Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tu někdo, kdo se bude také snažit o mimi od října?
My asi až nejdřív od listopadu
Ale já tyhle debaty nemám moc ráda, přijde mi stupidní (a nechci se nikoho fakt dotknout), řešit na netu, kdy byl sex, kde mě co píchlo, jak mám ducha týden před očekávanou MS apod. Jednou jsem to zkusila takhle na netu s holkama řešit a zjistila jsem, že si nemám o čem povídat ![]()
@rajada píše:
My asi až nejdřív od listopaduAle já tyhle debaty nemám moc ráda, přijde mi stupidní (a nechci se nikoho fakt dotknout), řešit na netu, kdy byl sex, kde mě co píchlo, jak mám ducha týden před očekávanou MS apod. Jednou jsem to zkusila takhle na netu s holkama řešit a zjistila jsem, že si nemám o čem povídat
No, já bych tady opravdu neřešila, kdy byl čí nebyl sex, já si chci prostě jen najít nějaké „kamarádky“ s kterýma budu moc pokocet a popřípadně zdílet těhu. A jinak nikdo tě tu nedrzí, nic ve zlém, ale klidně ráda pokecám. ![]()
@kájííí Ja se snazim o druhe mimi, ale az od ledna 2013, jestli teda neva ![]()
@kájííí
Já to nemyslela zle a už vůbec ne proti tobě
Mluvím o takových těch diskuzích, a že jich je tu plno, které jsou prostě na hlavu a ty ženské tam neřeší nic jiného, než vazkost svých hlenů a bazální teplotu
To mě jako fakt nebere. Ale za normální diskuzu bych byla ráda - jen jak říkám, ještě nikde se mi to nepovedlo ![]()
@rajada a co tady jako chces resit??? O tom to snazeni je, ne?? Pokud si chces pokecat o normalnich vecech, tak jdi s kamoskou na vinko ne?
Nic ve zlem ![]()
@Petta29
hmm, tak když je snažení o tom kontrolovat si hlen, tak to pak jo, sorry, jdu na to vínko radši ![]()
@rajada já to taky nemyslela ve zlém, ale když nemáš ráda tyhle diskuze, tak proč jsi tu… ![]()
@Zahradulinka píše:
TAk my taky od října, listopadu![]()
a to bude tvé první miminko? ![]()