Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
14.2.22 06:08

Ahoj, můžu se přidat? :) Snažíme se něco přes rok, jsme po kolečku vyšetření a všechny hodnoty ukázkové… těžké řešit problém, když se žádný nenachází :oops: je mi 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.2.22 12:03

@PastikaJatrova Tak snad je to v pohodě, ono by to mohlo být klidně i tím, že jak je děloha zakloněná, tak někde vzadu zbytek krve zůstane a začne jít ven až později, prostě když je špinění před MS hnědé, tak jde to starší krev, jinak jestli máš myom, tak ty by měl rozpouštět řebříček, ten používám do napářky, dělá toho víc a podporuje i plodnost, taky spouští MS když je opožděná, žena měla asi 20 dnů zpoždění, ten cyklus hodně flakala kontryhel i napářky, no a druhý den po čaji z řebříčku to fakt dostala :ok_hand: a ještě k tomu s tou endometriózu a maliníkem, obě bylinky podporují růst děložní sliznice, takže pro endometrióze by se neměly brát, jen takové upozornění, ale záleží asi jak ti cítíš, jestli příznaky nejsou, tak asi dobrý 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.2.22 12:03

Ahoj holky, tak jaký byl víkend? My docela fajn v pátek jsme byli u kámošky hrát deskovky… v sobou jsme se z toho sbírali a včera bylo krásně takže uklid a výlet do lesa odpočinula jsem si :)

Jinak jsem 6 DC a nějak mi začala lítat BT včera jsem jí měla 36.3 a dneska 36.7, tak uvidíme jak to bude vypadat zítra… a víkendu byl sex a začala jsem po něm dost krvácet tak nevím, v pondělí jdu na gyndu tak jsem na to zvědavá. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.2.22 12:09

@Púpava 91 Ahoj, takových nás tu asi bude víc, též mi nic není, dárce zdravý (i když u něj možná taky už hraje roli věk) a přes rok nic, je mi teda 26, akorát u nás mají vliv i další věci no 😅 dárce daleko, 1 pokus za měsíc, prostě žena mi bez pomoci chlapa dítě neudělá no 🙉

Nedávno jsem četla, že zdravá třicetiletá žena, která by se snažila jako my jednou za cyklus před ovulací průměrně čeká na otěhotnění 5 let, to mi fakt hodně přidalo, takže hledáme náhradu někde blíž 😅 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.2.22 12:22

@Anikaa02 U nás hlavně včerejšek pěkně na houby, soused do 1 do rána dělal pravidelnou diskotéku pro celý barák 🤦🏼‍♀️ dneska to asi budeme řešit se správcem domu, chtěla jsem na toho blba jít zazvonit, ale partnerka šla spát a sama jsem se bála, netuším totiž co je ten člověk zač, jen vím že bydlí v bytě nad náma, už jsem z toho fakt na mrtvici 😤

No a snažíme se najít nového dárce, protože jezdit každý měsíc narychlo a víceméně nečekaně přes půl republiky je dost psycho, tak snad nám někdo dá na nějakého v okolí tip 🙉

Tyjo, hlavně ať nejde o nic vážného 8o budu držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.2.22 12:53

@Qinn To jako fakt?! v neděli? To by mě jeblo… jako sobotu dokážu respektovat a pátek… ale v neděli když člověk druhý den jde do práce… to bych určitě řešila.

No to se nedivím, už tahle se člověk snaží trefit před ovulací aspon jednou a potom během ovulace a takhle jezdit + do toho ten stres to moc nepřidává… tak budu držet palce at někoho najdete :kytka:

No uvidíme trochu se bojím jestli se nevrátila cysta… takže to budou zase nervy, protože jsem MS dostala později asi o 3 dny a byla velice slabá jen jeden den…další den nic, pak špinění a ted po sexu právě krvácení… no furt jsem doufala že se zadařilo, ale ted už tomu nevěřím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.2.22 12:57

@Púpava 91 Ahoj určitě můžeš… a měříš třeba BT nebo ovulační testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
14.2.22 13:03

@Qinn diky moc za info. Ja si rikam, ze se mozna ted na bylinky, hormony atd vyprdnu, necham to 3 cykly a kdyz neotehotnim, tak uvidim, jestli neco vyzkousim. Kazdou chvili neco s tim svym telem resim a mozna je na case to zkusit vypustit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.2.22 13:03
@Qinn píše:
@Púpava 91 Ahoj, takových nás tu asi bude víc, též mi nic není, dárce zdravý (i když u něj možná taky už hraje roli věk) a přes rok nic, je mi teda 26, akorát u nás mají vliv i další věci no 😅 dárce daleko, 1 pokus za měsíc, prostě žena mi bez pomoci chlapa dítě neudělá no 🙉Nedávno jsem četla, že zdravá třicetiletá žena, která by se snažila jako my jednou za cyklus před ovulací průměrně čeká na otěhotnění 5 let, to mi fakt hodně přidalo, takže hledáme náhradu někde blíž 😅 🙊

No 5 let páni to jsou statistiky.. hned se člověk cítí zase o něco hůř :D.. no pro mě je to hrozně těžké že nemám pojmenovaný problém, není na co se zaměřit. A teď třeba jsem po UTZ, ovulace potvrzená, žluté tělísko bylo vidět… ale už 15dní mešká MS a test sněhobílý :roll: a to jsem chtěla od dalšího cyklu měřit bazální teplotu, ale 50DC a nevypadá to že by se MS chystala :roll:
A když máš dárce, tak co všechno o něm víš? To je anonymní? Dostaneš jenom nějaký „profil“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.2.22 13:05
@Anikaa02 píše:
@Púpava 91 Ahoj určitě můžeš… a měříš třeba BT nebo ovulační testy?

Děkuji :D No chtěla jsem začít teď následující cyklus.. protože mi to doporučili v CAR. Jenže MS ne a ne přijít jako naschvál..
Testy ovulační ani nic takového jsem nikdy nedělala takže nemám šajn kdy a jestli ovuluji, jen na klimice mi řekli že nejspíš bude problém že mám dlouhé cykly 32-42 dní, a nejspíš ovuluji jen občas. Nicméně - tento cyklus prý ovulace byla dle UTZ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
14.2.22 13:07

@Anikaa02 ahoj. Ja vikend byla s kamoskou, pac pritel mel o vikendu nocni. Takze byla pohodicka s detma a docela jsem si u toho odfrkla od vseho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
14.2.22 13:10

@Púpava 91 ahoj. Takhle dlouhy cykly jsem pred 1.tehotenstvim mela bezne a otehotnela jsem na 1.pokus. tenkrat jsem ovu mela nejaky 27dc, takze MS mela dorazit kolem 39dc. A ruzne mi ta delka cyklu litala sem a tam. Mer tu bazalni teplotu a uvidi se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.2.22 13:10

@Púpava 91 Já jsem vždycky byla přesvědčena o tom že po ovulaci je nějaká životnost žlutého tělíska a potom zanikde a přijde MS, tento měsíc jsem měla taky potvrzeno na gyndě a po 12 - 16 dnech měla přijít MS protože už nemělo být to žluté tělísko a přišla až po 18 DPO… takže jsem to měla podobně, ale potom přišla ale že tobě nepřišla 15 dnů je hodně divné… ale zase mám kamarádku které nikdy nevyšel TT pozitivní a těhotná byla…

@PastikaJatrova To je správný tak to m být, takže pohoda klídeček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
14.2.22 13:12

.

Příspěvek upraven 14.02.22 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.2.22 13:14
@Anikaa02 píše:
@Púpava 91 Já jsem vždycky byla přesvědčena o tom že po ovulaci je nějaká životnost žlutého tělíska a potom zanikde a přijde MS, tento měsíc jsem měla taky potvrzeno na gyndě a po 12 - 16 dnech měla přijít MS protože už nemělo být to žluté tělísko a přišla až po 18 DPO… takže jsem to měla podobně, ale potom přišla ale že tobě nepřišla 15 dnů je hodně divné… ale zase mám kamarádku které nikdy nevyšel TT pozitivní a těhotná byla…@PastikaJatrova To je správný tak to m být, takže pohoda klídeček :srdce:

No právě, taky všude čtu max 16-18dní pak zaniká… jenže od UTZ kontroly kde mi tohle řekla, je to nějakých 23 dní a furt nic… ale testy jsou úplně bílé. Už se bojím nějaké cysty nebo něčeho, ale zase si říkám, že by to snad na UTZ viděla… a hormonální profil mám čerstvý někdy z prosince a ok.. no, jsem celá nesvá. Na těhotenství to nevidím ale bojím se aby vše bylo Ok..
Právě jsem taky hledala jestli může být falešně negativní test ale to je tak jedna z tisíce co to tak má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí