Snažení delší dobu ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4326
8.2.22 14:12

@PastikaJatrova no oni pišou ze má být nějak nahoře a nebo dole a nebo měkký a nebo tvrdý a já mám pocit ze ho mám nahoře furt a furt stejný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
8.2.22 14:45

@Anikaa02 no ja jeste pred 5 lety myslela, ze o otehotneni vim vsechno… :think: hmmm, tak urcite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.2.22 14:59

@PastikaJatrova No musím se přiznat že po každé návštěvě doktorky od té doby co se snažíme odcházím s užasem :lol: že třeba existuje žluté tělísko a co to vlastně znamená… a jak putuje vajíčko a co se děje potom a stejně jsem potom každý cyklus překvapená protože to je jinak než jsem si do ted myslela :D :pankac:

Třeba ted jsem 100% přesvědčená že ovulace byla 7 DC protože 9 DC jsem byla na gyndě a bylo mi potvrzeno že o víkendu proběhla ovulace a že mám super vidět žluté tělísko… takže dle všeho měla být MS pokud se nepovedlo hned po zániku toho tělísko což vycházelo na 28 DC… no jsem 31 MS nikde testy negativní… nevim prostě :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
8.2.22 17:04

@Anikaa02 kdyby ovu byla 7dc, tak by ms prisla kolem 21dc max 23dc. Lutealni faze byva totiz 11-16 dni dlouha (kazdy cyklus by lutealni faze mela byt stejny pocet dni, jako predchozi cyklus). Jak ze dlouhy mivas cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.22 18:20

Ahoj holky, můžu k vám? :mavam:
Je mi 26, manželovi taky. O miminko se snažíme nějak aktivněji tak třičtvrtě roku, předtím jsme tomu zhruba stejnou dobu nechávali volný průběh (nedávali si pozor, ale zároveň nějak nehrotili trefení se do ovulace atd. ) Mívala jsem hoodně nepravidelné cykly, teď ten poslední třičtvrtě roku je mám srovnané utrogestanem na 30/31 dní. Ovulaci sleduji pomocí testů, a to i proto, abych věděla, kdy nasadit Utroš (nesmí se brát před ovulací, jinak ji bloknou).
Taky se teď snažím zhubnout (mám dost kg navíc) - poslední 2 týdny držím redukční dietu - a mám zatím dole 5kg. Dnes jsem 19 DC, a testuji od 11DC a zatím to vypadá, že ovulace nebyla - možná vliv diety?? Posílám ke zkouknutí své testy. Teď zpětně uvažuji, jestli nemohla být ovulace ten 17DC, jen jsem třeba nechytla vrchol LH v krvi, proto není ta čárka dost silná…druhý den vyšel test zcela sněhobílý, takže to nevypadá, že by se teď už ovu chystala… :think: Předem díky za názory! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.2.22 19:39

@PastikaJatrova no podle mě to proste nějak nevychytala nebo nevím teď už mě chytají křeče takže dnes přijde červená

Cyklus mezi 28 - 32 ale někdy i 34 a 36 vždycky mi ovulace dle ovulacnich testu vycházela na 14 DC cca a teď mi vlastně týden po MS řekla ze již vidí žluté telisko a ovulace byla o víkendu takže nevím :nevim: konat tu lutealni část když počítám zpětné dle zaznamenaných ovu (ať už testy nebo pocitově) vždycky vychází na těch 14 dnů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.2.22 19:44

@Sionnach12 ahooooj já jsem dělala ovulacni testy jednou a poznala jsem to tak ze jeden den jsem měla obě čárky stejně silné a den na to byla ta testovací silnější než kontrolní a dle toho jsem usoudili ze proběhne ovulace a hned následující den už byla testovací čárka nepatrná … tady se my zda jako by se toho 17 něco chystalo, ale jako úplně pozitivní ovu test to nevypadá :nevim: zkoušela si třeba měření BT? Chystám se tenhle měsíc prvně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.2.22 19:47

@Sionnach12 i když ten 15 Dc taky vypada pěkné :nevim:

Jinak co se týká hubnutí muže to rozhodit cyklus stejně jako nadmira cvičení… u nás když hubu manžel tak měl nastavenou stráví tak aby hubu kolem cca 0,5 až 1 kg týdne… u tebe se mi to zda jako mazec… ale zase to je individualni každý to má jinak a každý hubne jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.22 20:27

@Anikaa02 Díky za odpověď :srdce:
Takže s testováním taky nemáš příliš zkušeností? Já to takhle poctivě jedu teď taky poprvé, dřív jsem zkusila třeba tak tři testy v době, kdy jsem očekávala ovulaci. Což samozřejmě není k ničemu.
Není třeba možné, že ten 17DC jsem jen nechytla to maximální množství LH v moči? Dělala jsem ho těsně po obědě, na rozdíl od ostatních, ty jsem vždy dělala až kolem páté. Třeba kdybych udělala další test odpoledne, byl by už vybarvenější… Je mi divné, že ten další den je už úplně bílo, to sedí i s tím, co popisuješ Ty - že druhý den už čárka slaboučká.
Já už jsem z toho všeho dost nešťastná, tak vymýšlím i takovéhle nepravděpodobné teorie…🤦🏼‍♀️
BT jsem zkoušela, ale nějak jsem z toho nebyla moudrá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.2.22 20:31

@Sionnach12 já jsem zatím byla vždycky lajdak takže ovulacni testy jsem dělala jednou a potvrdili mi tu moji pociťovat ovulaci teď chci zkusit měření BT :) no kamarádka mi říkala ze ovu testy by se měli dělat spis k večeři já je dělala po každé před sprchou takže stejný čas cca 19 večer takže je možné ze tím ze si testovala dříve to vypada světlejší navíc oni ty ovulacni docela blednou takže to asi možné je ale :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.22 20:39

@Anikaa02 Ty ovulaci vycítíš? Jak se Ti projevuje, jestli se můžu zeptat? Já si totiž asi nikdy žádných ukazatelů nevšimla… :think:
Já mám ještě od 20DC brát ten Utrogestan, který ale když se vezme před ovu, tak ji zablokuje. Tak teď uvažuju, že ho zkusím tento cyklus nebrat, když je ta ovulace taková nejistá…
A mohla bych tedy potom znova dát šanci tomu měření BT. Můžeme si se čtením výsledků navzájem radit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.2.22 20:42

@Sionnach12 zhruba v polovině cyklu mě začne bolet břicho jako bych to měla dostat a to trvá jeden den a přesně ten den byl pozitivní ovulacni test a den na to by měla být ovulace :) takže je to docela hustý na jednu stranu jsem rada ze to poznám na druhou stranu mi to trochu komplikuje snahu na to nemyslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
8.2.22 20:57

@Anikaa02 tech 14 dni LF by bylo super. Ale podle me se doktorka musela seknout, i kdyz by to teda bylo sakra seknuti se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
8.2.22 21:00

@PastikaJatrova No jako čím víc nad tím přemýšlím a počítám tím se mi to víc nezdá… jedině že bych byla deb*l a spletla jsem si kdy jsem tam byla počkej to schválně najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.22 21:02

@Anikaa02 Teda, na jednu stranu velmi praktické, na druhou stranu Tě teda lituju - MS bolesti dvakrát za měsíc, děkuju pěkně :jazyk:
Já se asi příští cyklus zase objednám na folikulometrii, abych viděla, jestli tu ovulaci vůbec mám… Ale do té doby se budu modlit o zázrak - třeba není úplně vyloučeno, že ta ovu byla. Teď nastává to období napjatého čekání 🙏
Vidím, že Ty teď očekáváš MS - nemohly by ty bolesti být třeba bolesti provázející zahnizďování? Naděje umírá poslední!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí