Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
16.6.12 15:28

@Mishulka @Lenule15: gratluju ke svatbám holky! :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.6.12 15:45

@Mishulka děkuju za palečky!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
16.6.12 17:26
Být tebou, tak utíkám k jiné doktorce. Já mám taky nadváhu, teď se snažím jíst líp a cvičit, protože si nechci ani představit, že k mým kilům ještě v těhotenství nějaká naberu. Ale doktorka mi neřekla jediné slovo, jen jsem se jí já sama zmínila, že cvičím a chci zhubnout, tak mi to pochválila, že pak je i šance na otěhotnění vyšší, ale jinak zase ani slovo.
@bebecinka píše:
No moje doktorka mě v těhu nepodporuje! mám totiž nadváhu a ona je proti mému těhu. takže ta se bere až v poslední řadě! mě příjde, že mě léčí zpoza stolu! a dá se říct, že mám z doktorky strach :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
16.6.12 17:26

Vítám nově příchozí snažilky a všem přeju brzo dálnici // na testíku, Přes léto se to určitě povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
16.6.12 17:54

Ahoj holky, vítám mezi nás nováčky :mavam: Gratuluju ke svatbám, a ať si to moc užijete. My už to máme za sebou, ale hned bych si to zopakovala. Bohužel ale jen jednou je to originál a už by to tak krásné nebylo :-D Jinak taky přeju všem novým snažilkám // :) tak se tu mějte, my jdeme opékat buřty :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1715
16.6.12 19:14

Holky mám dotaz, jak je to s kyselinou listovou? na netu jsem četla, že se doporučuje ještě před těhotenstvím, ale v lékárně mi řekli, že to nemá žádný vliv před, ale že teprve v těhotenství se to doporučuje, kvůli tomu, aby se plod dobře vyvíjel, tak kde je tedy pravda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.6.12 20:42
@Lenule15 píše:
Holky mám dotaz, jak je to s kyselinou listovou? na netu jsem četla, že se doporučuje ještě před těhotenstvím, ale v lékárně mi řekli, že to nemá žádný vliv před, ale že teprve v těhotenství se to doporučuje, kvůli tomu, aby se plod dobře vyvíjel, tak kde je tedy pravda??

tak to teda nevím já mám ráda špenát takže kys. listovou mám přijem často :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
16.6.12 21:33

Já mám ted 5kg dole a snažím se dál. je mi jasné, že v těhu něco naberu! teď hledám jiného lékaře, že s chlapem sem vždy byla více spokojená!! jo a chci se zeptat je ňáký recept jak vyvolat MS? nebo musím k DR na injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.6.12 21:55
@bebecinka píše:
Já mám ted 5kg dole a snažím se dál. je mi jasné, že v těhu něco naberu! teď hledám jiného lékaře, že s chlapem sem vždy byla více spokojená!! jo a chci se zeptat je ňáký recept jak vyvolat MS? nebo musím k DR na injekci?

a proč ho chceš vyvolávat? asi mi něco uniklo :nevim: myslím že to jde pouze injekcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
16.6.12 23:13

No dřív sem měla problém s tím, že když sem nebrala HA tak sem vubec neměla MS. tak kdyby test byl stale negativní a já stále nedostala MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 07:53
@bebecinka píše:
No dřív sem měla problém s tím, že když sem nebrala HA tak sem vubec neměla MS. tak kdyby test byl stale negativní a já stále nedostala MS.

Bebecinko, u prvního těhoenství jsem to měla tak, že jsem vysadila HA a menstruace se nedostavila 3 měsíce. Nakonec jsem začala pít kontryhelový čaj, menstruaci jsem dostala a další měsíc na to jsem byla těhotná :srdce:. Skuz tento přírodní zázrak, uvidíš že naskočí i tobě :palec: je to vlastně i na pročištění celého spodku.

• Citovat
  • Upravit
1435
17.6.12 10:11
@Lenule15 píše:

ahoj, já beru listovku. Před prvním těhu jsem ji taky brala a pak nasadila calibrum baby plane. Ted jsem se na to doktora zeptala a ten mi řekl: že ten calibrum vliv na otěhotnění nemá a že ta listovka samotná ano. a hlavně jí beru, protože mam mutaci v genu… a pro plod to bude nezbytné v prvních týdnech a měsících. tak zobu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
17.6.12 10:38
@ladynka1 píše:
ahoj, já beru listovku. Před prvním těhu jsem ji taky brala a pak nasadila calibrum baby plane. Ted jsem se na to doktora zeptala a ten mi řekl: že ten calibrum vliv na otěhotnění nemá a že ta listovka samotná ano. a hlavně jí beru, protože mam mutaci v genu… a pro plod to bude nezbytné v prvních týdnech a měsících. tak zobu… :mrgreen:

ahoj, moc děkuji za odpověd, v úterý jdu na gyndu, na preventivku a taky se chci zeptat, zda je u mě vše v pořádku, když se snažíme o mimi, tak se rovnou zeptám i na tu listovku. tak pevně doufám, že se nikde nevyskytne žádný problém :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
17.6.12 11:31

@Lenule15 Listovka sama o sobě nepodporuje nijak těhotenství, ale je vhodné jí brát ccca 3 měsíce před plánovaným těhotenstvím, aby se jí tělo zásobilo a pak mimčo už bude mít vše co potřebuje hned od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
17.6.12 11:32

Hlásím že jsem 1 DC, takže to nevyšlo a jedem znova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí