Qinn koukam, ze mas teda taky peknou smulu. Ja uz si vcera procitala info o CARech, jak to vlastne probiha a tak, tak me to trochu uklidnilo, ze je to docela fofr od 1.navstevy. ale jak uz jsem psala, pres leto nic hrotit nechci a pak uvidime ![]()
@Qinn vím proto píšu o 3 měsíční kúře
… A i to tak bylo psané že 3 měsíční kúra a pak se to rozchází.. někdo píšou do ovu někde začít po ovu… Takže já měla tu 3 měsíční kúru ![]()
@PastikaJatrova ahooooj já jsem se v té konverzaci nějak ztratila
hele super test sílí, zítra odjizdime ne víkend do Německa tak se těším manžel už se uklidnil mě je dobře tak snad bude všechno v pořádku
![]()
Co ty pořad spineni? Teď už mas po ovulaci viď? Myslím ze jsi to psala
@PastikaJatrova ještě mě tak napadlo já jsem tenkrát psala jednomu klukovi co se zábava stravou jako co doplnit co vynechat z jídelníčku atd myslím ze AdamRaw je na instragramu a popsala jsem mu problém on mi fakt napsal co úplně vyřadit z jídelníčku (u mě mléčné výrobky, luštěniny, cukr ořechy) a co přidat (u mě mastné kyseliny a křemík + listovka a pupalka + maca) a do toho jsem pila střídavě čaje a fakt hned první cyklus se zadarilo což muže být i náhoda protože jsem najednou měla pocit ze to mám všechno pod kontrolou, ale za mě super tak kdyby so chtěla mu napsat?