Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
14.2.22 16:09

@Anikaa02 ano to mas pravdu. Ono hlavně kdo nezažil, těžko pochopí.. :kytka:
A ten nátlak asi může být pro chlapa nepříjemný, ten můj sel na spermiogram rudej azbza ušima a asi ho tam víckrát v životě nedostanu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.2.22 16:15

@Qinn No ono jeden pokus je fakt málo..ale zase dřív nebo později to vyjít musi ;) ale toho času s tím a plánování… to chápu že je to blbý s cestami. Ale hlavně, že ta možnost je :) a víte třeba detaily? Jak vypadá, barva očí atd? :D

Noo…on je právě problém že já mám teď více jak 20 dní oficiálně lutealni fázi…což fakt není běžné, ovulace byla potvrzena ale MS nikde…takže fakt nevím co se děje.. googlila jsem co kromě těhotenství (protože testy samozřejmě negativni) by mohlo udržet takhle dlouho žluté tělísko živé, a prej jedine hormonalne aktivní cysta :nevim: kdybych neměla ovulaci potvrzenou UTZ, řekla bych, ze mám prostě anovulacni cyklus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
14.2.22 16:18

@Elíseček je tak to hezky to super zprava! :kytka: :kytka: :kytka: Tak teď snad bude situace Lepší a člověk bude přeci jen klidnější a půjde to ráz dva takže teď sup na to a za chvilku snažení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
14.2.22 16:20

@Púpava 91 no přesně tohle vidím u nás a navíc když jsem na nej hodně tlačila (jako neúmyslně ale bylo to před operaci tak jsem měla v hlavě tlaky) tak mu to vlastně ani neslo dokončit jak to měl v hlavě chlapy jsou na tohle haklivky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.2.22 16:22

@Anikaa02 jsou no :mrgreen: vis jak jde o jejich ego :lol: na druhou stranu taky by mi nebylo příjemný jít před zraky sester do kabinky s tím, že všichni vědí že tam masturbuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
14.2.22 16:23

@Anikaa02 Jj, ale jsem z toho celá nesvá. Všude píší, že utroš brání ovu, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
14.2.22 16:30

@Elíseček on se musí brát dle toho co tak vím tam pravé až po tom co ovu proběhne takže by si měla možná měřit BT nebo ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
14.2.22 16:31

@Púpava 91 jako musí to být přeci jenom ponižující ne ze ne :mrgreen: Ale my zase ukazujeme pipku minimálně jednou do roka tak co se dá dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
14.2.22 16:36

@Anikaa02 no to mi chlap řekl, že jsem na to zvyklá že to je něco jineho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
14.2.22 16:38

@Púpava 91 ale taky dobrý :mrgreen: proste profik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.2.22 18:01

@Púpava 91 No, vzhled jsme neřešily, ale asi při druhém nebo třetím pokusu nám až došlo jak je typově hodně podobný na partnerku :mrgreen: předtím jsme měli jen videohovor, protože je daleko a vybíraly jsme s kým do toho půjdeme :)

No, na zpožděnou MS pomáhá řebříček, vyzkoušeno, stačil jeden čaj a MS přišla hned druhý den ráno. Jinak na hormonální potíže a problémy s cyklem je spousta úžasných bylinek, hlavně moje žena by mohla vyprávět jak si dávala cyklus dohromady :D a nebo se zkuste podívat třeba na sirup Femigard, já mám v sobě skoro už dvě balení, měl by pomáhat na spoustu věcí a hormony srovnat, je na něj dost recenzí a fakt pomohl ženám na různé problémy i otěhotnět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.2.22 18:03

@Elíseček Mě osobně by nikdy nenapadlo cokoliv podobného brát a zkušenost nemám, ale kdyžtak zkuste mrknout na tohle, vím že tam paní vysvětluje jak to s těmi „léky“ je

https://youtu.be/vQuAB2OCr-I

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.2.22 18:05

@Anikaa02 Na ovulační testy pozor, je to maximálně takový doplněk, ale ani pozitivní ovulační test nikdy neřekne jestli ovulace opravdu přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4327
14.2.22 19:06

@Qinn já ji na sobě naštěstí poznám takže jsem si je koupila jen jednou jako takový doplněk k tomu abych si potvrdila ze ty dny kdy mám bolesti jsou opravdu ovulace a potvrdili se mi pozitivní ovu test a hned den na to bolesti břicha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.2.22 07:26

@Anikaa02 ovu testy dělám a měřila jsem několik měsíců, ale stresovalo mě to svým způsobem, protože jsem nad tím pak moc přemýšlela, jestli ty teploty jsou správně atd… uvidím no, počkáme si na ten hormonální profil a pak se uvidí. Ale s manželem jsme to už včera chvíli probírali, jestli by nebylo lepší, kdyby si nejdříve došel na spermiogram, abych do sebe necpala nějaké prášky zbytečně. Ale máme minimálně 5 týdnů čas na to si to pořádně promyslet a když bychom do toho šli, tak bych je brala asi až po té potvrzené ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí