Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4326
9.2.22 22:09

@PastikaJatrova no byla bych raději ještě ji zkusím naložit jestli by nám nedala ještě chvilku uvidíme co tam najde… my jsme koukám dobře synchronizované :D :D :D

@Sionnach12 Přesně a ze jich je každý koho znám tak otehotnel napoprvé nebo náhodou nebo údajně dokonce přes antikoncepci :lol: asi mají všichni zázračna vajíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.2.22 08:02

@Anikaa02 jojo, zkus ji presvedcit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.2.22 09:40

Ahoj holky jak se dnes máte? U nás krásně svítí sluníčko takže jsem si hned po ránu všimla jak mám nechutně zajetelená okna :D Program na víkend je jasný

PS: a mám po MS, od rána jen pár kapek na toaletáku a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.2.22 10:24

@Anikaa02 ahojky. Já dnes končím MS, tak alespoň od tohohle budu mít klid :lol: jinak jsem si trošičku zacvičila a nožičky bolí :zed: :lol: :lol: vždycky než to rozhýbu, to je bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.2.22 10:29

@Elíseček To teda a jede se na novo :D a co cvičíš? posilování? Já si takhle stáhla nějaké dvě aplikace do telefonu jedno je právě posilování a druhá je joga a moc mě to baví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.2.22 10:58

@Anikaa02 dělala jsem výpady :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.2.22 11:02

@Anikaa02 Ahooj! No u nás je taky krásně, ale já to trávím v práci. Tak jsem aspoň vytáhla pár klientů na procházku (dělám v domově důchodců), aby si to taky trošku užili, než se zase vrátí zima.
Jinak včera (20DC) jsem měla pocity úplně jak na ovulaci -,,mokro", šimrání podbřišku…ale test dělaný navečer negativní. Dnes ty pocity trvají, tak zkusím další test, ale je to celý nějaký podivný… :roll:
A ta Tvoje krátká MS je taky zvláštní, nestálo by za to pro jistotu testnout? Co kdyby… :think:
A teda holky, obdivuju vás, že cvičíte, na to já teda nějak nemám sílu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.2.22 11:06

@Elíseček Áááááá to je na mě moc náročný :D

@Sionnach12 Já jdu za 14 dnů na gyndu tak si počkám, aspon budu bez nervů testy jsem všechny už vypatlala :D Ty pracuješ v domově důchodců… to je hezká práce že? ale musí to být strašně náročné… Já jsem OSVČ a dělám ve financích… takže jsem dva dny v kanclu a zbytek doma a díky tomu si ráno udělám právě čas třeba na cvičení nebo na meditaci, případně cvičíme večer s manželem a je to uplně super člověk má hned víc energie (když se do toho dokope) Navíc já cvičím tak 10 minut denně nebo jogu 25 - 45 minut 3× - 4× týdně a ta joga je super protože cvičíme dva a hned je to větší zábava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.2.22 11:47

@Anikaa02 To jsi dobrá, že to těch 14 dní vydržíš, já bych už letěla pro testy :lol:
No, je to pěkná práce, máš pocit, že děláš něco užitečného. Ale občas je to náročnější na psychiku, máme tu hodně klientů s pokročilou demencí, tak je dost náročné s nimi komunikovat.
Tak to máš pěknou pracovní dobu. Práce z domu musí být super, ale není někdy náročné udržet soustředěnost a nějaký režim…? Já potřebuju pevně danou pracovní dobu, jinak bych asi ani nevstala z postele :D
Tyjo, to si nedokážu představit, že bych manžela přiměla do společné jógy. On často do večera,,cvičí" kolem aut v dílně a pak přijde vyřízenej. Jste dobrý! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.2.22 11:52

@Sionnach12 Tak to my máme oba sedavé zaměstnání, já u PC manžel IT takže taky celý den u PC tak jsme rádi že jdeme večer na procházku a pak si právě zacvičíme a uděláme taky něco pro sebe :)

Jako nemám nějak problém s tím dodržovat pracovní režim… když bylo potřeba seděla jsem u PC od 7 klidně do 22 a ted už je to díky ČNB klidnější takže pracuji tak od 9 do 15:30, ale je pravda že občas převléknu poklidím doma atd, ale až když mám hotovo do práce :)

Když já nechci být zklamaná tak raději at mě zklame až doktorka na koze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jako v tom tě obdivuji že to zvládáš.. chce to podle mě obrovskou lásku aby člověk u těch lidí třeba nevypěnil a byl pořád v klidu aby se kolem tebe cítili příjemně… přiznám se že bych to asi nezvládla každý den se o ně starat a nedej bože když potom odejdou… to musí být masakr :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.2.22 12:51

Nojo, já v práci běhám ze schodů do schodů, a když je pěkně, tak i chodím do práce ty 3km pěšky, takže nějaký pohyb trochu mám. Cvičení mě prostě nebaví, nevydržím to dýl jak 5 minut, radši se jdu projít. :D
No já mám ke starým lidem obecně z nějakého důvodu blízko, rozumím si s nimi. Ale vidět je jak trpí, když třeba už jen leží, nejsou schopni se sami na té posteli otočit, to je dost nepříjemný. Ale řeknu Ti, že si člověk celkem zvykne. Horší bude, až mi odejde některý z takových těch mých nejoblíbenějších. 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.2.22 13:26

@Sionnach12 No tak to toho nachodíš víc než my :D to my celý den sedíme u PC takže se hýbat musíme…

No právě ta smrt musí být o to horší že si třeba přirostou k srdci… ale zase je to takové že víš že si se o ně do poslední chvilky starala a udělala pro ně na konci mnohem víc než si kdo dokáže představit… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.2.22 13:45

@Anikaa02 Je to krásný pocit. Jsem tam teda zatím krátce, teď mi skončila zkušebka, tak uvidíme, jak se na to budu koukat třeba za rok za dva. Naši můj nástup tam komentovali, že když nám pořád nejde to miminko, tak si to vykompenzuju aspoň staráním se o seniory. A asi na tom něco bude, trošku to upokojí ten mateřský pud :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.2.22 13:47

@Sionnach12 Jo to máš pravdu ženským tikají hodiny a tak e musí o někoho starat :D já ze svých tiků mám dva psy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.2.22 13:54

@Sionnach12 @Anikaa02
Holky a odkud jste? Treba bydlime pobliz sebe :mrgreen: ja jsem z Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí