Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já chtěla muži splnit kluka, abysme měli páreček, aby to bylo co nejblíž ovulaci, ale den před ní muži „ujeli nohy“ a tak jsem zvědavá
Taky doufám, že se zítra měsíčky nedostavěj ![]()
@alokin89 píše:
Jo! Nás plán je stejnýTak snad se nedostaví
i u nás to bude od pozitri stejne ![]()
Prý se doporučuje po styku aby ženská chvíli ležela nebo udála svíčku kvůli gravitaci kvůli spermiím, tak to budu zkoušet ![]()
@Mishell píše:
Prý se doporučuje po styku aby ženská chvíli ležela nebo udála svíčku kvůli gravitaci kvůli spermiím, tak to budu zkoušet
já myslím, že stačí zůstat ležet ![]()
Já sem blázen jsem schopná dělat i svíčky aby se nám to povedlo ![]()
Tomu moc dobře rozumím
nám se to provní povedlo i jen s tím, že jsem zůstala ležet, jsem zvědavá na naše nové snažení. Jsem hrozně nervozní, tak moc bych si přála, aby to vyšlo, ale byl by to malej zázrak i druhý napoprvý ![]()
Já to měla úplně stejně, taky jsem zlstavala vždy ležet a povedlo se nám to na poprvý, nervozní jsem taky to asi jako všechny ženský tady
Hlavně bych si strašně přála holčičku, ted máme kluka ![]()
Když ono je to ve finále jedno, ať je to kluk nebo holka, když máš pak v náručí zdravý mimčo, to je ta největší odměna!!! Já si zase říkám, že kdyby kluk nedopadl, tak budou mít alespoň všechny ty šatečky ještě využití
Nehledě na to, že naše Terka je po 107 letech u manžela v rodině první narozená holčička, tak by ještě jedna taky neuškodila, ale je mi líto muže, když bezdětní kamarádi rejpou, blbouni. Ale oni jednou poznají, co je to zdravíčko a že je úplně jedno, jestli je to kluk nebo holka
@Mishulka jak jsi na tom? Myslím na tebe, já zatím nic, včera jsem prdlouš zase testovala, samozřejmě negativní, teď jsem si to do zítra zakázala ![]()
Ženy, ptala jsem se svého doktora - jak ovlivnit pohlaví dítěte při početí. Dostal záchvat smíchu a říkal že jsou to jen babské pověry
. Začal mi vysvětlovat, že spermie se v těle ženy vyvíjí několik hodin a pak jsou teprve schopny oplodnit vajíčko
. Máme holčičku a manžel chce moc druhé dítko chlapečka..já zase holčičku, ale jestli to vůbec vyjde…
Včera 8DC a snažení, za dva dny další a pak další… ![]()
@x-katharine píše:
@Mishulka jak jsi na tom? Myslím na tebe, já zatím nic, včera jsem prdlouš zase testovala, samozřejmě negativní, teď jsem si to do zítra zakázala
ahoj taky na tebe myslím.u mě zatím nic,ale už 3dny mě pobolívá břicho jako bych to měla dostat.
zkusím test zítra ráno.ale naděje si moc nedělám.
Ahoj holky, taky si myslím, že to jsou jen pověry s tím ovlivněním pohlaví. A já pověrčivá nejsem vůbec
. Taky jsem nevydržela a ráno testovala a nic
takže jsem si to už zakázala a prostě počkám do víkendu, jestli mrcha přijde, nebo (snad) ne
To už musím vydržet těch pár dní
Už z toho magořím, dnes se mi ve snu zdálo, že mi vyšel slaboulinký duch na testu a že jsem hned letěla za manželem a chválila ho, jaký je to chlap, že to zvládl na první pokus
magor
Takže jsem samozřejmě ráno rozespalá běžela pro test a žila ještě v polosnu-no čárka nikde… ![]()
Holky, jasně že to jsou pověry, kdyby to bylo totiž možné ovlivnit, tak má každý rodič na světě, přesně to dítko, které si přál a tak to fakt není. ![]()
@bebecinka píše:
Holky je možné mít ovulku již 8den po MS??