Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ninaj tak ať ta práce dobře dopadne, to by byla strašná škoda, kdyby nevyšlo alespoň jedno!!!
@x-katharine píše:
To je ale od něj moc pěkný! Já myslím, že ve snažení nic nepodpoří víc, než zájem muže a to, že je vidět, jak o miminko stojí
rok spolu zijeme a jsme spolu 4roky, ale ted ho opravdu nepoznavam!!! stale take resi to, aby vse bylo ok az budu tehotna. ze nebudu moc nic delat a on se o vse bude starat! nasela mala Maruska ho proste hodne vzala ![]()
@bebecinka píše:
rok spolu zijeme a jsme spolu 4roky, ale ted ho opravdu nepoznavam!!! stale take resi to, aby vse bylo ok az budu tehotna. ze nebudu moc nic delat a on se o vse bude starat! nasela mala Maruska ho proste hodne vzala
To je dobře, to buď ráda, chlap, o kterýho se v těhotenství můžeš opřít je k nezaplacení, protože věř, že přijde doba, kdy se ti budou těžko nazouvat ponožky, kdy bude problém dostat se přes rostoucí bříško do bot a ve finále tě podpoří, i když po několika hodinách na sále ti musí potisící podat vodu, pomoci na porodní křeslo, někdo, kdo tě bude držet za packu, až přijde nová vlna kontrakcí a ty si říkáš, že je to naprosto nekonečný a to všechno a mnohem víc je na tom to nejhezčí a je to něco, na co budete oba v nostalgii vzpomínat, protože je to prostě neskutečně krátký a nezapomenutelný ![]()
Takhle to možná tak romanticky nevypadá, ale věř, že pro mě to bylo opravdu nezapomenutelný období, který mi v tu chvíli sice přišlo naprosto nekonečný, ale ve finále bylo tak strašně krátký, že vím, že tohle prostě chci ještě minimálně jednou zažít
![]()
Ahojky, tak jsem byla včera u dr. a těhu mi potvrdil, zatím máme na UZ jen puntík, ale je to prý na dobré cestě. Za 14 dní jsem objednaná opět na UZ, že už půjde vidět víc, tak jsem zvědavá a moc se těšíme ![]()
Jsme moc šťastní a tatínek jak se pyšnil naší dcerce. Sice ho vůbec nepochopila, ale měl radost ![]()
Nazdarek
tak nas ceka ted klidny vikend, tak se budeme poflakoval a prilezitostne se i pritulime, co kdyby naaahodou ![]()
Ejmule tak at je vse v naprostem poradku ![]()
a vsem preju krasny vikend ![]()
@x-katharine píše:
To je dobře, to buď ráda, chlap, o kterýho se v těhotenství můžeš opřít je k nezaplacení, protože věř, že přijde doba, kdy se ti budou těžko nazouvat ponožky, kdy bude problém dostat se přes rostoucí bříško do bot a ve finále tě podpoří, i když po několika hodinách na sále ti musí potisící podat vodu, pomoci na porodní křeslo, někdo, kdo tě bude držet za packu, až přijde nová vlna kontrakcí a ty si říkáš, že je to naprosto nekonečný a to všechno a mnohem víc je na tom to nejhezčí a je to něco, na co budete oba v nostalgii vzpomínat, protože je to prostě neskutečně krátký a nezapomenutelnýTakhle to možná tak romanticky nevypadá, ale věř, že pro mě to bylo opravdu nezapomenutelný období, který mi v tu chvíli sice přišlo naprosto nekonečný, ale ve finále bylo tak strašně krátký, že vím, že tohle prostě chci ještě minimálně jednou zažít
![]()
no ja muzu zapomenout na to ze ten muj pujde k porodu!!neustale si dela legraci, ze az jednou zacnu rodit tak odjede na cunr a tam potomka radne zapije
ale myslim, ze to tak horke nebude. neterinku hodne resi a je z ni celi vedle!! ![]()
@bebecinka píše:
no ja muzu zapomenout na to ze ten muj pujde k porodu!!neustale si dela legraci, ze az jednou zacnu rodit tak odjede na cunr a tam potomka radne zapijeale myslim, ze to tak horke nebude. neterinku hodne resi a je z ni celi vedle!!
Neboj, bude mít dost dlouhou dobu na to, aby si to rozmyslel, určitě, až uvidí, jak ti roste bříško, bude s napětím čekat na každej kopaneček a určitě se po tom všem rozhodne, že chce být i u narození, můj chlap se taky cukal, bál se, asi si chudák nebyl úplně jistej ještě, když přišel na sál, ale za těch 12 hodin se tam docela rozkoukal a nejen, že neomdlel, ale sledoval i samotný porod a já? Já byla ráda, že jsem ta, kdo musí tlačit a kdo nemusí sledovat, jak jde hlavička ven ![]()
@Ejmule to je krásný, gratuluju, moc si to užívej!!! Ať jste oba s mimískem zdraví!!!
@bebecinka Já mám manžela, který má hrůzu z krve, tu prostě nemůže vidět. A další jeho panická hrůza je z nemocnic a doktorů, tam jde jen když už to jinak nejde a na odběr krve bych ho dostala jen pod narkozou. U prvního porodu být neměl, bál se toho, ale nakonec šel a všechno v pohodě zvládnul. Ptala jsem se ho, jestli by šel i ke druhému a on, že určitě ano. Pokud se cítit nebude, tak ho nutit nebudu, ale jsem ráda, že chce překonat sám sebe a jít.
@Deniska2000 píše:
@bebecinka Já mám manžela, který má hrůzu z krve, tu prostě nemůže vidět. A další jeho panická hrůza je z nemocnic a doktorů, tam jde jen když už to jinak nejde a na odběr krve bych ho dostala jen pod narkozou. U prvního porodu být neměl, bál se toho, ale nakonec šel a všechno v pohodě zvládnul. Ptala jsem se ho, jestli by šel i ke druhému a on, že určitě ano. Pokud se cítit nebude, tak ho nutit nebudu, ale jsem ráda, že chce překonat sám sebe a jít.
tak to je tedy odvaha!!ten muj tvrdi, ze porod je zalezitost zeny a kdyz reknu, ze bych ho tam chtela tak si jen zatuka na celo
ale uz asi svolil k tomu, ze aspon se mnou bude pri bolestech
@x-katharine píše:
Neboj, bude mít dost dlouhou dobu na to, aby si to rozmyslel, určitě, až uvidí, jak ti roste bříško, bude s napětím čekat na každej kopaneček a určitě se po tom všem rozhodne, že chce být i u narození, můj chlap se taky cukal, bál se, asi si chudák nebyl úplně jistej ještě, když přišel na sál, ale za těch 12 hodin se tam docela rozkoukal a nejen, že neomdlel, ale sledoval i samotný porod a já? Já byla ráda, že jsem ta, kdo musí tlačit a kdo nemusí sledovat, jak jde hlavička ven
no uvidime a sem na to zvedava!!
@bebecinka Můj švagr nebyl u narození ani jedné z dcer a ničemu to neublížilo. Takže pokud nechce, taky se nic nestane.