Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
26.6.12 17:26

@Mishulka já to pravidelný sice mám, ale zase mám cyklus jen 21 dní, tak snad den po vynechání už by měl ukázat objektivně. Já už ostuda dva nedočkavě zkoušela, samozřejmě negativní, teď si nadávám, protože jsem pak o to víc nervóznější :andel: Tentokrát to chci zkusit vydržet do pátku, abych testovala den po (doufejme) vynechání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.6.12 17:28

@Lenule15 to on je v práci taky, ale volá a přemlouvá :mrgreen: Kdybych alespoň nebyla tak nedočkavá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.6.12 17:29

ovulka

Ahojky holky jsem tu nová a mám docela složitou otázečku. Už 3 měsíce si zapisuji MC a BT, která mimochodem ukazuje na anovulační cykly. Ale přesto tento měsíc bych podle BT a bolesti řekla že proběhla cykly mám 35 dní a ovu byla asi 29.den. Na kontrole jsem byla 35 den (tedy v den dalšího MC),doktorka mi řekla že ovu neproběhla. viděly jsme několik folikulů. Kdyby ovu opravdu byla byl by vidět na UZ ještě prasklý folikul po týdnu od ovu? nevím přesně jak bych to napsala aby to bylo srozumitelné. Dnes už je to 3 den a MC pořád nikde. Mám akorád bolesti v podbřišku. Je možné že ovu opravdu proběhla a povedlo se otěhotnět? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
26.6.12 17:31

@Mishulka rika se, ze kdyz mas nepravidelny tak zkusit den, kdy jsi nejdele cekala na ms, treba nejdelsi pauza mezi dvema 50 dni, tak od tve posledni ms po 50 dnech se testnout, drzim palecky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
26.6.12 17:33
@clostylbegytka píše:
M+M+S Ahojda, já jsem nedávno byla od gynekologa poučena, že se špinění nepovažuje ještě za nový cyklus… Takže počítej od středy… 8)

Tak jsem si to počítala správně, děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
26.6.12 17:35

@paja206 ahoj, pokud zapisujes BT tak ti to neukazalo, zda probehla ci nikoliv? Na utz uz by asi tak pozde videt nic nebylo… ale jestli mas cykly 35 dni, tak se mi zda nepravdepodobne ovu mit 29 den… nicmene nepravdepodobne neni nemozne… je mozne, ze se ti to jen posunulo pocasim, pokud si se slunila, me se to v letnich dnech pri opalovani stava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.6.12 17:43

Děkuju, před ovu jsem měla BT36.5 a pak spadla na 36.2 a zase nahoru. může se teda stát, že ovu proběhla došlo k oplodnění a na UZ nebylo nic poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.6.12 19:12

Já se v těchhle věcech zase tak moc neorientuju, ale pokud jsi na ultrazvuku byla 6 dní po ovulaci, tak podle mě těhotenství ještě odhalit nemohl, vajíčko ještě nebude s největší pravděpodobností zahnízděné, né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
26.6.12 19:23
Tak já nevím, ale v Květnu jsem byla na UTZ zhruba v polovině cyklu a doktorka mi řekla, že sliznice je narostlá, ale nic tam nevidí, že jsem teda asi ovulovala dřív. A pak mi asi za 4 dny dorazila MS, takže jsem podle mě byla tak týden po ovulaci a neviděla už taky nic.
@paja206 píše:
Ahojky holky jsem tu nová a mám docela složitou otázečku. Už 3 měsíce si zapisuji MC a BT, která mimochodem ukazuje na anovulační cykly. Ale přesto tento měsíc bych podle BT a bolesti řekla že proběhla cykly mám 35 dní a ovu byla asi 29.den. Na kontrole jsem byla 35 den (tedy v den dalšího MC),doktorka mi řekla že ovu neproběhla. viděly jsme několik folikulů. Kdyby ovu opravdu byla byl by vidět na UZ ještě prasklý folikul po týdnu od ovu? nevím přesně jak bych to napsala aby to bylo srozumitelné. Dnes už je to 3 den a MC pořád nikde. Mám akorád bolesti v podbřišku. Je možné že ovu opravdu proběhla a povedlo se otěhotnět? :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
26.6.12 19:53
no tak můj přítel ho pije se mnou :D nevím zda to na něj ňáke učínky má, ale prý na netu četl, že mu to nemůže uškodit. a chutná mu :)
@ladynka1 píše: @M+M+S vítej mezi námi :kytka:
já si před chvilkou zalila čaj tak jdu na to. Manžel když to večer cítil jak to zalívám tak se málem :poblion: nemam samotný kontryhel ale čaj pro ženy (obsah: kontryhel, heřmánek, máta, kopřiva, řebříček) samé zdraví 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.6.12 20:18

Těhotenství asi nemohla vidět, ale zajímalo by mě, jestli může na 100% říct jestli byla či nebyla ovu když dělala UZ takhle na konci cyklu a viděla tam ještě zbylé folikuly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.6.12 20:21

DENISKA- já mám právě už 3dny zpoždění pobolívá mě v podbřišku, tak právě nevím na čem jsem, jestli je tu nějaká šance na oplodnění či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.6.12 21:43

Ahoj, myslím si, že takhle zpětně na UZ ovulaci poznat nejde… Tam by dr. viděl pouze folikul „před prasknutím“, možná i jeho cestu vejcovodem. To bude ale pár hodin, dní… Jakmile vajíčko odejde z vejcovodu, tak se „zničí“ a to už podle mě vidět nemůže… To je teda můj názor. Já mám osobní zkušenost, že jsem byla u dr. na kontrole a když do mě zajel sondou, tak jsem zajekla, že to bolí. A on že to má právo bolet a hned mi ukazoval právě praskající folikul. To tam bolelo :-)

Taky jsem neodolala a už testila… samozřejmě nic, ale příznaky cítím :zed: :lol: :mrgreen: Naděje umírá poslední… snažím se si uvědomit, že MS má přijít až o víkendu, tak s testováním mám čekat… ale to táááák láká :P A nejlepší manžel: Dělala jsi ten test? - já: Joo, ale nic tam ještě není… on: to nevadí, tak to zkusíme za měsíc :mrgreen: Chudáka ho takhle trýzním :D Tak jsem mu vysvětlila, že testuju brzy a není ještě nic ztraceno :) chudák mi už vykládal strategii na další měsíce. No je hezké, že je vidět, jak nad tím dumá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.6.12 22:13

Ještě než jsem vysadila HA jsme si s manželem říkali, jak to nebudeme řešit a budem v klidu čekat až to přijde. Uplynul teprv 1. měsíc pokusů a ono to jaksi nešlo se na to nesoustředit a čekat, v klidu :lol: no předpokladám že to tak půjde dál takže fakt chápu testování před ms, teď už jo :-D akorát doufám, že se z toho spíš brzo nepomátnu :-D
a ony jsou nějaké strategie na „dělání dětí“? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.6.12 22:32

No manžel na mě přišel s tím, že když to nevyjde tenhle měsíc, tak pak začnu zobat ty a ty vitamíny, budeme testovat ovulku, sám přišel s tím, že před ovulkou si dáme aspoň dva dny pauzu, ať je připravenej :D a že když to podle takovýho plánu dva-tři měsíce nepůjde, tak se na to vykašleme a necháme to osudu, jak to půjde samo bez plánování :dance: to je chlap!! :srdce: :mrgreen: :mrgreen: Mě ale začínají fest bolet prsa… že by? :lol: no jak jsem už někde říkala-když jsem v lednu čekala MS a ne těhu, tak jsem ty příznaky přisuzovala přicházející MS. „Jooo, už mě bolí prsa, to už to dostanu. Joooo, už mě bolí bříško, už to dostanu.“ :D Záleží na tom, co člověk čeká a chce, tomu ty příznaky asi přiřadíme… :) O tom, že je něco divně mě přesvědčilo až 5tý den zpoždění a to, že jsem děsně pořád ospalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí