Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky. zakládám novou diskusi, protože většina diskůsí o snažení se o miminko je rozjetá a jedná se i o holky co se snaží už dýl a já jim nemám co nabídnout za zkušenosti, protož jsem chtěla si povídat s někým kdo taky teprve začíná. je mi 23 let a bude mi končit 1. menstr. po vysazení Ha a ovu mám mít tak cca 9.9. začala jsem brát calibrum babyplan, abych měla potřebný vitamíny…
Ahoj, já jsem tu teoreticky taky nová. Dojdi do skupiny Snažilky kolem 20 let. Některé jsou tam sice delší dobu, ale najde se tam i pár těch, co teprve začali. ![]()
ahojky:) mě je 21
a o mimi se pokoušíme od zkončení MS 12.8.
ted ji očekávám 6.9 tak snad nedorazí:D dneska sem to nevydržwla a udělala si už test a už tam byla taká slabá druhá čárečka, tak uvidime co mě to ukáže ve středu:)
tak to moc držím palečky!! takže by to vyšlo napoprvé? taky jsi mladá, dneska všichni čekají až na skoro 30tku… tak jsem ráda, že nejsem sama:) já čekám na ovu a snad už taky něco bude:)
Ahoj tak my se taky snažíme ted první cyklus.mám 3dny po ovulaci ![]()
Janeynka píše:
tak to moc držím palečky!! takže by to vyšlo napoprvé? taky jsi mladá, dneska všichni čekají až na skoro 30tku… tak jsem ráda, že nejsem sama:) já čekám na ovu a snad už taky něco bude:)
bu to jo… já nevim mě zas přijde že hodně lidí kolem mě má miminko právě takhle dost brzo…:) ale zas je fakt že pokud už jsme ted zajištění, a cítíme se na to, je lepší to udělat hned… páš pak stim sou akorád problémy, pak hodně velkej vekovej rozdíl mezi dětmi a rodiči, a blablabla..
nu a doufám že nám to na poprvé vyjde:D už se nemužu dočkat na to až tam ty čárky dvě budou hodně zřetelný:D
a tobe držim též palečky:)
Děvčata také se připojuji (také se snažíme první měsíc), momentálně čekáme na MS už 3 dny a zatím nic.. ![]()
zezulle píše:
Děvčata také se připojuji (také se snažíme první měsíc), momentálně čekáme na MS už 3 dny a zatím nic..
a co te¨stík?zkoušelas? ![]()
zezulle píše:
Ahoj zatím ne, zkusím zítra a uvidíme…
tak dej vědět pak výsledek ![]()