Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji vám za přivítání
![]()
Mám doma už jednu malou prcinku
S manželem chceme ještě jednu
. Ženy, menstruaci jsem dostala ve středu, v úterý jsem špinila, ale cyklus počítám až od středy - je to dobře, nebo mám to počítat od úterý, kdy jsem špinila?
Tak mě se snad už MS zkrátit nemůže. Já měla před těhu MS 7dní a teď po porodu 3 max 4 dny ale z toho dva dny slabé špinění. a hlavně jsem bez bolestí. ![]()
ještě se zeptam když jste začali pít ten čaj neměly jste větry?
nevím čím jiným to je ale to je šílený.
s tím se nedá ani tulit ![]()
Ahoj všem snažilkám!!! Mishulko, já čekám MS 28. června a strašně moc si přeju, aby se nedostavil
S mužem máme doma rok a osm měsíců starou princeznu, pro kterou bychom si moc přáli sourozence, tenle měsíc proběhlo první snažení. Asi tři dny po OVU mě začly dost silný křeče na levým vaječníku, naposled, když mě to takhle bolelo, měla jsem chronický zánět slepého střeva, ale vzhledem k tomu, že slepák je fuč, tak ten to asi nebude
do toho občas nepříjemný pocit na bradavkách, hůř se mi chodí na velkou, ale pořád si říkám, že je dost brzo na nějaký závěry
Prdlouš už jsem zkoušela 2 testy, samozřjemě negativní a to jsem si přesně tohle zakázala. Dost jsem četla, mám strach, aby to taky nebyla cysta, ještě nějak přežít dva dny a jestli to nedostanu a testík bude negativní, asi budu volat doktroce, protože ten podbřišek píchá docela fest, hlavně při námaze
Nebo spíš jestli to nedostanu a testíky i o víkendu budou jen s jednou potvorou. Terinka se nám povedla na poprvý, tentokráte jsem zkoušela OVU testy, ale testování bylo takový divný. Začala jsem testovat podle návodu, od prvního dne čárečka signalizující ovu taková slabounká, jednou byla malinko silnější, ale každopádně nebyla tak silná, jako ta kontrolní. A od tý doby ani duch, prostě jen jedna jediná, tak to snad bylo ono. To čekání je děsný, kdyby alespoň tak nepíchal ten podbřišek
Moc držím všem ostatním snažilkám pěstičky, ať se zadaří a těm šťastným, kterým se zadařilo, přeju bezproblémové těhotenství, ať se toho malýho uzlíčku štěstí ve zdraví dočkáte!!! ![]()
Ahojda všichni, ráda bych se k vám přidala, tak snad mě přijmete
Jsem tu úplný nováček… Máme doma skoro dvouletou holčinku a rádi bychom druhé miminko. Zkoušíme to od září a žádný výsledek. Doktor mi teď předepsal Clostylbegyt, tak ve čtvrtek začínám zobat. Holky, ten kontryhelový čaj pijete do ovulace nebo ještě po ní?
Ahoj děvčátka, tak se přidávám do Vaší skupinky, pokud mě k sobě přijmete.
Snažíme se s manželem o sourozence pro našeho milovaného synáčka, teď první měsíc. Poslední ms 2.6., tak jsem zvědavá. ![]()
M+M+S Ahojda, já jsem nedávno byla od gynekologa poučena, že se špinění nepovažuje ještě za nový cyklus… Takže počítej od středy… ![]()
Taky popijim kontryhel a musim rict ze me strasne chutna
tak snad me trosku bude upravovat cyklus apod ![]()
Zdárek holky, vítám i nováčky
jsem 8 den po ovulce a stále mě bolí bradavky a dneska celý den podbříšek a do toho se přidala divná chuť vzadu na jazyku…takže jsem zvědavá, jak to dopadne
testovat budu jen pokud se nedostaví ms. Jinak jsem si včera koupila kontryhelový čaj a když ms příjde, tak začínám pít
jinak se za necelé 3 týdny vdávám, to tak neuvěřitelně letí, ale hlavně mám na naší svatební cestu plodné dny, takže to už doklepat musíme ![]()
Jinak se chci ještě zeptat, třeba den po uhnízdění vajíčka se už objeví nějaké příznaky? a musí být při uhnizdování nepatrné špinění nebo ne??
Lenule, já myslím, že to máme každá jinak, u prvního těhotenství jsem patřila mezi ty šťastné a nešpinila vůbec (jinak bych byla asi pěkně vyděšená). A ty příznaky, já se je na sobě snažím nepozorovat, abych za pár dní nebyla hodně zklamaná, ale taky se říká, že někdy ženská pozná, že je těhotná, tak kéž by ty naše příznaky znamenaly mimí ![]()
@x-katharine já jsem se právě na příznaky soustředila minulý měsíc, když jsme s mimi začali, takže jsem si vyvolala hodně příznaků, ale tenhle měsíc se to snažím ignorovat, ale to podbříško mě bolí od rána i ted, celou dobu a na střídačku mě píchá napravo a nalevo v boku, takže nvm nvm ![]()
Lenule15, já jsem u prvního těhotenství trošku špinila. Hodně mých kamarádek to tak mělo, ale myslím, že pravidlem to není… Ale ta bolest bradavek, to už možná o něčem signalizuje ![]()
@Lenule15 mě je ten podbřišek taky podezřelej, při minulým těhu mě takhle bolelo břicho trochu míň když jsem to měla dostat a nedostala, ale teď fakt snad třetí den po ovulaci dost bolestivý píchání. Teď je to pár dní sice možná slabší, ale cítím to taky. Muž furt přemlouvá, ať zkusím zítra test, ale furt se mi to zdá brzy. Když to zas srovnám s tím prvním těhotenstvím, tak tam den před plánovaným MS negativní a za dva dny tam byly mršky krásný obě dvě ![]()
@x-katharine píše:
Ahoj všem snažilkám!!! Mishulko, já čekám MS 28. června a strašně moc si přeju, aby se nedostavilS mužem máme doma rok a osm měsíců starou princeznu, pro kterou bychom si moc přáli sourozence, tenle měsíc proběhlo první snažení. Asi tři dny po OVU mě začly dost silný křeče na levým vaječníku, naposled, když mě to takhle bolelo, měla jsem chronický zánět slepého střeva, ale vzhledem k tomu, že slepák je fuč, tak ten to asi nebude
do toho občas nepříjemný pocit na bradavkách, hůř se mi chodí na velkou, ale pořád si říkám, že je dost brzo na nějaký závěry
Prdlouš už jsem zkoušela 2 testy, samozřjemě negativní a to jsem si přesně tohle zakázala. Dost jsem četla, mám strach, aby to taky nebyla cysta, ještě nějak přežít dva dny a jestli to nedostanu a testík bude negativní, asi budu volat doktroce, protože ten podbřišek píchá docela fest, hlavně při námaze
Nebo spíš jestli to nedostanu a testíky i o víkendu budou jen s jednou potvorou. Terinka se nám povedla na poprvý, tentokráte jsem zkoušela OVU testy, ale testování bylo takový divný. Začala jsem testovat podle návodu, od prvního dne čárečka signalizující ovu taková slabounká, jednou byla malinko silnější, ale každopádně nebyla tak silná, jako ta kontrolní. A od tý doby ani duch, prostě jen jedna jediná, tak to snad bylo ono. To čekání je děsný, kdyby alespoň tak nepíchal ten podbřišek
Moc držím všem ostatním snažilkám pěstičky, ať se zadaří a těm šťastným, kterým se zadařilo, přeju bezproblémové těhotenství, ať se toho malýho uzlíčku štěstí ve zdraví dočkáte!!!
já čekám taky 28.června ale mám nepravidelný cyklus tak nevím kdy mám zkusit testít
@x-katharine ty jo, tak to budu držet palečky, at to klapne a netestuj, pokud si myslíš, že je to brzo
já jsem ráda, že je přítel až do pátku v práci, že mě nemá kdo přemlouvat ![]()