Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anikaa02 určitě… já jsem natom stále stejně… cipek tvrdý … a ms nikde…přítel furt konejší ze je ještě brzo na test ![]()
@Muu_1990 a kolik ze si dnes DPO a DC? Kdy si testovala naposledy?
@Anikaa02 píše:
Ahoj holky tak jedu z gyndy trochu jsem si cestou poplakala… mám malou cystu na té průchozí straně vejcovodu prý je nějaká hladká (ani sem se neptala co to znamená) ale od nového cyklu my nasazuje nějaký gestagen na půl roku takže se snazenim končíme…Dle toho co viděla na UZ prý je těsně po ovulaci nebo bude dneska ale spis by řekla ze už mam po ovulaci
A říkala ze za půl roku uvidíme (ze to pak třeba zase zkusíme) ale spis už to vidí na nějaké reprodukční centrumtakže jsem upřímně úplně vyřízená
a i kdyby bylo před tak je to ten nepruchozi vejcovod takže stejně na 99% nic….
To me mrzi
neboj, miminka se dockate
ale ta cesta k nemu… o to vic radosti to pak bude
nezvazujes ten CAR hned? Ja bych totiz cekat pul roku nevydrzela
![]()
@PastikaJatrova moc děkuji za podporu už jsem na to trochu lépe když jsem přijela tak jsem byla jak blba… manžel naštěstí ví co pomáhá tak jsme spolu začali uklízet uvařilo večeři a teď se válím ve vane… jako mě se na ten car čekat nechce teď půl roku prášky a potom zase tři měsíce snažení a když to neklamně tak ztratíme skoro rok a to se mi nechce
Jinak jsem ještě dělala ovulacni test a holky negativní
takže ta ovulace fakt už být musela nechápu ![]()
@Muu_1990 zkusila bych ve středu další (i když já bych na tvém místě testovala každý den jak se znám) to budeš 35dc a dpo taky dost už by mohlo být něco vidět
držím moc palce ![]()
@Anikaa02 proste ovulacni testy spolehlivy nejsou. Staci, kdyz nevychytas tu spravnou chvilku na testovani a mas negativni test
a ktery prasky mas brat?
@Anikaa02 jsi moc hodna dekuju za podporu
já jsem říkala ze testovat budu až v pátek… když tam nic nebude budu volat na gyndu… ![]()
@Anikaa02 Určitě to zkus, akorát u bylinek je nástup účinků pomalý, může to trvat i pár měsíců než zaberou no. Jako upřímně říkám, že já osobně bych do toho to navrhuje doktorka nešla 😔
@Qinn píše:
@Anikaa02 Určitě to zkus, akorát u bylinek je nástup účinků pomalý, může to trvat i pár měsíců než zaberou no. Jako upřímně říkám, že já osobně bych do toho to navrhuje doktorka nešla 😔
Presne tak. Ja uz bych proste nevydrzela cekat
Ja myslim, ze uz vcera bych volala do CARu, ale to se mi to keca, kdyz nejsem v jeji kuzi ![]()
@Anikaa02 to víš že jo, můj manžel to samé. Snaží se mi porozumět a chtěl by mi nějak pomoci, ale nemůže no, jen je to takový ťunťa, že se to snaží dělat silou a pak je to spíš jen horší
![]()
@PastikaJatrova ona mi poslala erecept takže tam je jen qr kód vím ze říkala ze to jsou čisté gestageny (což jsem se docetla ze je progesteron hlavně) a ze se nemám lektorů ze první měsíc budu špinit a potom už nebudu mít menstruaci vůbec což mě teda vyděsilo dneska schválně vyzvednu jedno balení a nápisu co to je
Já si myslím ze i podle grafu a co i psali holky v jiné skupině uvulární byla 8dc a já začala testovat až 10dc ![]()
@Muu_1990 No tak budu moc držet palce a hlavně dej vědět ![]()
@Elíseček Ale je to zase krásné ze máme vedle sebe někoho o koho se můžeme opřít ![]()
Holky mě na tom celém nejvíc štve ze jsem vždycky na té koze jak oparena a všechno co mi říká my většinou dojde až doma a vůbec mě to nenapadne se s ni nějak víc dohadovat na té gynde jsem blba proste
@Anikaa02 nejsi, máme to tak většina. Člověk je celkově u doktora nervózní, nesvůj a pak mu to všechno dojde až doma. Já to takhle mám na nefrologii. Vždycky čekám jako opařená, jestli jsou ledviny ok, nebo ne, a pak tam sedím jak puk a čekám co doktorka vypotí, přitom jsem měla připravených takových otázek ![]()