Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, snažilky
Ráda bych našla kolektiv snažících se holek pro dobré popovídání a předávání zkušeností
Budu ráda, když se přidáte ![]()
Ahooooj
![]()
Taky patřím mezi snažilky
Doufám, že nám to brzy vyjde ![]()
To my už se snažíme dlouho a mým problémem je nízká váha, bohužel ji asi nikdy nedám nahoru
A jak dlouho se snažíš ty? Snad ano, snad to brzo vyjde ![]()
Holky, kolik vam je let a jak dlouho se snazite? Me je 37 a snazime se o tretatko uz skoro rok a pul.
To me je 20 a snazime se rok a neco o prvni miminko
bohuzel se nam nedari.. Manzel ma za sebou spermio a ja hormon. profil.. Jedinym problemem je moje vaha jak uz jsem psala, kterou nemohu dostat nahoru… A vy ted mate s manzelem nejaky problem, ze vam to nejde? nebo se jen nechce miminku?
@Vondenka
Vyjde to, prostě musí ![]()
Tebe ¨zlobí¨ nízká váha? Tak to já bych Ti s radostí nějaké to kilo navíc klidně dala
A navíc teď před létem
![]()
My se snažíme s manželem rok, sice se mi podařilo loni otěhotnět, ale těhotenství dopadlo se špatným koncem - potratila jsem (ZT v 9tt.) ![]()
Tak teď v květnu jsme se začali poprvé snažit znovu od potratu.
@Kiara77
Mně je 26 a snažíme se o první. Jak máš staré dětičky? Tebe aspoň oni drží nad vodou, když se nadaří. Zatímco my bezdětné nemáme doma zatím žádnou útěchu.
Ale ono to příjde, že???
Hlavně myslet pozitivně ![]()
Ano, mám 166cm a pouhych 45kg.. coz je fakt mizerne… :/ at jim co jim, tak nic.. ted jsem si koupila nejake pivovarske kvasnice
tak uvidime
… a mam objednane nutridrinky.. Deej, prijmam jakekoliv kilca
.. Tak to je mi moc lito
Ale aspon vite, ze to jde ![]()
@Vondenka
Ty blááho, tak to je fakt dost málo.
Já měřím 164 cm a vážím 57 kg. A to nepřibereš ani když jíš tučná jídla? Čokolády, smažená jídla, pečivo, atd???
Seš na tom podobně jako moje sestra. Ta měří 176 cm a váží něco kolem 52 kg.
Teď už je to skoro 9 měsíců od potratu, tak jsem v pohodě. Ale musím se přiznat, že ze začátku to byl opravdu BOJ
I moje gynekoložka mě uklidňovala tímto pozitivem, že aspoň vím, že otěhotnět můžu…
Jj, je to hrozne malo a nepomaha mi nic.. normalni clovek uz by mel 100kg, kdyby jedl to, co ja
… A prave dr mi rika, ze pokud nenaberu aspon na 48kg, tak mimi u me asi nema sanci
Tak se snazim hledat cokoliv, co by mi mohlo pomoci.
To verim, ze to byl boj, ja bych se z toho zhroutila uplne nehoraznym zpusobem, jak se znam.. :/ Ale urcite se to brzo podari a bude to ok az do porodu ![]()
@Vondenka
A nemáš náhodou problém se štítnou žlázou? Co takhle slýchávám, tak lidé co hodně jí a nepřiberou ani deko, mají štítnou žl.
Stejnak je to nespravedlivé v tom životě, že? Ty se snažíš přibrat a nejde ti to, zatímco já se na čokoládu jen podívám a už mám půl kila nahoře
![]()
No jinak nemysli si, já jsem nebyla od zhroucení daleko.
Proto snažení až teď po tak dlouhé době. Mě totiž z toho stresu a psychického vypětí začaly další zdravotní problémy. Ale už je to za námí… hlavně být v pohodě! To by v tom byl
, aby se to nepovedlo ![]()
@Vondenka
Vondenko, posilam ti taky nejake to kilecko. Ja merim 164 a vypracovala jsem se na 67 kilo. To ti rikal doktor, ze musis pribrat? Ja si myslim, ze pokud se ti nestrati menstruace diky nizke vaze, tak by to nemel byt takovy problem.
Jinak ja jsem mela jedno biochemicke tehotenstvi vloni v srpnu. Ted jsem po potratu. Otehotnela jsem a doktor mi rekl, ze si to nemuzu nechat kvuli lekum, ktere jsem brala nez jsem to zjistila. Ted mam sestinedeli a pristi mesic se zacneme opet snazit. Jsem rada, ze vim, ze to jde a priste to vyjde. Smulu jsme si uz vybrali snad vsechnu!
Stitnou zlazu mam ok, delali mi na to testy..
Kiara77: No menstruaci mam ale nepravidelnou.. kazdopadne diky te nizke vaze mam nizkou i sliznici a vajicko se tam nema jak uchytit ![]()
![]()