Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alokin89 píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Taky se snažíme prvním měsícem, a MS očekávám taktéž příští týden. Kéž by nedorazila
ahoj jasne vitej mezi nami snazilkami ![]()
jak si na tom? snazis se po prve po vysazeni?
@Deniska2000 píše:
@Danny123 Ahoj, my se snažíme od cca poloviny Května. MS čekám za týden, tak uvidíme, ale nevěřím tomu, že by se to povedlo hned napoprvé
Ahoj, taky tomu nevěřím ale bylo by to fajn
Když jsem to tady tak různě pročítala a holky psaly, že se snaží už třeba rok tak se uplně hrozim, ale snad to nebude náš případ ![]()
@alokin89 píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Taky se snažíme prvním měsícem, a MS očekávám taktéž příští týden. Kéž by nedorazila
Ahoj, tak přeji aby nedorazla a byly tam // ![]()
HA jsem vysadila už v prosinci, spíš kvůli tomu abych se od toho očistila. Měli jsme nějaké řešeníčka ohledně bydlení a práce tak jsme miminko ještě moc neřešili. Přestěhovali jsme se do našeho rodného městečka, kde se manželovi naskytla práce a já musela dát výpověď (i když jsem i trochu ráda, nestálo to tam za nic - jen samé nervy) tak hledám novou práci a zatím se mi moc nedaří. Tak jsme se rozhodli, že se pokusíme o mimi.
@Danny123 píše:
Ahoj, tak přeji aby nedorazla a byly tam //
Děkuji, taky jsem si to tady pročítala a trochu mě vyděsilo to dlouhé čekání na dve // tak doufám, že to nebude náš případ
Vám taky hodně štěstíčka ![]()
@alokin89 píše:
HA jsem vysadila už v prosinci, spíš kvůli tomu abych se od toho očistila. Měli jsme nějaké řešeníčka ohledně bydlení a práce tak jsme miminko ještě moc neřešili. Přestěhovali jsme se do našeho rodného městečka, kde se manželovi naskytla práce a já musela dát výpověď (i když jsem i trochu ráda, nestálo to tam za nic - jen samé nervy) tak hledám novou práci a zatím se mi moc nedaří. Tak jsme se rozhodli, že se pokusíme o mimi.
Já jsem HA vysadila teprve před týdnem, dobrala jsem poslední platíčko, dnes mi skončila MS a chceme začím zkoušet. Snad to půjde dobře, my to s bydlením máme taky zatím nejisté, ne že by jsme neměly kde bydlet ale spíš nevíme kde. Přítel má dům s rodiči a já taky jen s mamkou a tak pořád nevíme jak to vyřešit tohle by nás k tomu už taky konečně dokopalo
a já jsem taky bez práce, nedaří se mi nic najít a s přítelem už jsme spolu taky docela dlouho tak jsme si řekly že to zkusíme, ale při mé smůle to jen tak nepůjde ![]()
@alokin89 píše:
Děkuji, taky jsem si to tady pročítala a trochu mě vyděsilo to dlouhé čekání na dve // tak doufám, že to nebude náš případVám taky hodně štěstíčka
děkuji…říká se přej a bude ti přáno tak snad to bude fungovat i v tomto případě ![]()
@Danny123 píše:
Já jsem HA vysadila teprve před týdnem, dobrala jsem poslední platíčko, dnes mi skončila MS a chceme začím zkoušet. Snad to půjde dobře, my to s bydlením máme taky zatím nejisté, ne že by jsme neměly kde bydlet ale spíš nevíme kde. Přítel má dům s rodiči a já taky jen s mamkou a tak pořád nevíme jak to vyřešit tohle by nás k tomu už taky konečně dokopaloa já jsem taky bez práce, nedaří se mi nic najít a s přítelem už jsme spolu taky docela dlouho tak jsme si řekly že to zkusíme, ale při mé smůle to jen tak nepůjde
My zatím bydlíme u našich, tlačíme se tu v mém malém pokojíčku
a spravujeme si babiččin barák. Jsme ještě docela mladí (na dnešní dobu) na pořízení miminka, ale jsme spolu moc spokojení a já vždycky chtěla být mladá maminka. Alespoň nám začnou i nějaké větší starosti radosti
Určitě se nám všem brzy zadaří ![]()
@alokin89 píše:
My zatím bydlíme u našich, tlačíme se tu v mém malém pokojíčkua spravujeme si babiččin barák. Jsme ještě docela mladí (na dnešní dobu) na pořízení miminka, ale jsme spolu moc spokojení a já vždycky chtěla být mladá maminka. Alespoň nám začnou i nějaké větší starosti radosti
Určitě se nám všem brzy zadaří
To my jsme taky na dnešní dobu mladí na mimčo, jestli se smím zeptat kolik ti je? My jsme spolu taky spokojení, klape to, žádný sebemenší problém není až na takové kravinky jako jsou asi všude a bez nich by to asi ani nešlo. Ano, snad se zadaí nám všem co po tom toužíme ![]()
@Danny123 píše:
To my jsme taky na dnešní dobu mladí na mimčo, jestli se smím zeptat kolik ti je? My jsme spolu taky spokojení, klape to, žádný sebemenší problém není až na takové kravinky jako jsou asi všude a bez nich by to asi ani nešlo. Ano, snad se zadaí nám všem co po tom toužíme
Jsme na tom docela podobně
mě bude za měsíc 22 a tobě?
@alokin89 píše:
Jsme na tom docela podobněmě bude za měsíc 22 a tobě?
mě bude za měsíc a půl 22
tak to je dobrý ![]()
@alokin89 píše:tak to je fakt dobrý
ještě budeš z vedlejší vesnice a to bude už konec ![]()
@Danny123 píše:ještě budeš z vedlejší vesnice a to bude už konec
Jihomoravský kraj?