Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1238
20.2.22 17:41

@Anikaa02 jdu ve ctvrtek. Ja ode dneska zase spinim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.2.22 18:43

@PastikaJatrova ale neee a co BT jak to vypada? Blíží se ovulace nebo zatím nic?

Já teď dělal ovu test a nic :( až výsledné bude mít podle mě stejnou čárku jako ten ze včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
20.2.22 21:50

Ahojda holky jdu si postesknout k vám… s přítelem se tak nějak snažíme nesnazime… nechavame tomu volný průběh už nějakou dobu… teď čekám na ms… mám zpoždění několik dnů.. čípek tvrdý jak beton.. příznaky žádné… a testy negativní… :? Už aby ta potvora dorazila tohle je mučeni… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.2.22 21:54

@Anikaa02 No, tyhle dva byly fakt hezky přehledné, do aplikace jsem to naházela až pak a měla jsem hroznou radost že jsem ovulaci určila na papíru správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.2.22 22:03

@Muu_1990 Ahoj tak to mě moc mrzí.. tohle čekání je nejhorší a tím jak se člověk stresuje si podle mě tu MS snad i posouvá jinak to není možný

Přeju ať buď brzo dorazí a nebo třeba ještě nějaký dusík vyloženě ovulaci mas určenou jak?

@Qinn Tak to je hustý no jsem zvědavá jestli se v tom taky nějak vytrenuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.2.22 22:07

@Muu_1990 Úplně chápu, já měla předminulý cyklus čípek zavřený, hodně dole, taky jak beton, tak jsem se už chtěla radovat… v noci jsem pak šla na WC, tak jsem jukla rovnou i na čípek a začal měknout a otevírat se, no myslela jsem že odpadnu 🙉

Jinak teď mi skončila MS, od zítra měřím, úplně se těším, že budu mít zase přehled 😅 máme domluvené tentokrát poprvé rovnou dva pokusy, jedeme k našim, tak to vezmeme přes dárce tam i zpátky (doufám že ovulace bude jako obvykle) 😅 tak snad to pomůže no, hezky si dám napářku než vyjedeme, no stress 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
20.2.22 22:12

@Anikaa02 je to hrozny tohle… měla jsem vždycky ms přesnou jak hodinky +- 1den … ovulaci jsem jednu dobu měřila ovu testama… mívám ji kolem 15DC- 18DC…. A cyklus kolem těch 28dni… milování bylo kolem 16DC-17DC … lip jsme se snad ani nemohly trefit… no v pátek měla byt ms a doteď nic… @Qinn já prave kontrolovala cipek v den ms a o víkendu a ze by náznak meknuti ani tuk…

Jako rikam si holky jestli ještě doufat v druhou čárku… už ani nemám chuť testovat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.2.22 22:26

@Muu_1990 Jako je pravda že i psychika je dost prevít, já na začátku dělala testy i po MS, protože kamarádka do 8tt měla všechny negativní, krvácela v termínu a jako obvykle, takže jsem furt měla v hlavě že co kdyby se mi to taky stalo :mrgreen: Jinak zkusila bych se snažit spíš před ovulací, klidně dva tři dny předem, po ní je vajíčko schopné oplodnění už jen tak den

Tyjo, to mně těsně, max den před MS změkne a začne se otevírat no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.2.22 22:33

@Muu_1990 chápu taky sem vždycky plna naděje a potom to obrečím, ale musíme začít další měsíc uvidíš zkus dva dny počkat třeba se opozdila a ještě přijde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
20.2.22 22:34

@Qinn prave ze mě taky zmekne…nevim kde se stim louda… už jsme kolikrát měli milování den dva před ovulaci a nic z toho nebylo…vždycky mrška přišla… a teď spis dumam kde je… to je snad poprvé co se tím stresuju…asi budu muset na Gyndu ať se tam podívá… :think: ze by třeba cysta??ale nemá žádné bolesti nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
20.2.22 22:35

@Anikaa02 už aby si pospisila mrška jedna…ať se mužem snazit nesnažit dal… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.2.22 22:36

@Qinn s téma testama po MS to občas delam taky proste blázen :D

Na druhou stranu mě většina kamarádek co otehotneli tvrdí ze pozitivní tt měli nejdřív týden po vynechání a jedna na to přišla až v 11 týdnu na gynde nedostala to ale testy negativní..

Jako znám opravdu hodně holek kterým test nic neukazal nebo opravdu pozdě a tady vždycky čtu ze už 9DPO má někdo ducha čumím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
20.2.22 22:38

@Muu_1990 já měla teď opozdeni cca 4 dny a taky jsem si myslela ze to nikdy nedostanu a testy negativní hele ráno jsem si stáhla nějakou meditacni apku (ačkoliv na to moc nejsem) pěkné jsem si zameditovala a ten den sem začala špinit a druhy den sem to dostala já myslím ze ta hlava děla fakt hrozné moc

Dokonce se mi minuly měsíc po každém sexu zdálo ze mám pozitivní sex a to si nepřijdu ze bych na to myslela při sexu nebo tak ale v té hlavě to očividně proste je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
20.2.22 22:43

@Anikaa02 prave taky tady čtu 9DPO, 10DPO už pozitivní test duch… já zpoždění a nic :P je to masakr ta hlava.. ikdyz teda mě se o pozitivních testech nezdává :lol: no asi si taky pustím nějakou relaxační hudbu a uvidíme…chtěla bych další cyklus zkusit kontryhel a ovulacni test ať má nějakou jistotu.. a zase tady nesilim se zpožděním :lol:
Něco holky berete na podporu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.2.22 22:43

@Anikaa02 Tyjo a já myslela jaká je to rarita, mít negativní testy takovou dobu :mrgreen: jako já už párkrát měla třeba čtyři pět dnů zpoždění, test negativní, takže už jen kvůli tomu bych počkala a testovala nejdřív tak až po týdnu no, už jsem si pár měsíců test nedělala vůbec a jsem fakt klidnější než mít zase sněhobílo, z toho jsem pak byla vždycky špatná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí