Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
27.6.12 08:35

Holky, vydržet to netestovat, to snad fakt nejde :andel: Já si testování zakázala, mám to dostat zítra, ale dneska od rána mi je na zvracení, snídala jsem piškoty, spala bych, až bych brečela, což ale naše cácora nechápe a zkoušela to na mě už o půl sedmý :zed: křeče v břichu zase silnější, od včera cítím snad líp jak pes, až se mi muž smál, sakra to prostě MUSÍ být ono :cert: @ninaj, to máš skvělého muže, je vidět, že mu na mimískovi opravdu záleží, leckterej chlap se zajímá jen oto, kdy už bude moci zase „řádit“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.6.12 17:19

Holky je možné mít ovulku již 8den po MS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.6.12 17:34

Holky dělala jsem si dnes ovulační test nejdřív nic a později jsem tam objevila velmi slabou druhou čárku, jak se říká ducha :D..Mám to brát jako negativní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
27.6.12 17:59
@Mishell píše:
Holky dělala jsem si dnes ovulační test nejdřív nic a později jsem tam objevila velmi slabou druhou čárku, jak se říká ducha :D..Mám to brát jako negativní?

Ahojky :) No brala bych to jako negativní výsledek, sice jsem si ještě nikdy ovu test nedělala (mám to teprve v plánu tento cyklus) ale všude se píše, že by čárka měla být stejně silná jako kontrolní ne-li ještě silnější :) každopádně snaženíčkem :hug: nic nepokazíte :P

• Citovat
  • Upravit
9266
@bebecinka píše:

Ahojda, dle mého názoru :think: záleží na délce cyklu… co jsem tak pochopila, cyklus se vlastne dělí na několik fází 4-5

1. fáze proliferační = růstová - začíná po skončení krvácení (5-12.den cyklu) v této fázi roste folikul a nová sliznice a není možné uhnízdění vajíčka

2.fáze klidová - dochází k ovulaci 12.-15.den na jejímž koci je možné uhnízdění vajíčka

3.fáze sekreční sliznice dál roste, produkuje hlen, je prokrvená a je to vrchol ovulace - nejlépe připravená sliznice (15.-27.den)

4. fáze menstruační - odumírání a rozpad sliznice (24-27.den) dochází ke krvácení

5. ischemická fáze - 27.-28.den prudce klesne hladina progesteronu, stažení cév a odumření endometria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
@bebecinka píše:

Ahoj, myslíš jako 8. den cyklu nebo 8. den po skončení menstruace?

• Citovat
  • Upravit
2377
27.6.12 18:14
@alokin89 píše:
Ahojky :) No brala bych to jako negativní výsledek, sice jsem si ještě nikdy ovu test nedělala (mám to teprve v plánu tento cyklus) ale všude se píše, že by čárka měla být stejně silná jako kontrolní ne-li ještě silnější :) každopádně snaženíčkem :hug: nic nepokazíte :P
četla jsem že není nemožné otěhotnět těsně po menstruaci :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
27.6.12 18:20
@Mishell píše: četla jsem že není nemožné otěhotnět těsně po menstruaci :D

To máš pravdu, všechno je možné. Každá z nás je originál :)

• Citovat
  • Upravit
1096
27.6.12 18:22

Teoreticky je to nejmenší šance, otěhotnět těsně po a před měsíčkama, ale není to pravidlo. Všechno to jsou jen průměry ty dny, co se uvádí v učebnicích… OVulka je zhruba vpůlce cyklu, ale pravidlo to není.

K tomu ovu testu-druhá čárka by měla být silně vidět, aby se dal test brát jako pozitivní, ale jak už bylo řečeno, klidně bych zkoušela :-) Já třeba v tomhle cyklu měla už čárku ovu testu hezky vidět, ale ne extra výraznýho, no ale vlítli jsme na to a pak asi ještě dvakrát dny potom… Kdo bude testovat prvně, opravdu doporučuju koupit jich víc, protože jich to pár „sežere“ :-) Já třeba už teď poznám ovulku tak nějak sama, podle příznaků a že při nich mi test vyšel pozitivní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.6.12 18:47

8den ciklu

@alokin89 píše:
To máš pravdu, všechno je možné. Každá z nás je originál :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
27.6.12 19:30

To jo když je průměrný cyklus ale já měla cyklus tedka jen 12 dní takže fakt netuším jak to je s ovulací v mým případě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.6.12 20:04
@Mishell píše:

Mishell, já taky měla jen jak se říká ducha, zkusili jsme to, MS čekám zítra, už pár dní na sobě pozoruju všechno možný a nemožný, tak jsem zvědavá :andel: Každopádně mi ovulační testík ukazoval mini dušíka, pak malinko silnějšího dušíka a pak vůbec nic, takže jestli to měla bejt ovulka, tak asi byla. A jestli se nezadařilo, příští měsíc zkouším měřit teplotu asi. Držím pěstičky, ať se mimí povede!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
27.6.12 20:09
@bebecinka píše:
8den ciklu

Tak šup do toho a uvidíte :-P nebo jestli máš ovulační testík tak testni :-P

• Citovat
  • Upravit
2377
27.6.12 20:20

My jsme si řekli prostě na to vlítnem a budem to zkoušet furt obden dokud se bud měsíčky dostavěj nebo spíš doufám že nedostavěj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
27.6.12 20:51
@Mishell píše:
My jsme si řekli prostě na to vlítnem a budem to zkoušet furt obden dokud se bud měsíčky dostavěj nebo spíš doufám že nedostavěj :mrgreen:

Jo! Nás plán je stejný :) Tak snad se nedostaví  :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí