Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
27.6.12 20:52

Já chtěla muži splnit kluka, abysme měli páreček, aby to bylo co nejblíž ovulaci, ale den před ní muži „ujeli nohy“ a tak jsem zvědavá :mrgreen: Taky doufám, že se zítra měsíčky nedostavěj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.6.12 20:53
@alokin89 píše:
Jo! Nás plán je stejný :) Tak snad se nedostaví :dance:

i u nás to bude od pozitri stejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.6.12 21:02

Prý se doporučuje po styku aby ženská chvíli ležela nebo udála svíčku kvůli gravitaci kvůli spermiím, tak to budu zkoušet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.6.12 21:03
@Mishell píše:
Prý se doporučuje po styku aby ženská chvíli ležela nebo udála svíčku kvůli gravitaci kvůli spermiím, tak to budu zkoušet :D

já myslím, že stačí zůstat ležet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.6.12 21:05

Já sem blázen jsem schopná dělat i svíčky aby se nám to povedlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.6.12 21:09

Tomu moc dobře rozumím ;-) nám se to provní povedlo i jen s tím, že jsem zůstala ležet, jsem zvědavá na naše nové snažení. Jsem hrozně nervozní, tak moc bych si přála, aby to vyšlo, ale byl by to malej zázrak i druhý napoprvý :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.6.12 21:25

Já to měla úplně stejně, taky jsem zlstavala vždy ležet a povedlo se nám to na poprvý, nervozní jsem taky to asi jako všechny ženský tady :D Hlavně bych si strašně přála holčičku, ted máme kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.6.12 08:53

Když ono je to ve finále jedno, ať je to kluk nebo holka, když máš pak v náručí zdravý mimčo, to je ta největší odměna!!! Já si zase říkám, že kdyby kluk nedopadl, tak budou mít alespoň všechny ty šatečky ještě využití :) Nehledě na to, že naše Terka je po 107 letech u manžela v rodině první narozená holčička, tak by ještě jedna taky neuškodila, ale je mi líto muže, když bezdětní kamarádi rejpou, blbouni. Ale oni jednou poznají, co je to zdravíčko a že je úplně jedno, jestli je to kluk nebo holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.6.12 08:54

@Mishulka jak jsi na tom? Myslím na tebe, já zatím nic, včera jsem prdlouš zase testovala, samozřejmě negativní, teď jsem si to do zítra zakázala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
28.6.12 09:03

Ženy, ptala jsem se svého doktora - jak ovlivnit pohlaví dítěte při početí. Dostal záchvat smíchu a říkal že jsou to jen babské pověry :lol: :lol: :lol:. Začal mi vysvětlovat, že spermie se v těle ženy vyvíjí několik hodin a pak jsou teprve schopny oplodnit vajíčko :palec:. Máme holčičku a manžel chce moc druhé dítko chlapečka..já zase holčičku, ale jestli to vůbec vyjde… :roll: Včera 8DC a snažení, za dva dny další a pak další… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.6.12 10:05
@x-katharine píše:
@Mishulka jak jsi na tom? Myslím na tebe, já zatím nic, včera jsem prdlouš zase testovala, samozřejmě negativní, teď jsem si to do zítra zakázala :andel:

ahoj taky na tebe myslím.u mě zatím nic,ale už 3dny mě pobolívá břicho jako bych to měla dostat. :nevim: zkusím test zítra ráno.ale naděje si moc nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.6.12 10:06

Ahoj holky, taky si myslím, že to jsou jen pověry s tím ovlivněním pohlaví. A já pověrčivá nejsem vůbec :). Taky jsem nevydržela a ráno testovala a nic :? takže jsem si to už zakázala a prostě počkám do víkendu, jestli mrcha přijde, nebo (snad) ne :) To už musím vydržet těch pár dní :D Už z toho magořím, dnes se mi ve snu zdálo, že mi vyšel slaboulinký duch na testu a že jsem hned letěla za manželem a chválila ho, jaký je to chlap, že to zvládl na první pokus :mrgreen: magor :zed: :lol: Takže jsem samozřejmě ráno rozespalá běžela pro test a žila ještě v polosnu-no čárka nikde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.6.12 10:07

Holky držím palečky at to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
28.6.12 11:41

Holky, jasně že to jsou pověry, kdyby to bylo totiž možné ovlivnit, tak má každý rodič na světě, přesně to dítko, které si přál a tak to fakt není. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
28.6.12 11:41
Možné to je, už jsem to četla několikrát, že to tak bylo.
@bebecinka píše:
Holky je možné mít ovulku již 8den po MS??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí