Uhnízdění vajíčka či ms?

traktorka
18.5.13 13:12

uhnizdeni vajicka či ms???

Ahoj holky, maminky. Nenašla jsem nikde vhodné téma na moje otazky, tak se obracim na Vas s novou diskusi. Dneska bych měla být 8 DPO. Minulý měsíc jsem nedostala MS, dostala jsem Agolutin a do týdne ms přišla (29.4). O miminko jsme se snažili řádně :oops: :lol:, ale včera mě bolelo břicho, píchalo mě ve vaječnících a večer jsem dostala MS. O týden dřív než má přijit 8o. Bolesti se pak uklidnili a krvacení přestalo. Dneska jen slabě špinim, pres noc vubec nic. Ani to nebyla krev, spíše taková černá zaschlá. Nevim co si o tom mám myslet :nevim:. Ted mě zase bolelo břicho a píchá dloube mě tam. Je možný, že je to jeste z te injekce nebo je možné, že se nám mrnous povedl? Prsa mám citlivý, bolavý. Diky moc za radu, jsem z toho fakt jelen :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
18.5.13 13:15

Udělej si test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
18.5.13 13:24

Možné je všechno ale na testu ještě nemusí být nic vidět podle mně je to ještě brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.5.13 13:34

@traktorka hlavně si nedělej test!

• Citovat
  • Upravit
traktorka
18.5.13 14:02

Vim, že když se prcek zahnizduje, tak se muže spinit, ale tohle bylo dost divný špinění. Ale jasná červená krev, tak nebyla. Tak bud se to rozjede a je to MS a nebo nevim. Břicho mě bolí když neco dělám, takový až křeče, ale jinak v klidu vubec nic :think: Test kdy asi mám zkusit? Muže to být všechno to zahnizdování?

• Citovat
  • Upravit
3515
18.5.13 14:10

U nas to bylo tak ze jsme jeli z chaty… bolest jako bych mela dostat mrsku a ono nic ob dva dny jsem udelala test a uz tam byla slaba carecka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
traktorka
18.5.13 14:15

Kéž by byla i u nas, to čekání je hrozný a ted jeste takový komplikace do toho :zed:. Já to zkusim v pondělí, třeba nějakého malého dušíka najdu, ikdyž ted to vidim dost bledě :(

• Citovat
  • Upravit
3515
18.5.13 14:18

@traktorka neveset hlavu kdyz to ma prijit tak to prijde:)) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.5.13 14:28

U me kdyz se uhnizdovalo vajíčko tak jsem mela v kalhotkach par kapek krve kdybych si neprecetla, ze to tak bývá ani bych to neregistrovala byly to fakt malinke kapicky. Bolest ve vajecnicich jsem mela jen jednorázovou jakoby krec a to tři dny po styku. Držím palce at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
traktorka
20.5.13 14:39

@Petkaelik tak jsem se vratila z ultrazvuku, protože jsem krvacela a měla křeče, jsem 4 tt, což nechápu, páč jsem to po tom agolutinu dostala. No nevim zda mam mit radost, když tak krvacim :,(, prekvapilo me, že již na 4 týdnu tlouklo srdce

• Citovat
  • Upravit
1446
20.5.13 15:10

Určitě měj radost moc gratuluji určitě to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
20.5.13 22:04

@traktorka no vidiis.. opatrne na sebe klidovy rezim hodne lezet a :potlesk: pit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
traktorka
20.5.13 23:46

Už jsem klidnější, odpocivam co to jde ta unava to je mazec. To byl pěknej šok, když mi oznamil, že už je to tak,,velké,, :lol:, já si hlidam ovu a ono už bylo davno zadelano. Holky moc diky, snad se to udrží a bude vse ok :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Lucka0092
22.5.13 14:59

Ahoj holky :) Chtěla bych se zeptat.. užívám antikoncepci a vzala jsem si jenom 20 prášků místo 21 a měla jsem hned po dobrání 20. prášku ( 3.května) pauzu a menstruaci, ale pauza byla 10 dnů a ne 7 a až 11tý den(13.května) jsem si vzala prášek, s přítelem máme nechráněný pohlavní styk pořád kvůli tomu, že beru prášky, ale hrozně mi lítají časy a kolikrát ho i zapomenu vzít, můžu být těhotná? Dělala jsem si test 11.května ale byl negativní :(..a včera jsem slabě špinila, co mě znepokojilo.. a k tomu mám hrozně citlivé prsa a pobolívá mě v podbřišku :( nevím jestli je to z nervů nebo jde vážně o miminko.. co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
18
5.6.13 22:40

Ahoj holky, mám takový problém…O miminko se snažíme..3 dny po styku se objevil růžový výtok. Nevím jestli má něco společnýho s tím i třes, ochablé svaly a taky jsem dost často unavená..Už když se probudím.:-) Máte radu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí