Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anikaa02 píše:
@PastikaJatrova je takže si to s chlapem měla podobněmas pravdu oni mají rádi to své pohodlí
no a mě zase gynekolozka říká ze když nasadí antikoncepci ze tím pro tělo nasimuluje těhotenství a ze když ji za 3 měsíce výsadkem tak si tělo prý mysli ze potratilo a pak je prý největší šance na to ze se zadari i když tohle už jednou zkoušela a nevyšlo to tak nevím
![]()
Tuhle teorii o ty antine znam, proto jsem se doktora ptala. Ale 100 doktoru = 100 nazoru ![]()
Ja duchy nelovim. Mam tu 1 starej nepouzitej test a zarekla jsem se, ze prvni test z ty krabicky byl pozitivni (1.tehotenstvi) a ten druhej taky proste musi bejt pozitivni
takze ja ho neudelam, dokud si fakt nebudu jista ![]()
@PastikaJatrova tak to mas můj obdiv já sem hroznej lovec
jinak jsem to zatím nedostala takže nevím ani nespinim nic mi není občas mě pichne břicho na MS ale na to ze bych měla být 17 dpo tak test stejně negativní jako v sobotu ![]()
@Anikaa02 tak zkus priste merit bazalni teplotu. Tam aspon uvidime presne, kdy ovu byla ![]()
Ahoj. My se snažíme rok a půl. Teď v lednu se poprve objevily 2 čárky na testu… Ale bohužel nesilily a hcg začalo klesat
takže teď jedeme nanovo. Ale zas po roce a půl je taková naděje, že to vůbec jde… Jen aby se udrželo.
držím vám palce 🙂
@PastikaJatrova taky mě napadlo že to zkusím, něco si načtu a za chvilku budu otravovat s grafem… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. My se snažíme rok a půl. Teď v lednu se poprve objevily 2 čárky na testu… Ale bohužel nesilily a hcg začalo klesattakže teď jedeme nanovo. Ale zas po roce a půl je taková naděje, že to vůbec jde… Jen aby se udrželo.
držím vám palce 🙂
To mě moc mrzí, budu přát at se zadaří co nejdříve a hlavně at je vše v pořádku
![]()
@Anikaa02 ja ti to shrnu
zaklad je merit kazde rano, ve stejnou dobu, stejnym teplomerem, nevstavat z postele, na stejnem miste (podpazi, oralne, analne, vaginalne… vaginalne je nejspolehlivejsi), bez alkoholu a leku snizujici teplotu apod., jinak teplotu muze trosku rozhodit vetrani, nachlazeni, pokud spis namackla k partnerovi nebo sama, zmena mistnosti/prostredi, vstavani… a nejlepsi aplikace na zapisovani teplot je Fertility Friend. Ta ti sama zpetne vyhodnoti, kdy k ovu nejspis doslo, ale je v anglictine
kdyby neco, ptej se. Nemam na mereni bazalni teploty vysokou skolu, ale zkusenosti mam
dokonce jsem vedela od 10dpo podle teplot, ze jsem 100% tehotna ![]()
Rekli jsme di, ze se po ztrate ve 26tt zacneme snazit od nového roku 2021, stále se nic nedelo, uz mi i radili merit si bazalni teplotu a hlidat ovulaci atd atd…priznam se, ze jsem to radikalne odmitala, ptz se znam a vim, ze bych vsema tema cisilkama a grafama a testama byla uplne zmagorena a ze sexu by se stal olympijskej sport, na meho chlapa by me nalehani, ze zrovna ted je nejlepší cas souloze melo naprosto opacny efekt. Toho jsem se hrozně bala, ze nechci neco tak hezkeho a inzimniho znicit…no zkratim to, pobpul roce jsem sla na gyndu na prevenci a doktorka se mě ptala, jak na zom jsem, tak ji licim, ze bych mela mit asi ovulaci atd atd, mrkla na utz a rekla mi ze se omlouva, ale ze ovulaci rozhodně nemam, ani v nejbližších dnech mit nebudu, ze proste nic nevidi…mluvily jsme o dalsim postupu, co bude po prázdninách nasledovat atd atd…a ja sla celkem znicena domu, ze jak vlastně muzu otěhotnět, kdyz ani nemam ovulaci
takze jsem to pro mesic cerven vypustila z hlavy, ze ovulaci nemam, takze neni potřeba cokoliv resit v cokoliv doufat a bum menstruace uz nedorazila, dodnes nechapu, jak je to možné
momentálně jsem 34tt, takze preji hodně štěstí a vsechno jde, vsechno dopadne ![]()
@PastikaJatrova hej tak to potrebuju aplikace stažena už jen bych to mohla konečně dostat abych mohla začít
meris od prvního DC a nebo až po konci MS? ![]()
@Anonymní píše:
Rekli jsme di, ze se po ztrate ve 26tt zacneme snazit od nového roku 2021, stále se nic nedelo, uz mi i radili merit si bazalni teplotu a hlidat ovulaci atd atd…priznam se, ze jsem to radikalne odmitala, ptz se znam a vim, ze bych vsema tema cisilkama a grafama a testama byla uplne zmagorena a ze sexu by se stal olympijskej sport, na meho chlapa by me nalehani, ze zrovna ted je nejlepší cas souloze melo naprosto opacny efekt. Toho jsem se hrozně bala, ze nechci neco tak hezkeho a inzimniho znicit…no zkratim to, pobpul roce jsem sla na gyndu na prevenci a doktorka se mě ptala, jak na zom jsem, tak ji licim, ze bych mela mit asi ovulaci atd atd, mrkla na utz a rekla mi ze se omlouva, ale ze ovulaci rozhodně nemam, ani v nejbližších dnech mit nebudu, ze proste nic nevidi…mluvily jsme o dalsim postupu, co bude po prázdninách nasledovat atd atd…a ja sla celkem znicena domu, ze jak vlastně muzu otěhotnět, kdyz ani nemam ovulacitakze jsem to pro mesic cerven vypustila z hlavy, ze ovulaci nemam, takze neni potřeba cokoliv resit v cokoliv doufat a bum menstruace uz nedorazila, dodnes nechapu, jak je to možné
momentálně jsem 34tt, takze preji hodně štěstí a vsechno jde, vsechno dopadne
Jeee tak to moc gratuluji
Jak se říká nesmis na to myslet a ono na tom něčí bude ![]()
@Anonymní píše:
Rekli jsme di, ze se po ztrate ve 26tt zacneme snazit od nového roku 2021, stále se nic nedelo, uz mi i radili merit si bazalni teplotu a hlidat ovulaci atd atd…priznam se, ze jsem to radikalne odmitala, ptz se znam a vim, ze bych vsema tema cisilkama a grafama a testama byla uplne zmagorena a ze sexu by se stal olympijskej sport, na meho chlapa by me nalehani, ze zrovna ted je nejlepší cas souloze melo naprosto opacny efekt. Toho jsem se hrozně bala, ze nechci neco tak hezkeho a inzimniho znicit…no zkratim to, pobpul roce jsem sla na gyndu na prevenci a doktorka se mě ptala, jak na zom jsem, tak ji licim, ze bych mela mit asi ovulaci atd atd, mrkla na utz a rekla mi ze se omlouva, ale ze ovulaci rozhodně nemam, ani v nejbližších dnech mit nebudu, ze proste nic nevidi…mluvily jsme o dalsim postupu, co bude po prázdninách nasledovat atd atd…a ja sla celkem znicena domu, ze jak vlastně muzu otěhotnět, kdyz ani nemam ovulacitakze jsem to pro mesic cerven vypustila z hlavy, ze ovulaci nemam, takze neni potřeba cokoliv resit v cokoliv doufat a bum menstruace uz nedorazila, dodnes nechapu, jak je to možné
momentálně jsem 34tt, takze preji hodně štěstí a vsechno jde, vsechno dopadne
Podobne jsem otehotnela s prvnim. Doktor na utz blizici se ovulaci nevidel a za 3 tydny pozitivni test. Ja totiz zrovna ten cyklus ovulovala az o tyden pozdeji, nez u me bylo normalni
ani nemusim rikat, jak jsem od doktora prisla ubrecena, priteli jsem se doslova zhroutila po prichodu. Chudak vubec nevedel, co se mnou
ted mi to po tech skoro 3 letech pripada usmevny ![]()
@Anikaa02
Az po konci ms. A urcite tam zaznamenej aspon 1.den menstruace. Pokud dokazes sledovat hlen, tak ten se tam da taky zapsat. Snazeni si tam minimalne pred ovu taky zapisuju ![]()
@PastikaJatrova no tak mohu měřit ze zajímavosti i teď než to dostanu a uvidím co bude
já jsem takovém střelec dva dny koukám hlen pak se doctu o čípku tak sleduju 3dny čípek pak zas něco měřit delam všechno ale nic z toho poradně
ovulacni testy jsem zvládla taky jenom asi 2×
@Anikaa02 píše:
@PastikaJatrova no tak mohu měřit ze zajímavosti i teď než to dostanu a uvidím co budejá jsem takovém střelec dva dny koukám hlen pak se doctu o čípku tak sleduju 3dny čípek pak zas něco měřit delam všechno ale nic z toho poradně
ovulacni testy jsem zvládla taky jenom asi 2×
Omlouvám se ze píšu jak retard automatická oprava ![]()
@Anikaa02 v pohode ![]()
Cipek uplne nezkoumam, pac to jsem nikdy moc nepochopila. Hlavne mam zaklonenou delohu a kdyz jsem to hledala na netu, tak ten cipek je taky trochu jinak asi, takze nejak nevim, co kde ma bejt
ja proste jen merim BT a hlen tak nejak podle pocitu ![]()