Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zítra ráno frčíme na Slovensko do termálních lázní a na víkend mi vychází ovulace, tak držte pěsti, ať si přivezeme dáreček z lázní
A v pondělí se tu už třeba dočtu, že přibyly další // na testíkách.
Tak to potom nechápu na co ty testy jsou, šla jsem ho včera koupit myslela jsem že bude stát okolo 50kč, ženská na mě vybafla přes 100kč a ještě mi to je ke všemu tak nějak k prdu ![]()
@Deniska2000 píše:
Ono to může ovlivnit hodně věcí, třeba jsi ten testík dělala ráno a ovu se má dělat odpoledne, nebo jsi víc pila a byla naředěná moč, namočila jsi test moc nebo málo, namočila jsi do neodstáté moči, je toho fakt mraky. A taky jsem četla na testech, že někomu to ukazuje jen velmi krátce, protože hladina LH se v moči může objevit jen krátce a test to zachytí pozdě.
Děkuju za vysvětlení, tak uvidíme, třeba se to zítra rozhodne ![]()
@Mishell Já kupuju v lékarně 2 ks za 30 Kč a to je docela pěkná cena
Já měla taky v balení 2 a cena kolem 30 Kč, ale už jsem přemýšlela, jeslti není spolehlivější a levnější metoda měření teploty? Denisko, tak to moc moc štěstíčka, ať se zadaří!!!
Právě taky přemýšlím o tom, že ty ovul testíky vyzkouším… ale asi až další cyklus, protože tenhle cyklus bych v dobe teoretické ovu měla být s partou pod stanem
tam by se to testovalo asi blbe a navic kdyz o nasem planu NIKDO nevi ![]()
@Schara píše:
Právě taky přemýšlím o tom, že ty ovul testíky vyzkouším… ale asi až další cyklus, protože tenhle cyklus bych v dobe teoretické ovu měla být s partou pod stanemtam by se to testovalo asi blbe a navic kdyz o nasem planu NIKDO nevi
tak pod stanem se to dělá samo, to určitě klapne ![]()
@bebecinka píše:
tak pod stanem se to dělá samo, to určitě klapne
se uvidí ![]()
Já koupila 3ks za 103,což mi přišlo dost a ještě mi to pořádně neukazuje
http://sebetesty.cz/…ep-p-42.html
holky tady jsou taky ovu testy za docela přijatelnou cenu.
@Mishulka tak co? Já nic, ani jsem to nedostala a furt jen jedna čárka
Teď už nemůže snad bejt zase tak moc brzo, minule jsem to už věděla ![]()
@x-katharine píše:
@Mishulka tak co? Já nic, ani jsem to nedostala a furt jen jedna čárkaTeď už nemůže snad bejt zase tak moc brzo, minule jsem to už věděla
ahoj ani sem nemohla dospat.sme na tom stejně MS nikde a test negativní
![]()
To chce pevný nervy jestli to přes víkend nepřijde v pondělí letím do lékárny.
teda ale břicho mě bolí pěkně asi fo fakt dostanu ![]()
To já zkusím testík jestli to nepřijde asi zas v neděli, muž bude doma tak zas bude stresovat ještě víc
Já si u Terky taky myslela, že to dostanu, jak mě bolelo břicho a nakonec z toho je taková naše cácorka
Moc bych ti to přála!!! Tentokrát to tak nějak cítím, že by to mohlo dopadnout podle těch příznaků, ale pořád se bojím na ty příznaky spoléhat, abych se pak nedivila a nebyla zklamaná, že to nedopadlo. Ach jooo ![]()
Tak držím palečky at to v neděli vyjde. to čekání je hrůza. malej se mi ještě k tomu zbudil s rýmou tak snad nebude marod ![]()