Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4327
20.2.22 22:52

@Muu_1990 no to je přesně na hlavu :D já piju kontryhel a beru listovou + gyndarka řádila nosifol ale to je docela cenový randal asi kolem 800,– balení
Já sem v těch snech hrozná zrovna včera se mi zdálo ze byl hurikán u nás doma a byli jsme v autě a vzali nás to jakoby do té bouřky tak jsme vyskočili a já brecela štěstím ze jsme přežili i se psema já a moje sny :lol: :lol: :lol: :lol:

@Qinn Taky jsem si myslela a fakt skoro každá na živo měla pozitivní test déle ale zas to muže být i tím ze nehledaji duchy jako většina holek tady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
20.2.22 22:58

@Anikaa02 whau taky mám šílený sny jaká úleva ze nejsem jediná… vždycky pritelovi je vypravim a ten nechápe kde to můj mozek bere :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.2.22 23:27

@Anikaa02 Hele já zrovna dneska koukala konkrétně teda na inositol, který je právě i v tom Nosifolu, je to o půlku levnější, akorát že já beru hořčík a Femigard s třezalkou, takže bych inositol údajně neměla a mám ho už stejně v B komplexu aspoň menší množství :mrgreen: listovku bereš folát?

Jinak já osobně doporučuju bylinnou napářku a kromě kontryhele piju červený jetel, chmel, šalvěj a maliník, všechno podporuje plodnost, záleží samozřejmě jeslti má člověk třeba konkrétní problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
20.2.22 23:29

@Anikaa02 dneska jsem nemerila, ale podle priznaku by ovu mela dorazit kazdym dnem. Zitra snad merit budu, tak uvidime, co z toho vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
21.2.22 08:39

@Muu_1990 no to nejsi dneska se mi zdálo ze jsem si ráno naměřila BT 36,2 a měla jsem radost ze bude ovulace (skutečnost 36,7)

@Qinn Tu listovou nějaké růžové balení elastiq myslím co mi tenkrát doporučila kamoska asi za 130,– o naparce jsem taky četla ze to je docela fajn tak zkusím
Malinik taky když už mám kontryhel plné kecky :lol: a ještě mi někdo radil Pupalku dvouletou ze je to super na cysty takže chci taky začít
Jo a manželovi delam čaj z kotvicniku prý to zlepšuje kvalitu spermii :think:

@PastikaJatrova Tak držím palce já měřila a teplota spadla na 36,7 tak jsem zvědavá večer na test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.2.22 12:52

@Anikaa02 Ono je potřeba brát folát, je to aktivní forma, z čisté listovky si tělo v podstatě nemá co vzít, protože to většinou neumí zpracovat a neví to ani většina doktorů 🙉

Já třeba beru celou dobu, což je asi rok a půl tohle, že je potřeba brát folát jsem se dozvěděla od nějaké porodní asistentky https://vegmart.cz/…-g-60-kapsli

Jo, pupalka na cysty je super věc a kotvičník pro chlapa taky :palec: ještě u chlapa je důležitý selen a zinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
21.2.22 13:43

@Qinn Fakt no tak to jsem netušila, tak doberu tuhle listovku a koupím to co bereš ty, děkuji :palec: Selen a zinek to podle mě půjde najít jako nějaké tablety? To bych mu koupila, on má manžel sedavé zaměstnání a potom přijde domu a sice jdeme na hodku nebo dvě ven se psema ale pak sedne zase k počítači a to podle mě není uplně nic moc super :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
21.2.22 15:56

Ahoj holky tak jedu z gyndy trochu jsem si cestou poplakala… mám malou cystu na té průchozí straně vejcovodu prý je nějaká hladká (ani sem se neptala co to znamená) ale od nového cyklu my nasazuje nějaký gestagen na půl roku takže se snazenim končíme…

Dle toho co viděla na UZ prý je těsně po ovulaci nebo bude dneska ale spis by řekla ze už mam po ovulaci :,( takže jsem upřímně úplně vyřízená :,( a i kdyby bylo před tak je to ten nepruchozi vejcovod takže stejně na 99% nic….

A říkala ze za půl roku uvidíme (ze to pak třeba zase zkusíme) ale spis už to vidí na nějaké reprodukční centrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
21.2.22 15:59

@Anikaa02 jéžiš, to mě mrzí, ale půl roku uteče jako voda, teď přes jaro a léto a na podzim se zase začnete snažit a pak to určitě hned dopadne :hug: uvidíš :srdce: já tu tou dobou určitě ještě budu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
21.2.22 16:03

@Elíseček děkuji moc :srdce: jestli tady budeš tak snad už jako tehule :hug: moc děkuji za podporu jsem rada ze vás tady mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.2.22 16:05

@Anikaa02 Jako ono těch doplňků je víc, i něco z lékárny, ale já zase mám požadavek aby to byly kapsle a aby byly v rámci možností co nejvíc přírodní (což jsem našla u listovky snad jen tyhle), tablety brát odmítám, protože tam bývá hodně různých lepidel a chemikálií aby to vůbec drželo pohromadě, takže ve finále těch účinných látek tam nebývá tolik jako v kapslích, což mi potvrdila i chemikářka na střední, tak to jen píšu pro info k rozhodování :D

Co jsem koukala, tak je hromada doplňků stravy pro ty chlapy, třeba tohle mi přijde fajn, tam je celkem dost i z čeho vybírat, ve formě chelátu beru hořčík, je to hodně dobře vstřebatelná forma pro tělo :mrgreen: https://www.grizly.cz/…ed-60-kapsli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
21.2.22 16:16

@Anikaa02 nemusíš děkovat, to je přirozené :hug: já myslím, že tu bude ještě furt jako snažilka :lol: jako snažíme se v ty dny, kdy je potřeba, ale za ten třičtvrtěrok už jsem si zvykla a už vždycky počítám s mrchou a vždycky přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.2.22 16:21

@Anikaa02 Tyjo to mě moc mrzí :(

Mě napadá, jestli by se to fakt nedalo ještě řešit i nějak jinak, třeba zkušená bylinkářka (IG „Bylinky pro ženu“ je moc ochotná poradit), hormonální jóga, akupunktura, celostní medicína… nejlíp fakt najít a řešit přímo příčinu a ne jen důsledek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
21.2.22 16:33

@Anikaa02 tak
To mě moc mrzí kocko. :hug: ale půlrok uteče jak voda… aspoň se dá vše doporadku a pak to půjde samo… jedno strejchnuti a budes v tom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
21.2.22 17:50

@Qinn taky hledám nějaké alternativu hlavně mi doktorka řekla ze vlastně během bráni toho gestagenu přijdu o menstruaci a z toho jsem ještě víc rozhozena…. Děkuji moc zkusím na tu pani kouknout a napsat ji aspoň jeden cyklus bych ještě chtěla zkusit úplně nevím jestli je půl roku na hormonech a bez menstruace to nejlepší řešení, ale zase doktorka vysvětlovala ze je to sice agresivní metoda ale měla by pomoci no nevím

@Elíseček Jsem moc rada ze si tady takhle píšeme přeci jen člověk o těchto věcech moc nemluví a doma manžel nevím JK u tebe ale ob to nedokáže pochopit jako hrozné se snaží a je mi fakt oporou ale je vidět ze těm pocitům nerozumí i když by moc chtěl

@Muu_1990 Jeee moc děkuji já už nákupu bylinky a až to doberu tak budu snad tak připravena ze z toho budou minimálně dvě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí