Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
21.6.12 19:02

Ahojda, vzhledem k tomu ze mi mudr rekl ze mam take delohu dozadu, tak ze to mame zkouset zezadu a misto zvedani noh lezet na brise ;-) tak sem poctive lezela :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
21.6.12 19:26

Tohle jsem dneska našla:

Pokud mají partneři s otěhotněním potíže, mohou určité polohy znamenat lepší šanci.

Jaké polohy se doporučují?
Odborníci doporučují vyhnout se při sexu polohám, kdy negativně působí gravitace (protože se snižuje podíl spermatu, které dosáhne děložního krčku). Vyhněte se polohám vsedě, vstoje, partnerka nahoře.

Snažte se omezit množství spermatu, které vyteče ven. Je důležité, aby sperma zůstávalo uvnitř a mělo dostatek času doputovat do děložního krčku.

Možné polohy jsou například:
Misionářská poloha (muž nahoře) se považuje za vhodnou pro početí, umožňuje hluboký průnik do pochvy a umístění semene do blízkosti děložního krčku.
Užitečné může být podložení pánve ženy polštářem.
Poloha zezadu umožňuje také hluboký průnik a je zvláště vhodná pro ženy s opačným sklonem dělohy.
Poloha obou partnerů vleže na boku.
Je orgasmus důležitý?
Někteří odborníci zdůrazňují důležitost orgasmu. Svalové stahy provázející orgasmus mohou nasát spermie do krčku dělohy a usnadnit tak početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
21.6.12 20:09
@Schara píše:
Ahojda, vzhledem k tomu ze mi mudr rekl ze mam take delohu dozadu, tak ze to mame zkouset zezadu a misto zvedani noh lezet na brise ;-) tak sem poctive lezela :-D :-D

Tak my sexovali zezadu ale ležela sem potom na zádech :-D Taky když to nevyjde teď tak zkusíme příště ;)

• Citovat
  • Upravit
1715
21.6.12 21:43

@Deniska2000 jo tak ten orgasmus mě napadl taky, ted jsme právě s přítelem udělali to, že jsem měla orgasmus až po něm, aby stahy ty spermie „vcucly“ :D tak uvidíme uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.6.12 07:20

Ahoj holky, tak u nás to byl jen planý poplach :zed: takže budeme zkoušet nanovo, alespoň vím, že se o to můžeme pokoušet :) asi zkusíme nějakou výše napsanou polohu :D krásný den přeju :pankac:

Příspěvek upraven 22.06.12 v 09:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
22.6.12 08:14

Ahoj holky tak hlásím 1DC :) tak nějak jsem to tušila ale zároveň doufala :D A tak jsem ráda, že se mi aspoň cyklus o jeden den zkrátil a že vím na čem jsem :) Tak za pár dní jedem nanovo :dance: :hug: :D

• Citovat
  • Upravit
1242
22.6.12 11:18

Ahoj holky je škoda že vám to nevyšlo, taky si myslím že to příští týden dostanu.

my teda polohy co jsou výše napsaný děláme tak nějak pořád včera sme zkoušeli tu zezadu tak uvidíme co z toho bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.6.12 11:23

Chtěla sem se ještě zeptat často mě ted bolí pod bříšek, anikdy předtím mě takhle nepbolíval a při MS či ovu. nevíte čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.6.12 11:28

@Mishulka Třeba to může být známka těhotenství.. ale víš jak, radši počkej na testování. Já mám teď taky občas pocit, že mě pobolívá v podbřišku, ale třeba bych tomu jinak nevěnovala pozornost, kdybychom se nesnažili o prcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
22.6.12 11:31

Ahoj, moc držím palce, ať se miminko povede co nejdřív a ať všechno proběhne tak, jak má, a na jaře příštího roku ať máte krásné a zdravé miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
22.6.12 11:34

Jinak v podbřišku mě pobolívalo, když jsem otěhotněla, měsíc jsem si myslela, že to jsou příznaky přicházející menstruace :mrgreen: :mrgreen: Tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
22.6.12 17:30

Ahoj všem, včera jsem byla u věštkyně a řekla mi že otěhotním příští rok a měla by jsem i ještě do konce roku porodit. Tak sjem zvědavá, budem se ale i tak snažit od příštího měsíce. Prý by jsem měla mít holčičku a já si tolik přeji kluka. jsem ale ráda že mě to takto řekla protože když bude holka nebudu tak zklamaná. Týjo to bude ale nářez jestli to vyjde tak tu budou 4 ženské v baráku. To bude peněz za vložky, tampony a antikoncepci :-D. Néé dělám si srandu, už aby to bylo a já měla odrodíno a mazlila se z miminkem. Teď už je mi jedno co to bude hlavně aby tobylo a bylo to zdravé. Ono to uteče a z miminka se budem za chvilku radovat všichni. Přeji všem hodně štěstíčka ze snažení. Mám vždycky hroznou radost když čtu že se to někomu podařilo a těším se na to až to tu jednou napíšu i já že jsem našla na testu dvě čárky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
22.6.12 19:33

Ahoj, pridavam se do klubu… V 5tem mesici jsme prisli o chlapecka, nyni jsme pripraveni se pokouset o miminko znovu, take piji byl. cajiky, tak doufam, ze nebudeme cekat dlouho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
22.6.12 21:09

Ahojky. tak u me stale nic, cekam na MS sice mam male zpozdeni (33DC). i kdyz dnes jsem trosku spinila odpo, ale ted je zase cisto, prestala sem mit citlivy prsa. tak nevim jestli to bylo pro tento mesic jako vsechno… snad se brzy srovnam. Preju hezky vikend vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.6.12 22:48

Ahoj holky. No já (ne)čekám MS nějak příští víkend. Jen jsem od včera na antibiotikách s angínou… :-( Už aby byl příští víkend a věděla jsem, jestli jo, nebo ne :-) je to strašný a to se snažíme první měsíc :D V lednu jsem to těhotenství nečekala, takže jsem těmhle nervům byla ušetřena… Vím že jsem příznaky pozorovala až v době, kdy jsem čekala MS. A připisovala to právě jí :-) Prsa mě bolely jak ďas, podbřišek taky… no a pak mi došlo, že jsem nějaká moc unavená, že chodím často na záchod a tak jsem si po 5ti dnech zpoždění udělala test :-) Pak už jen radost a po více jak měsíci konec :,( :srdce: Už se těším na další těhu a věřím, že to bude ok.

Jinak mé tchýni kartářka předpověděla, že do půl roku otěhotním. A to tam byla někdy v březnu, nebo krajem dubna… Nedám na to tolik, ale kdyby to vyšlo, bylo by to super :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí