Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4969
11.6.12 08:13

@Deniska2000 Dobrý nápad! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
11.6.12 08:15

@mapag Holky z jedné diskuse to tak dělaly, na testu mini duch a když to chtěly vědět jistě,tak zašly na krev a za 150 Kč za 2 hodinky veděly na čem jsou. Lepší než kupovat testy a zkoušet to dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
11.6.12 08:21

@mapag no poprve jsem videla ducha v sobotu. a pak az dneska sem si delala test a byl jen o malinko silnejsi. tak mam jeste pockat? ok asi to necham byt.
mam doma jeste jeden test. tak ho necham na patek ci vikend a uvidime.
kdyz budou carky tak v pondeli zavolam na kontrolu hm? nebudu se zbytecne stresovat.
vis ja porad nevim, myslela jsem, ze jeden den a to prave i co mi vyslo vypoctem me bolelo bricho a vyslo ze me trochu krve, ale hned to bylo zase dobry, tak sem si myslela, ze to byla ovulka. ale tak buch vi co to mohlo byt ze? uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
11.6.12 08:23

@Deniska2000 asi mas pravdu, ale nejak se mi nechce do Prahy nebo Kladna. navic ma manzel auto a ja bych musela odpoledne busem, navic si myslim, ze je to lepsi z rani krve ne? proste to necham byt, bud carky do tydne zesili a nebo pujdu na vyvolavacku a na kontrolu. to uz neni jinak mozny. prece si ty duchy nevymyslim!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
11.6.12 08:33

@DanielkaC Je jedno z jaké krve (z ranní moči je lepší testovat klasický test, protože jak v noci nepiješ, tak je moč koncentrovanější - u krve je to fuk). Já bych třeba udělala test ještě ve středu a pak v pátek a pokud by v pátek už nebyly normální // tak bych to začla řešit. Protože když si představim, že já měla prvního ducha 6 dní před MS a v den MS už to byly skoro stejné //, tak to jakoby trvá týden, než to zesílí.. Každopádně pokud by ti bylo nějak špatně, bolelo tě hodně břicho nebo tak, tak běž k doktorovi raději hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
11.6.12 08:41

@mapag no ja i u prvniho mela duchy, i v den MS nebyla carka extra silna, sice o neco silnejsi nez mam ted, ale bylo to v dobe ms. ted jsem tyden po ocekavane MS, ikdyz 100% to rict nemuzu, protoze pro revizi jsem mela jen 1MS, tak buh vi jaky mam potom cyklus. a taky jen duchy. tak uvidime no…
na krev nepujdu, pockat na ten test a pokud v patek nic nebude tak volam k doktorovi. Jinak krome toho, ze mi narostli opet prsa a vcera me boleli bradavky, porad brecim a je mi trochu spatne mi nic neni. prave ze me nic neboli. jen tyhle stavy mam.obcas me tak divne pichne a zasimra v podbrisku, ale to je asi taky normalni, nic vic.
takze nic takoveho jineho nepocituji. proste holky uvidime, bud je nam prano nebo ne. Musi se taky snazit bojovnicek, vse za nej utahnout s tatkou nemuzeme!!! ale s premlouvanim to nevzdavam :)
a co holky vy? jak je dneska? co mate v planu? treba s varenim? ja mam v planu letos zkusit zavarovat tak sem zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
11.6.12 09:42

@DanielkaC Jasně nic nehrotit,zkusíš ještě za pár dní další test a uvidíš.
Dneska máme jídlo od včerejška vepřové rolky na smetaně s bramborama, dneska k tomu udělám jen okurkový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
11.6.12 09:46

@Deniska2000 hmm… to zni taky dobre :-) mnam mnam
jj hrotit to nebudu ale… no znas to :-)kdyz si neco prejeme tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
12.6.12 09:51

@DanielkaC Jo znám to,i u mě to je tak,že když něco hodně chci,tak to nikdy nemám zadarmo a nebo hned. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.6.12 17:40

Ahoj holky,
můžu se k Vám přidat? S přítelem se právě začínáme snažit. Dobrala jsem poslední platíčko HA a dnes mi končí MS a jdem na to. Snad to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
12.6.12 18:10

@Danny123 Ahoj, tak držím pěsti, ať to jde rychle :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.6.12 18:47
@Deniska2000 píše:
@Danny123 Ahoj, tak držím pěsti, ať to jde rychle :potlesk:

Ahoj, děkuji a jakpak se daří tobě? Snažíte se nebo už můžu gratulovat? Omlouvám se, ale nepročítala jsem celou diskusi proto se ptám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
12.6.12 18:50

@Danny123 ahoj vitej dalsi snazilko :-)
tak to ti drzim palecky at se co nejdrive zadari. ja bohuzel dusikovala a ted sem zjistila, ze se mi nejspis rozjizdi MS :-( ach jo… ale zas je to dobre pro dalsi snazeni.
tak at uz je vikend a my na to vlitnem a ted uz mnohem zodpovedneji :-) obden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.6.12 18:54
@DanielkaC píše:
@Danny123 ahoj vitej dalsi snazilko :-)
tak to ti drzim palecky at se co nejdrive zadari. ja bohuzel dusikovala a ted sem zjistila, ze se mi nejspis rozjizdi MS :-( ach jo… ale zas je to dobre pro dalsi snazeni.
tak at uz je vikend a my na to vlitnem a ted uz mnohem zodpovedneji :-) obden :-D

Ahoj a děkuji za přijetí :-)
děkuji za palečky drž je pořádně pevně ať se zadaří a po skončení tvé MS budu držet i já tobě, až budou modré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
12.6.12 19:26

@Danny123 Ahoj, my se snažíme od cca poloviny Května. MS čekám za týden, tak uvidíme, ale nevěřím tomu, že by se to povedlo hned napoprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí