Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možné je všechno ale na testu ještě nemusí být nic vidět podle mně je to ještě brzo
Vim, že když se prcek zahnizduje, tak se muže spinit, ale tohle bylo dost divný špinění. Ale jasná červená krev, tak nebyla. Tak bud se to rozjede a je to MS a nebo nevim. Břicho mě bolí když neco dělám, takový až křeče, ale jinak v klidu vubec nic
Test kdy asi mám zkusit? Muže to být všechno to zahnizdování?
U nas to bylo tak ze jsme jeli z chaty… bolest jako bych mela dostat mrsku a ono nic ob dva dny jsem udelala test a uz tam byla slaba carecka ![]()
Kéž by byla i u nas, to čekání je hrozný a ted jeste takový komplikace do toho
. Já to zkusim v pondělí, třeba nějakého malého dušíka najdu, ikdyž ted to vidim dost bledě ![]()
U me kdyz se uhnizdovalo vajíčko tak jsem mela v kalhotkach par kapek krve kdybych si neprecetla, ze to tak bývá ani bych to neregistrovala byly to fakt malinke kapicky. Bolest ve vajecnicich jsem mela jen jednorázovou jakoby krec a to tři dny po styku. Držím palce at to vyjde.
@Petkaelik tak jsem se vratila z ultrazvuku, protože jsem krvacela a měla křeče, jsem 4 tt, což nechápu, páč jsem to po tom agolutinu dostala. No nevim zda mam mit radost, když tak krvacim
, prekvapilo me, že již na 4 týdnu tlouklo srdce
@traktorka no vidiis.. opatrne na sebe klidovy rezim hodne lezet a
pit ![]()
Už jsem klidnější, odpocivam co to jde ta unava to je mazec. To byl pěknej šok, když mi oznamil, že už je to tak,,velké,,
, já si hlidam ovu a ono už bylo davno zadelano. Holky moc diky, snad se to udrží a bude vse ok ![]()
Ahoj holky
Chtěla bych se zeptat.. užívám antikoncepci a vzala jsem si jenom 20 prášků místo 21 a měla jsem hned po dobrání 20. prášku ( 3.května) pauzu a menstruaci, ale pauza byla 10 dnů a ne 7 a až 11tý den(13.května) jsem si vzala prášek, s přítelem máme nechráněný pohlavní styk pořád kvůli tomu, že beru prášky, ale hrozně mi lítají časy a kolikrát ho i zapomenu vzít, můžu být těhotná? Dělala jsem si test 11.května ale byl negativní
..a včera jsem slabě špinila, co mě znepokojilo.. a k tomu mám hrozně citlivé prsa a pobolívá mě v podbřišku
nevím jestli je to z nervů nebo jde vážně o miminko.. co myslíte?
Ahoj holky, mám takový problém…O miminko se snažíme..3 dny po styku se objevil růžový výtok. Nevím jestli má něco společnýho s tím i třes, ochablé svaly a taky jsem dost často unavená..Už když se probudím.:-) Máte radu???
Ahoj holky, maminky. Nenašla jsem nikde vhodné téma na moje otazky, tak se obracim na Vas s novou diskusi. Dneska bych měla být 8 DPO. Minulý měsíc jsem nedostala MS, dostala jsem Agolutin a do týdne ms přišla (29.4). O miminko jsme se snažili řádně
, ale včera mě bolelo břicho, píchalo mě ve vaječnících a večer jsem dostala MS. O týden dřív než má přijit
. Bolesti se pak uklidnili a krvacení přestalo. Dneska jen slabě špinim, pres noc vubec nic. Ani to nebyla krev, spíše taková černá zaschlá. Nevim co si o tom mám myslet
. Ted mě zase bolelo břicho a píchá dloube mě tam. Je možný, že je to jeste z te injekce nebo je možné, že se nám mrnous povedl? Prsa mám citlivý, bolavý. Diky moc za radu, jsem z toho fakt jelen