Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky! s přítelem se taky od června snažíme o mimčo! dnes sem měla dostat MS a nic. test však vyšel negativně
miminko si moc přeju a doufám, že to co nejdřív výjde
Ahoj holky můžu se k vám taky přidat?
My se s přítelem ted snažíme o druhý mímo. tenhle týden sem měla ovu.(teda aspon myslím mám nepravidelný cyklus tak vždy jet odhaduji)
1.pokus sme zkoušeli před cca 11 dny. a už týden na sobě občas pozoruji změny jako svědění prsou, občas nevolnost. snad nám to tenhle měsíc vyjde. na 1.dítko sme čekali půl roku něž se podařilo. A bylo to fakt stresujicí.14.7 se budeme brát a přála bych si při té příležitosti oznámit i své těhu. jestli se to povede ![]()
Teda holky neříkejte že Vám to všem vychází na první pokus. A nebo jo říkejte, protože my se taky snažíme první cyklus a MS čekám za pár dní, tak bych byla taky moc ráda, kdyby už nepřišla ![]()
@bebecinka @Mishulka Vítejte holky a brzo oběma // na testíku
@alokin89 píše:
U mě by se měla MS dostavit příští týden, snad nedostaví, mívám to od vysazení HA zatím pořád nepravidelné, tak taky nevím jak na tom vždycky jsem..
@Deniska2000 No nevím, jak to bude u mě, podám info ve středu. Budu vědět víc od doktorky ![]()
Ahojte holky, mohu se přidat k vám??? S manželem se snažíme o druhé mimi od června, tak jsem zvědavá… mám dostat menstruaci příští týden ve středu, tak nevím… Dělala jsem si test dnes ráno a nic
ale asi je dost brzo. Cyklus mám 30-33 dní. Po ovulaci je 10.den. Antikoncepci neberu už rok, ale snažení je až tento měsíc
Ovulaci na sobě také poznám-mám takové křeče, že kolikrát nemůžu ani chodit
A to jsem si myslela, že mě bere slepák
doktor říkal, že některé ženy to mívají dooost bolestivé
. Slyšela jsem, že když je bazální teplota nad 37C tak to může být těhu. Měřila jsem si za celý měsíc pouze dnes ráno po probuzení a měla jsem 37,1C a mám 5 dní do začátku menstruace, tak nevím ![]()
Tak u nás to tenhle měsíc nevyšlo, dnes špiním, takže MS čekám do dvou dnů a pak pokračujem nanovo ![]()
@Deniska2000 to je mi líto
počkej příští měsíc, to se určitě zadaří ![]()
@Anonymní píše: Ahojte holky, mohu se přidat k vám???To víš že ano, vítám tě tu
![]()
, myslím, že na test je ještě brzy, zkus až příští týden
@bebecinka Ahoj, taky tě tu vítám
já to mám stejně.. taky jsem měla MS dostat už je to přes 10 dní a test negativní tak vůbec nevim..
ve středu jdu pro ortel k doktorce..
nechám se překvapit ![]()
@Katien Nic se neděje, byl to první cyklus snažení, takže jsem s tím nepočítala i když jsem maličko doufala… ![]()
No moje doktorka mě v těhu nepodporuje! mám totiž nadváhu a ona je proti mému těhu. takže ta se bere až v poslední řadě! mě příjde, že mě léčí zpoza stolu! a dá se říct, že mám z doktorky strach ![]()
U mě by se měla MS dostavit příští týden, snad nedostaví, mívám to od vysazení HA zatím pořád nepravidelné, tak taky nevím jak na tom vždycky jsem..