Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5382
28.6.12 19:44

Zítra ráno frčíme na Slovensko do termálních lázní a na víkend mi vychází ovulace, tak držte pěsti, ať si přivezeme dáreček z lázní :lol: A v pondělí se tu už třeba dočtu, že přibyly další // na testíkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
28.6.12 20:02

Tak to potom nechápu na co ty testy jsou, šla jsem ho včera koupit myslela jsem že bude stát okolo 50kč, ženská na mě vybafla přes 100kč a ještě mi to je ke všemu tak nějak k prdu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.6.12 20:03
@Deniska2000 píše:
Ono to může ovlivnit hodně věcí, třeba jsi ten testík dělala ráno a ovu se má dělat odpoledne, nebo jsi víc pila a byla naředěná moč, namočila jsi test moc nebo málo, namočila jsi do neodstáté moči, je toho fakt mraky. A taky jsem četla na testech, že někomu to ukazuje jen velmi krátce, protože hladina LH se v moči může objevit jen krátce a test to zachytí pozdě.

Děkuju za vysvětlení, tak uvidíme, třeba se to zítra rozhodne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
28.6.12 20:14

@Mishell Já kupuju v lékarně 2 ks za 30 Kč a to je docela pěkná cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.6.12 20:21

Já měla taky v balení 2 a cena kolem 30 Kč, ale už jsem přemýšlela, jeslti není spolehlivější a levnější metoda měření teploty? Denisko, tak to moc moc štěstíčka, ať se zadaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.6.12 20:31

Právě taky přemýšlím o tom, že ty ovul testíky vyzkouším… ale asi až další cyklus, protože tenhle cyklus bych v dobe teoretické ovu měla být s partou pod stanem :-D tam by se to testovalo asi blbe a navic kdyz o nasem planu NIKDO nevi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
28.6.12 20:49
@Schara píše:
Právě taky přemýšlím o tom, že ty ovul testíky vyzkouším… ale asi až další cyklus, protože tenhle cyklus bych v dobe teoretické ovu měla být s partou pod stanem :-D tam by se to testovalo asi blbe a navic kdyz o nasem planu NIKDO nevi :-D

tak pod stanem se to dělá samo, to určitě klapne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.6.12 20:50
@bebecinka píše:
tak pod stanem se to dělá samo, to určitě klapne :D

se uvidí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
28.6.12 20:52

Já koupila 3ks za 103,což mi přišlo dost a ještě mi to pořádně neukazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.6.12 21:45

http://sebetesty.cz/…ep-p-42.html
holky tady jsou taky ovu testy za docela přijatelnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.6.12 06:11

@Mishulka tak co? Já nic, ani jsem to nedostala a furt jen jedna čárka :zed: Teď už nemůže snad bejt zase tak moc brzo, minule jsem to už věděla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
29.6.12 08:29
@x-katharine píše:
@Mishulka tak co? Já nic, ani jsem to nedostala a furt jen jedna čárka :zed: Teď už nemůže snad bejt zase tak moc brzo, minule jsem to už věděla :(

ahoj ani sem nemohla dospat.sme na tom stejně MS nikde a test negativní :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
29.6.12 08:31

To chce pevný nervy jestli to přes víkend nepřijde v pondělí letím do lékárny.

teda ale břicho mě bolí pěkně asi fo fakt dostanu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.6.12 09:00

To já zkusím testík jestli to nepřijde asi zas v neděli, muž bude doma tak zas bude stresovat ještě víc :-D Já si u Terky taky myslela, že to dostanu, jak mě bolelo břicho a nakonec z toho je taková naše cácorka :-) Moc bych ti to přála!!! Tentokrát to tak nějak cítím, že by to mohlo dopadnout podle těch příznaků, ale pořád se bojím na ty příznaky spoléhat, abych se pak nedivila a nebyla zklamaná, že to nedopadlo. Ach jooo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
29.6.12 09:23

Tak držím palečky at to v neděli vyjde. to čekání je hrůza. malej se mi ještě k tomu zbudil s rýmou tak snad nebude marod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí