Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bebecinka Dělala jsem si srandu je to příjemné ale uplně tě chápu taky chci aby to k něčemu bylo
Já si chci jít zítra koupit čaj a Femibion tak tay uvidím ![]()
@Danny123 segra má za 2mšsíce rodit a já sem se ňák pomátla achtěla bych moc taky!!
jen těch mnoha připravcích poznat který je ten pravej a který zabere ![]()
@bebecinka To znám mě by myšlenky na mimčo ještě před měsícem nenapadly a najednou jako kdyby ve mě něco přeskočilo a mimčo mimčo a včera bylo pozdě…Přítele bych nejradši vymáčkla do poslední kapky
Nevim čím to je z ničeho nic tak dá se říct skoro ze dne na den ![]()
@Danny123
joo přesně tak!! mám to úplně to samé. přítel radši čeká až usnu a pak de spát on
ale říká, že mimčo chce jen né asi tak moc jak já! nechci na to stále myslet, ale to se prostě nedá! stále koukám na kočárky a vše ostatní!! no je to děs!!
@bebecinka Ty vado jsme na tom uplně stejně
Přítel mimčo samozřejmě taky chce ale asi je to ten samej případ jako u tebe - ne tak srašně moc jako já
ale co by jsme taky od chlapů čekaly že jo
Taky na to nechci pořád myslet ale nestresuju se to ne spíš na to myslim v hezkym a o kočárkách a výbavičce mi ani nemuv už znám všechny stránky snad nazpaměť ![]()
@Danny123
no tak to si opravdu můžeme podat ruku
opravu jsme na tom hooodně podobně!! a to mi sám přítel sebral HA aby jsme se o to pokusili
jenže to sem netušila, že ho do toho zkoušení budu tak nutit ![]()
Holky, tak to ten můj se nenechá dvakrát přemlouvat na snaženíčko
![]()
@bebecinka Viď…
To bylo „keců“ jak se budeme pořád snažit a teď abych ho k tomu dokopávala… Já jsem unavenej… Horší jak mi ženský když se vymlouváme na bolest hlavy ![]()
@Danny123 jooooooooooo
ty nemáme stejného chlapa?? to bylo, že musí i jinak žačít vařit a péct buchty!! dokonce i koprovku, kterou nesnáším sem dělala! ale pak byl stejně strašně unavenej a byla z toho hádka
je to sranda, ale štve mě to! když to sním řeším, tak maluju čerta na zdi!!
@bebecinka Tak to je jasný že maluješ černa na zeď. Chlapi mají vždycky pravdu
Možná máme chlala z jedné skumavky
Já tomu mýmu vyvařuju taky a taky je pořád strašně unavenej protože on přece chodí do práce a potom má koníčka kterej taky vyžaduje energii a večer přijde do postele jako sušenka a kouká na mě jako co to po něm vlastně v 10 hodin večer chci ![]()