Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1655
10.6.12 17:48

@mapag tak ja tam asi v pondeli zavolam to budu 5+0 tak me treba do dvou tydnu objednaji :-)
tak uvidime, mam hrozny strach!!! a co ty jak se citis? moc v nas doufam, ted to jsou skutecni bojovnicci!!! a jen nas neopusti :-) verim tomu a drzim nam obou a palecky… jses pro me takova motivace. kolikaty si ted tyden? budeme od sebe tak dva tri tydny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
10.6.12 17:52

@DanielkaC Jsem po tom utrogestanu strašně unavená, a to ho beru jen 1-0-1. Jinak se cítím dobře, hodně odpočívám a mám klidový režim, no :? Každý ráno trávim s hlavou v míse, ale už je to takový rituál :mrgreen: Jsem za to celkem ráda, uklidňuje mě to :roll: Dneska jsem 6+4, na kontrole jsem byla 6+2.

Jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
10.6.12 17:55

@mapag tak to jsem jen o dva tydny od sebe :-) super budeme se navzajem podporovat. no jinak te uklidnim, ja nic neberu a jsem hrozne unavena taky. uvarim a muzu si jit lehnout, vecer usinam po 8 hodine :-D
jinak zatim mam problem akorat s palenim zahy a zvracela jsem jen jednou. tak nevim zda jeste priznaky dorazi. ale nejak extra priznaky jsem nemela ani pred tim a co ty? predtim to bylo stejne?
tak se hlavne setri, chodis do prace? ja mam na stesti praci v miste takze snad vydrzim co nejdyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
10.6.12 18:00

@DanielkaC Já začla zvracet až někdy minulý týden. Prve jsem nezvracela, jen mi bylo nevolno, takže jiné to je. Ale zezačátku jsem taky měla úplně stejný průběh, začlo se to měnit až ten minulý týden. Navíc myslím, že to nic neznamená, protože minule jsem potratila až v 11. týdnu, takže tak jak jsem teď to mělo ještě normální průběh. Nemyslím, že by nevolnosti znamenaly, že se to vyvíjí dobře a nenevolnosti, že špatně. Prostě jen to tělo jinak snáší ten nárůst hormonů.
Pracuju hlavně z domova, jinak bych byla na nemocenský..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
10.6.12 18:29

aha tak to ju. no ja doufam, ze nebudu muset byt doma. bylo by to pro me hrozny!!! ale zas co by sme pro ty nase bojovnicky neudelali ze? moc si preju aby to ted vyslo, ale to ti asi nemusim rikat vid?
sem stestim bez sebe… uz me zacina svrbit jazyk, ale chci to vydrzet do toho 30.6 na to nase vyroci :-)
a co ty? uz si to reklam manzelovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
10.6.12 18:34

Manželovi jsem ukázala hned prvního sotva viditelnýho ducha chvilku po tom, co jsem ho našla já. Před ním nic netajím, jsme v tom společně v případě úspěchu i neúspěchu. Ale já to řekla i kamarádkám už a hodně lidí to tuší, vzhledem k tomu, že jsem na kamarádčině rozlučce se svobodou abstinovala… Ale oni všichni vědi i o tom neúspěchu, takže jsou taktní :) Akorát našim a tchánovcům to řeknem až co nejpozději (ale vzhledem k tomu, že se mi za měsíc žení brácha, tak taky budu muset s pravdou ven dřív, aby se to neprofláklo na svatbě). U mě to neni s utajováním jednoduchý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
10.6.12 18:47

no ja jsem dneska dostala sampicko od tchana vis. je to jen 9% a je to jahudkovy. takze slabounky, tak sem si myslela, ze bych to mohla nacit a pripit si na dalsiho bojovnicka :-) zacina mi totiz dost delat problem tajit sve city. opravdu porad brecim, a spim :-) a uz nevim na co se vymlouvat. slibila jsem, ze to nikomu nereknu, ale jak si krasne napsala, jsme v tom oba!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
10.6.12 20:15

@DanielkaC @mapag Tak moc gratuluju a doufám že se k vám holky brzo přidám. Tady to teda těhotní jedna báseň, doufám,že mě nakazíte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
11.6.12 06:34

ahoj holky,
preji vam krasne rano. tak jsem z vikendove nadseni spadla pekne trvde na zem :-(
myslela jsem jake uz nenajdu dve krasne carky a on porad slaby duch. nevim zda to muze byt tou revizi ze se HCG uvolnuje tak pomalu, a nebo je zkratka neco spatne :-( :nevim:
takze volam doktorovi a uvidime, moc se bojim co mi rekne, ikdyz vim, ze neni nic ztraceno!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
11.6.12 07:35

@DanielkaC Vůbec nezesílil, jo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
11.6.12 07:45

@mapag no trochu jo, ale zadny zazrak to neni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
11.6.12 07:52

No tak prostě jsi měla ovulku později a nebude ti vycházet termín dle MS (vždycky budeš míň), ale zatím bych asi neplašila. Já bych testovala dál a pokud bude sílit, je vše OK. Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
11.6.12 07:57

@mapag dekuju za podporu :-) ja zkusim dneska zavolat k doktoru pro jistotu co mi reknou. treba mi reknou at jeste testuju a nebo si me pozvou. kdyz jsem dneska podle MS 5+0TT tak by uz na ultrazvuku mohlo byt neco videt vid? ikdyz ne srdicko ale neco, z ceho se odvodi zda jsem nebo nejsem tehotna? ach jo… snad uz to bude spravny bojovnicek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
11.6.12 08:00

@DanielkaC Kdybys doopravdy byla 5+0 tak by něco vidět bylo, ale myslím, že seš míň. Žes prostě otěhotněla později…a to tam asi nic vidět nebude a ty budeš zbytečně vystresovaná. Na ultrazvuku je něco vidět až od HCG 1000, to znamená doopravdy silných //. Navíc se ti ty čárky objevily až nedávno - kdy se ti objevily prve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
11.6.12 08:12

@DanielkaC A co si dojít na krev jako samoplátce? Z toho to budeš za chvilku vědět jistě a budeš mít klid. Třeba máš opravdu nízké HCG a uvolňuje se pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí