Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já chodila k Vltavskému a během toho těhu v lednu jsem přestoupila k MUDr. Pavelkovi. Naprostá spokojenost.
Znám je i z praxí, studovala jsem totiž porodní asistenci. Oba jsou super
My se snažíme první měsíc a to bez nějakého pozorování BT, nebo tak podobně, spíš jsem vytušila ovulku. Takže nevím, jaký bude úspěch. Ale samozřejmě už začínám cítit příznaky, víš jak
Hrozný, jak ženská toužící po dítěti umí bláznit ![]()
@ninaj jo to znám a to se taky snažíme teprve měsíc, teď čekám na konec MS a jedem nanovo. A pracuješ tady v porodnici?
@Deniska2000 Nene, bohužel jsem studium musela ve 3.ročníku přerušit. Problémy v rodině, musela jsem nastoupit do práce a po semestru, co jsem zvládala oboje, to už nešlo…
ale hodně jsem tu strávila na praxích, znám porodní asistentky, i lékaře. Rozhodně vím, že jednou chci rodit v Chru
Já MS čekám zhruba příští víkend a vůbec nevím, jak to vydržím
Mám pocit, že jsem unavená, že se mi chce často na malou, dnes se mi chtělo brečet, a taky mě najednou odpoledne začalo bolet v krku, klouby a svaly. Možná je to nesmysl, ale i při prvním těhu mě bylo jako nastydle…
Sice jsem to studovala na VŠ, ale vlastní zkušenost je vlastní zkušenost ![]()
Ahojda, jsem tady úúúplně prvně a mám takový dotaz na vás
Pred měsícem jsem vysadila HA protože bysme s manzele chteli mimco. v den ocekavane menses nic, coz o to aji bych cekala ze to budu mit rozhozene po takove dobe brani HA… jenze mam priznaky jako bych to mela dostat uz pres tyden (citlive bradavky, obcasna blest bricha, naladicky…).. zpozdeni ma teprve par dni. test se delala v den ocekavane ms ale byl negativni… tak jestli nemate nekdo zkusenost s necim podobnym
moc díky ![]()
Ahoj s manželem se snažíme o mimčo už 3 měsíc, ale mám problém s pravým vaječníkem a tak jsem dostala clostilbegyt a utrogestan a pokud se nám do září nezadaří pošle nás do centra. v pondělí jsem dostala injekci a tak čekám na MS. tak jsem zvědavá kdy dorazí a budu moc začít zobat. Nebo nemusím přijít vůbec a na testu by se mohly objevit //. jsem 46DC
@ninaj Aha. Tak alespoň trochu víš do čeho jdeš a co tě čeká. Třeba už budou brzo // ![]()
Ahoj holky! Tak mám zprávy od doktorky
nevím co si z toho mám vzít
takže řekla jsem jí, že nemám MS, jak dlouho atd.. na ultrazvuku (dělala mi oba) tam „něco“ viděla, ale nemůže ještě potvrdit, zda to těhu je nebo není. Jestli je, tak to vypadá na 4. týden
jestli ne, tak se budeme snažit dál!
Hlavně, že jsem v pořádku.. jinak zítra jdu na krev a v pátek budu vědět výsledky
to jsou mé dnešní info
tak ať už je pátek ![]()
@Katien píše:
Ahoj holky! Tak mám zprávy od doktorkynevím co si z toho mám vzít
takže řekla jsem jí, že nemám MS, jak dlouho atd.. na ultrazvuku (dělala mi oba) tam „něco“ viděla, ale nemůže ještě potvrdit, zda to těhu je nebo není. Jestli je, tak to vypadá na 4. týden
Hlavně, že jsem v pořádku.. jinak zítra jdu na krev a v pátek budu vědět výsledky
to jsou mé dnešní info
tak ať už je pátek
moc moc držím palečky, aby tam miminko bylo, ty jo, to ted fakt musí být nervy co než bude pátek:) ale věřím, že to dopadne dobře, uvidíš
![]()
@Lenule15 píše:
moc moc držím palečky, aby tam miminko bylo, ty jo, to ted fakt musí být nervy co než bude pátek:) ale věřím, že to dopadne dobře, uvidíš![]()
Moc děkuju! Jsem teda nervózní (a jak
), ale tak nějak hezky, i když to nedopadne, tak se určitě budeme snažit dál. Jsem úplně nabuzená ![]()
@Katien píše:
to jsou mé dnešní info
tak ať už je pátek
tak budu držet palce
@Schara ahojky! ja sem na tom stejne jako ty. taky sem po 3letech vysadila HA. mela sem to same a MS se dostavila o 4dny pozdeji a tyto bolesti a picity sem mela od OV a to do MS bylo 3tydny. taky sem myslela ze se tehu ale bohuzel nic ![]()
@Katien píše:
to jsou mé dnešní info
tak ať už je pátek
ahoj taky držím palečky. a zkoušela sis udělat test? kdyby tam byli // tak je to jasný
@bebecinka píše:
@Schara ahojky! ja sem na tom stejne jako ty. taky sem po 3letech vysadila HA. mela sem to same a MS se dostavila o 4dny pozdeji a tyto bolesti a picity sem mela od OV a to do MS bylo 3tydny. taky sem myslela ze se tehu ale bohuzel nic
No doufam ze kdyz uz nic, jako ze nic, tak to aspon brzo dostanu a tak nejak nebudu muset nekde litat na nejake vyvolavaci injekce a hlavne aby sme se mohli vrhnout na pokus cislo 2 ![]()
@Schara Ahoj, někdo tvrdí, že se tělo od HA „čistí“ tak a tak dlouho, ale taky spousta gynekologů razí názor, že po vysazení je ženská nejvíc nastartovaná k tomu otěhotnět, díky hormonům
Tak budu držet palce, jen se to asi chce srovnat. Aspoň sama uvidíš, jaký cyklus přesně tvý tělo „vymyslelo“ bez chemie… Určitě ale není nic jistýho, možnost, že jsi těhotná, tu určitě je
. Znám holky, které měli těhu potvrzené od dr., ale test nereagoval. Mý švagrové to test ukázal až ve 3. měsíci… ![]()