Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ejmule ahoj, me vysel naposledny az 7 dni od vynechani ms… asi bych to ani nezjistila, ale zacaly me bolet prsa, celkem dost…tak jsem si sla znovu pro test a ono //
pokud se snazite a ty jsi to nedostala…no tak to je velmi dobre znameni
jeste bych pockala a udelala ho rano po tech 7 dnech, kdyz negativni, tak doktora volat… obcas se mi stalo, kdyz jsem se opalovala ci byla na dovolene, ze jsem take mela spozdeni..tak uvidis.
No, MS mám jinak pravidelnou jak hodinky, bez ohledu na počasí… Kdybych si alespoň pamatovala jak to bylo u prvního
Hold nezbývá mi nic jiného než čekat, čekat a čekat ![]()
@Ejmule tak pokud je pravidelna…tak bych i verila, ze jsi spise tehu, jen to chce cas, mohla jsi ovulovat dele a tak to trva, ze se mimi dostane do delohy a zacne vylucovat hcg. Zkus to za par dni a jinak bych brnkla gynekologovi, aby treba vyloucil cystu.
Kéž by to vyšlo
Snad to nebude nic špatného. Ale moc děkuji za podporu ![]()
@Ejmule Ještě počkej a testni za pár dní, to už by měl být alespoň duch, když ne //.
Ahoj holky my sme ted začaly druhý kolo snažení, chodíme ted hodně ven takže vůbec nestíhám snad to bude v pondělí lepší až bude chlap v práci ![]()
Ahoj holky, tak od zítra další kolo snažení, piju kontryhelový čaj, tak uvidíme, jestli se přidám k dalším šťastlivkám ![]()
Ja čaj piju take prvni měsic. nimulej týden sem myslela, že mám ovu, ale podle bolestí od soboty myslím, že to byl planý poplach. teď ten můj je na čundr takže snažení příští měsíc! ale moc bych si přála mimčo!! jinak všem moc přeji // ![]()
@Mishell píše:
Jaksi jsem to nevydržela a udála si ho už dneskaNo ale udála jsem chybu, byla tam jen jedna..nejspíš je asi brzo, zkusím to za týden, pokud se tedy nedostaví MS. Ale nevim tedy proč by z ničeho nic jsem měla furt nafouklé břicho a větší prsa..vim že se mi to nezdá je to vidět..takže naději zatím neztrácím
@Mishell tý jo tak to je fakt divný, neuvažovala jsi o návštěvě gynekologa? mě to právě taky docela štve, první jsme věděli druhý nebo třetí den po vynechání, od čtvrtka jsem měla mít MS a nic, furt mě jen bolí břicho, dneska jsem se málem poblinkala v autě, když jsme odváželi z včerejší grilovačky zbytek krůty a já tam to maso cítila, ačkoliv jsem včera trochu měla a jedla ho normálně. Za tři týdny odjíždíme do Chorvatska, gynekoložka má teď 14 dní dovku a já se úplně horzím, aby mi týden před odjezdem nezvěstovala, že je to třeba mimoděložní
jsem asi magor
zkoušela jsem měřit ráno teplotu, ale mám jen 36.7 °C a při těhu by prý měla být teplota zvýšená. Tak nevím. To čekání mě fakt vytáčí ![]()
Ahojte ženy, tak jsem dnes ráno měřila a furt se mi střídá teplota 36,5-36,6-36,7 C ale vyšší ještě není, tak vám tedy nevím jestli vůbec k ovulce dochází…ale doktor mi před měsícem řekl že přes ultrazvuk dochází…
Minulý měsíc jsem měla před menstruací 37,1C. Tak asi budu mít ovulaci později?-uvidíme… ![]()
No jinak včera a předevčírem zácpa, dnes průjem…to fakt nechápu co to tělo se mnou dělá
. Menstruace by měla dorazit až příští týden, myslíte, že ovulka by mohla dojít až po 20DC??? Dnes jsem přesně 20DC. Jsem z toho jelen
![]()
Tak MS stále nikde už několik dní
Test před pár dny negativní
Na radu Dr. zítra ráno udělat test a pokud nedopadne, tak naklusat odpoledne do ordinace. Ten to bere nějak hopem
Ale aspoň se snad něco dozvím.
@M+M+S Ovulka může být klidně i 20 DC, ale pak zase musí být alespoň 10 dní do MS aby jsi neměla krátkou luteální fázi.
Já mám MS dostat příští pondělí a od rána mám žalůdek na vodě a sem strašně unavená! ale nemyslím, že bych byla těhu! jelikož v pátek sem měla strašné křeče a ty mám při ovu. ale kdyby to tak bylo sem šťastná jak blecha
![]()
@Deniska2000 píše: @M+M+S Ovulka může být klidně i 20 DC, ale pak zase musí být alespoň 10 dní do MS aby jsi neměla krátkou luteální fázi.
Denisko
,já mívám cyklus 28-33dní
takže zkoušet do 23DC, že? Já to snad ani nepoznám ![]()
@M+M+S Zkus to, ale 100% na testy taky dát nemůžeš, tam je strašně faktorů, který to můžou ovlivnit.