Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
22.2.22 21:23

@PastikaJatrova taky bych tam chtěla rodit byla jsem tam pravé na té laparce operoval mě primář a byl strašně moc hodný a všichni byli úžasni na to jak jsem se klesala byli fakt skvělí… a na tom vyšetření to mě vyšetřoval pan Klan z něho jsem měla takové smíšené pocity se přiznám :think:

Jinak holky já nevím ale mě přijde ze ten ovulacni test proste sílí podle mě by mohl být zítra nebo pozítří pozitivní což bude 15-16 Dc

Ale ten graf BT tomu zas vůbec neodpovídá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
22.2.22 22:56

@Anikaa02 tebe operoval Teslik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.2.22 00:34

@PastikaJatrova No, technicky vzato úzkou pánev má drtivá většina žen, široká je dost vzácný úkaz, i když doktoři tím rádi straší no. Spíš jde o to, že mají doktoři v tabulce normálně napsáno, že 150 cm je hraniční výška pro vaginální porod a pod 150 cm je to indikace k císaři rovnou 🤦🏼‍♀️ Dokonce co se stalo jedné paní, bylo jí oznámeno, že půjde na císaře, protože to porodní křeslo není stavěné na 160cm ženu, ale na vyšší, jakože fakt 🤦🏼‍♀️ paní se toho křesla ani nedotkla, byla dost informovaná aby nerodila na zádech s nohama od sebe a nebýt toho, tak jde prostě poslušně a úplně zbytečně na sál pod kudlu kvůli jejich křeslu… prostě úplně stejná hovadina s tou výškou jako že když ovulace není do 17.DC tak ji prostě žena nemá… přitom snad 70% žen ji má později :palec:

A k tomu druhému, nene Hořovice mám hodně daleko, bylo to jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
23.2.22 08:02

@Qinn kdyby mi nekdo oznamil, ze kvuli jejicj vybaveni musim rodit cisarem, tak uz bych tam nepachla. Ja uprimne ani nevim, jak a kdy se ta panev meri. Vubec si neuvedomuju, ze by mi tohle doktor delal. Kamoscce vyvolavali porod 4 nebo 5 dni, ani tuk, nakonec se teda uracil primar s tim, ze ma stejne uzkou panev a na cisare :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
23.2.22 08:06

@Anikaa02 @Qinn
Jinak to vypada, ze jsem dneska 1dpo, tak drzte palce. Tentokrat jsem mela dost priznaky na ovulaci (hlen a bolest v podbrisku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
23.2.22 08:35

@PastikaJatrova jojo Teslik a byl hrozné super gynekolozka mě k němu doporučila prý je nejlepší :) Huh! Graf vypada hodně dobře tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
23.2.22 09:24

@Anikaa02 Je to muj gyndar :mrgreen: on je fakt nejlepsi. Chodim k nemu od nejakejch 16 let. A jak rikam, kdyby zacal ordinovat pod stromem, budu chodit k nemu pod strom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
23.2.22 09:29

@PastikaJatrova Vůbec se ti nedivím je to tam super, mě se tam líbilo moc, takže rodit bych tam jednou chtěla taky, akorát nechci odit s panem Klánem :D on je jako super ale je takový přímočarý a moc nemá potřebu věci zaobalovat… to by mi asi u porodu uplně nevyhovovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
23.2.22 09:31

@PastikaJatrova Fakt! Ty kráso tak toho ti upřímně závidím :srdce: mě tenkrát měl brát na příjmu, ale bohužel neměl čas to mě mrzelo… ale aspon na operaci čas měl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
23.2.22 11:15

Holky, já hlásím dnes pozitivní ovu test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
23.2.22 11:32

@Elíseček SUPER!!! Takže dneska pěkně příjemný večer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
23.2.22 11:57

@Anikaa02 ma toho hodne no. Vedela jsem, ze nesmim rodit zacatkem mesice a kazdej ctvrtek, aby me odrodil on (byla jsem s nim domluvena) no a samozrejme jsem rodila zacatkem mesice ve ctvrtek :mrgreen: proto byl aspon na telefonu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
23.2.22 11:58

@PastikaJatrova Hele a pak že to tem doktorům fakt neděláš naschvál :D ale zase je super že byl celou dobu na telefonu a kdo tě rodil jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.2.22 12:53

@PastikaJatrova Je to hnus tohle chování, já ty kecy poslouchala už od dětský doktorky že jsem stejně moc drobná a malá na těhotenství a porod 🤦🏼‍♀️ hahaha no, trochu jim nedochází že spoustu věcí vyřeší bezpečná poloha při které si žena nepřisedne kostrč a dítě pak má dost místa a navíc finguje gravitace, tak jednoduché řešení a tolik hovadin okolo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
23.2.22 15:27

Ahojda holky … tak jsem to dneska dostala :,( je mi pěkné naprd…vůbec nemám chuť do nějakýho dalšího snažení… :,( @Elíseček super krásná zprava… tak hupkydupky na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí