Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
6.4.22 18:20

@PastikaJatrova naštěstí už ne ráno jsem volala na gyndu tam my tekla ze dokud nekrvacim nebo nemám bolesti tak mám být v klidu takže se pokusím být v klidu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
7.4.22 08:01

@Anikaa02 to bude v pohode :) to je urcite jak se tam prtousek zavrtava a tak :)
Jinak ja jsem dneska 2dc :? Ja se snad nikdy nedockam :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.4.22 08:10

@PastikaJatrova Snad jo dneska už je to dobrý… ale táhne se to k té prohlídce neskutečně :/

Ty bláho tak to mě mrzí, ale tenhle měsíc to bylo se špiněním o hodně lepší ne? Třeba je to dobré znamení že se to srovnalo a hned další měsíc se zadaří :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
7.4.22 08:23

@Anikaa02 hele, co jsem si tak zjistovala, tak to spineni prej opravdu nevadi, ze je to tim, jak se ty hormony furt menej a tak. A ze to mam spis v hlave. Ja do toho snazeni jsem sla uz s tim, ze se to urcite nepodari. Pritom to 1.tehotenstvi bylo fakt 1.mesic zkouseni. Ja jsem od prirody stresar a pesimista. Naopak, kdyz jsem otehotnela, byla jsem naprosto v pohode, z niceho jsem se nestresovala, ani porodu jsem se nebala, zadny predporodni kurzy… jina zenska se toho vseho zacne bat a ja si to proste uzivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.4.22 13:41

@PastikaJatrova no jo jenže to co má člověk v hlavě nejde tak úplně jednoduše změnit :nevim: ale třeba to chce nový pohled na celou věc a zkusit to co třeba bez měření BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
7.4.22 16:35

@Anikaa02 to uz jsem zkousela taky bez mereni. Kazdopadne ted merit musim. Mam jeste na 2 mesice duphaston, tak abych ho nezacala brat moc brzo. Pak ho brat nebudu a necham to pres leto bejt. A na podzim to zacnu resit poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.4.22 18:54

@PastikaJatrova přesně a co v létě plánujete dovolenou? Třeba se zadari tam když člověk budu mít myšlenky úplně jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
7.4.22 20:00

@Anikaa02 no chteli bysme. Jen jsme zvykli litat az po prazdninach, takze to vidim az tak na zari. A utcite neco blizko, protoze nevim, jak by malej reagoval v letadle. Nechci na dovoleny prudit pulku letadla :mrgreen: a pokud by nebylo more, tak aspon klasika po cechach :) co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.4.22 20:46

@PastikaJatrova já lítají strašně nesnáším takže my autem a chtěla bych stihnout Itálii jako cestování tak snad aspoň 10 dnů nám vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
7.4.22 21:38

@Anikaa02 to je supr. My jsme na auto moc pohodlny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
13.4.22 08:01

@Anikaa02 držím palce na tu dnešní první kontrolu. Dej pak vědět :hug: já má druhou zítra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.4.22 08:57

@Elíseček Jéééé moc moc děkuji :) Jsem trochu nervozní, tak jsem si od rána naplánovala schuzky abych na to nemyslela :) No jsem dle MS 6+2 ale dle ovulace si myslím že o cca 2 - 3 dny méně, tak snad bude vidět srdíčko… hrozně moc bych si to přála, ale četla jsem že v tomhle týdnu je to tak 50 na 50… co ty jak se máš? Jak ti je co nevolnosti máš?

Zítra už budeš kolik tt? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
13.4.22 09:07

@Anikaa02 zvykej si, nervózní budeš minimálně do konce prvního trimestru :lol: :lol: :lol: :lol: já zítra 9+4, ale mívám ovulaci déle, takže uvidíme, jak to bude vycházet. Snad už dostanu fotečku. Jinak já byla na první v 7+1 a srdíčko už bylo :dance: tak uvidíš, ale kdyby náhodou ještě nebylo, tak se nic neděje :hug: :hug: :hug: jinak já nevolnosti vůbec nemám a myslím, že už nedorazí :lol: :lol: :lol: a mám vlčí hlad furt, takže už mám něco nahoře, co se týče váhy a večer už mám tak velké břicho, že podle manžela vypadám na 4. měsíc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
13.4.22 09:15

@Elíseček Ty jo tak ty už to máš za pár ten druhý trimestr :O No já musím říct že hlad je fakt noční můra… normálně jím co dvě hodiny, přijdu si jako nenažranec největší, ale nejhorší je že jsem si nikdy nepředstavovala že budu mít fakt co dvě hodiny takový hlad že mi furt bude kručet v břiše… to je fakt mazec a občas teda špiním což mě znervoznuje… tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
13.4.22 09:19

@Anikaa02 to znám. Já před těhu jedla jen 2× denně a teď tak 4-5× :lol: :lol: :lol: proto mám už skoro 2 kg nahoře :zed: trochu mám strach, abych nedostala od doktorky vynadáno, že přibírám moc rychle :lol: :lol: :lol: :zed: jinak ano, konečně vyhlížíme první screening, abychom už mohli s pravdou ven :lol: chceme to maminkám oznámit na den matek :hug:

dokud je to jen špinění, tak je to dobré, to ještě nemusí nic znamenat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital