Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elíseček Jako ten spermiogram určitě není od věci takhle mi říkala kolegyně že jejímu manželovi nevyšel spermiogram uplně dobře, ale prý dostal jen nějaké vitamíny a za 3 měsíce byl spermiogram o hodně lepší a za další dva měsíce otěhotněla (po skoro dvou letech snažení)
Ahoj holky jak se mate? Dlouho tady bylo ticho ![]()
My jsme dnes byli na krásné procházce 12km a bylo to super člověk vypnul hlavu…
Co jinak kdo testuje? Já budu dneska dělat ovulacni test dle grafu se mi zvedá teplota na 36,9 tak by mohla ovulace přijít brzo
![]()
S partnerem jsme měli nechráněný styk od léta 2018. Přáli jsme si miminko a nechávali tomu volný průběh.
Přirozeně se nedařilo a tak jsme podstoupili vyšetření. Oba v pořádku bez problému. To byl podzim 2020.Potom to zjištění jsme se přestěhovali, já změnila práci a s podporou fertility blend jsem momentálně v 16 týdnu. Přirozené bez medikace. Po 4 letech. ❤️️
@Anikaa02 píše:
Ahoj holky jak se mate? Dlouho tady bylo ticho![]()
My jsme dnes byli na krásné procházce 12km a bylo to super člověk vypnul hlavu…
Co jinak kdo testuje? Já budu dneska dělat ovulacni test dle grafu se mi zvedá teplota na 36,9 tak by mohla ovulace přijít brzo![]()
Ahoj. Pokud uz se ti teplota zveda, tak uz je asi po ovulaci ![]()
@PastikaJatrova no nevím koukej a včera jsem dělala ovu test a negativní ![]()
To by musela být ovu nějak hned MS to vypada…
@Anikaa02 Jak dlouhé mivas cykly?. U krátkých je to běžné, někdo má dokonce ovulaci během MS. Taky je cyklus hodně citlivý na různé změny, stres… může to být i jednorázově tím ![]()
@Qinn mezi 28 - 34 dny kratší než 28 jsem nikdy neměla většinou tak těch 30 dnů…
No mě ještě napadlo jestli to nemůže bát tím že se mi zdají poslední dobou sny, takže se v noci hodně budím, jenže to je takové to že se člověk probudí a přetočí na druhý bok… ale napadlo mě to jako varianta.
@Anikaa02 Jo takhle, tak to je hodně brzo, já mám běžně těch tabulkových 27 - 28, ale měla jsem i 26 nebo jednou 32 a 33, to bylo zpoždění a teoreticky mohly být potraty, těžko říct 🤷🏼♀️ Jednou dokonce 59 dnů, ale to bylo půl roku před snažením a bylo to z velkého stresu
Jako asi by to mohlo být i tím spaním, že to tělo rozhodí, když na to není zvyklé
@Qinn No jak jsem si myslela že až budu měřit tak budu klidnější
tak zatím z toho teda vůbec nejsem moudrá… každopádně myslím si dobře že by mi před ovulací měla ta teplota klesnou a potom vyskočit?
@Anikaa02 Já myslím že to klesnutí úplná nutnost není, já teda měřím teprve 4. cyklus (teď teda ne, přes kalíšek se měří blbě 😅) a u mě takhle, minulý cyklus ovulace nebyla 🤔 že bude ovulace poznám podle hlenu a čípku, jen z teploty bych to předem nepoznala
@Qinn Ty bláho no to bych podle toho grafu nepoznala vůbec… já vždycky koukám na nějaké grafy a vidím tak hezky teploty 36.5 potom pokles v jeden den a pak to těm holkám vyskočí na 37 a mají jasno…
@Anikaa02 u me jsou tohle poovulavni teploty, ale tak uvidime za tyden, jak to bude vypadat ![]()
@PastikaJatrova Já se z toho zbláznim… no zítra jdu na gyndu ty jdeš vlastně taky vid? ![]()