Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
25.2.22 17:23

@Muu_1990 já už posledních několik měsíců oddaně čekám na ms. Nehodlám si dělat plané naděje, pak to totiž vždy obrecim, takže jsem si řekla, holka dost, neupínej se na to, ono to jednou přijde, ale je to těžké, kór když teď si je manžel myslí, že to fakt vyšlo a mluví mi k břichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
25.2.22 19:41

@Elíseček tak to věřím ze to musí byt hodně těžké když mluví k brisku :( mě kamarádka říkala ze mám prosit vesmír o dusicku…ze jednou to miminko budem mít až si z vesmíru dusicka vybere nás… říkala jsem si ze mluví z cesty ale jak to nejde začínám tomu trochu věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
26.2.22 07:49

Ahoj holky tak já dneska 8dpo začala jsem malicko špinit tak uvidíme… snad je to dobře znamení :)
Akorát mě štve ze jsem na víkend pryč a nevzala jsem si teploměr sebou a podle BT se prý muže zavrtavani poznat tak uvidíme

Co vy jak se mate? Co plánujete na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
26.2.22 08:17

@Anikaa02 bud v klidu :) pri prvnim tehu jsem uhnizdeni fakt nepoznala. Ale zrovna ten graf zkoumam. Od 7dpo se mi teplota zacala jeste vic zvedat a 10dpo jsem si byla jista, ze jsem tehotna, protoze se taky o kousek zvedla. Ja jsem dneska 4dpo. Diky ty kontrole u doktora, kde mi rekl, ze vypada vsechno ok, tak jsem napnuta jak ksandy :mrgreen: do toho sestrenka vcera oznamila, ze cekaj druhyho prcka, tak i to do me dloublo, protoze prvni dite ma taky stejne stary, jako je ten nas demon :mrgreen:

Jinak ja mam na planu uklizeci vikend :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
26.2.22 17:14

@PastikaJatrova nooooo jsem zvědavá :think:

A budeš testovat až po případném vynechání a nebo zkusís dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
26.2.22 19:36

@Anikaa02 mam spocitano, ze driv nez 8.3. testovat proste nebudu :mrgreen: ale ja jsem proste pesimista. Zase jsem to uz vzdala. Pred vysetrenim jsem rikala doktorovi, ze jako na potvoru nespinim, aby to mohl poradne vyzkoumat a jen co vyndal sondu, tak jsem hlasila, ze uz spinim a spinim uz 3.den od ty kontroly. Takze ja to tenhle cyklus zase vnitrne vzdala :( teplota je furt hezky vysoko, ale casu jeste dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
27.2.22 08:09

@PastikaJatrova já už mám zase brouka v hlavě ze jsem 9DPO a tak za dva tři dny už bych testovat mohla… ale dneska spinim druhy den takže si myslím ze smolik :(

Hele a nemůže to být třeba ze by si měla nějak hodně prokrvení čípek? Nejzhorsuje se to spojení třeba i po sexu? Protože to je fakt divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
27.2.22 09:01

@Anikaa02 ja vubec netusim, co to vzdycky spusti. Podle me je to proste samo od sebe. Ted to teda urcite byla ta sonda z ultrazvuku, ale to mi vzdycky po prohlidce trvalo max 1 den. Ani doktor netusil, cim to muze byt, pokud mam krev v poradku a spinila jsem i kdyz jsem brala umelej progesteron. Proste nad tim kroutil hlavou. Nicmene uz mi hodnekrat rikal, ze i se spinenim se da normalne otehotnet. To jen ja mam v hlave (a asi i ty :lol: ), ze pres spineni to proste nejde :?

Kazdopadne jsem nam naplanovala, ze kdyz tenhle cyklus teda otehotnime obe, tak spolu budeme na pokoji v Horovicich po porodu jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
27.2.22 09:17

@PastikaJatrova ale to je stejně divny někde se ta krev i když jenom trochu brát musí ale třeba mas nevím hodně prokrvení něco ale je to zvláštní :nevim:

Jooo to by bylo mega super :dance: Aspon by si mi mohla v porodnici radit co a jak a nebudu si připadat jak úplná katastrofa :lol: protože je mi jasný ze po porodu to bude hrozny kord jestli bude minci brecet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
27.2.22 09:25

@Anikaa02 ja fakt nevim. Po tom porodu se mi vsechno s tim mym telem zmenilo. Kdyz jsem kojila, MS byla pravidelna jak hodinky, zadny spineni, ovulaci jsem cejtila i na grafu byla jasne videt, ale jak jsem prestala kojit, tak se to cely nejak rozhodilo :zed:

Kdyz si vzpomenu na tech 5 dni v porodnici, jaky kopyto jsem byla :mrgreen: a kdyz jsem to pak doma ucila pritele… :mrgreen: kazdopadne ja mam v planu si jit do porodnice odpocinout. To toco kolem mimca je prvni pulrok fakt zahul. Pak uz to docela jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
27.2.22 09:29

@PastikaJatrova vidíš a to je docela zajímavé ze si měla MS během kojení co většinou vím tak holky moc nemívají moje kamarádka dostala první MS až 5 týdnu po úplném ukončení kojení… říkala ze to bylo teda fakt jatka ze strašně Silna MS… jak dlouho po porodu si to poprvé dostala?

Jako většina říká ze v porodnici jsou poslední dny kdy mas klid na to přečíst si knížku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
27.2.22 09:34
@PastikaJatrova píše:
@Anikaa02
Ja uz skoro 2 tydny pred ms vzdycky spinim, takze i kdyz doktor tvrdi, ze spineni nevadi, ja to vzdam jeste pred ovulaci, takze si od ovulace spocitam cca 12 dni a vim, ze pokud to do ty doby nedostanu, ma smysl delat test. Jenze me se zkratila i lutealni faze na 8-9 dni, ale ani to prej nevadi. Proste ja uz jsem ve fazi, kdy to vzdavam vlastne jeste pred ovulaci. Kdybych byla uplne v poradku, tak si reknu, ze se zadari priste a jede se dal. Ale ja jsem nestastna z toho, ze v poradku nejsem a zadna lecba na me nezabira. Snazit se o 1.dite, tak vim, ze mam cas. Ale ja proste nechci dva jedinacky :roll: tlaci me cas, aby deti mezi sebou nemely velkej vekovej rozdil :roll:

Dva jedinacci nejsou takový strašák. Mam 3 (24,16 a 2). Mají se opravdu radi, jako rodina fungujeme skvele. Má to spoustu pozitiv. Jedine, co te muže tlačit, je věk. Život fakt nenaplanujes.

• Citovat
  • Upravit
1238
27.2.22 10:02
@Tuhy_LU píše:
Dva jedinacci nejsou takový strašák. Mam 3 (24,16 a 2). Mají se opravdu radi, jako rodina fungujeme skvele. Má to spoustu pozitiv. Jedine, co te muže tlačit, je věk. Život fakt nenaplanujes.

Jo, to je jasny, ze nektery veci se fakt naplanovat nedaj. Samozrejme, ze chceme druhy dite i kdyby se melo povest za 5 let. Vek me zatim netlaci, ale tlaci me proste vize toho, ze chci, aby si deti rozumely v tom detskym veku. Je jasny, ze v dospelosti se vetsinou sourozenci maji radi, at uz je mezi nimi jakykoliv vekovy rozdil. Ale vidim to u vsech kamaradek, ktere maji deti vic od sebe. Kdyz to prezenu, tak casto starsi odstrkuje mladsiho a pak starsi zarli, ze rodic se musi vic venovat mladsimu. Jak rikam, nechci 2 jedinacky, ale kdyz to jinak nepujde, samozrejme budu rada, kdyz to druhy mit vubec budeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
27.2.22 10:07

@Anikaa02 krvacela jsem cely sestinedeli. Pak myslim, ze tyden byl klid a pak zase tyden krvaceni. A pak proste klasika MS kazdy mesic :roll: ti rikam, ja si vyzeru proste kde jakou statisticky mizivou sanci na kde jakou sra.ku :mrgreen: ja vzdycky rikala, ze kdyz na kilometru ctverecnim bude nekde hov.no, ja zavru oci a pujdu poslepu z jednoho konce na druhej, tak do nej natuty slapnu :roll: :mrgreen: ale zase musim rict, ze tehotenstvi naprosto bezproblemovy a kojeni taky bez problemu. Malej je zdravej, sikovnej… za to jsem vdecna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
27.2.22 14:05

@PastikaJatrova no tak to je neskutečnej masakr tomu by člověk nevěřím takže vlastně si měla normální MS téměř hned po porodu fakt mazec

No jako vypada to tak na druhou stranu když prý šlápnete do hovna tak to nosí štěstí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí