Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
@Katien držím palečky at sou ve středu jen dobré zprávy.
já to mám dostat až na konci června
asi se do té doby zblázním, ale bojím se že těhu nebudu. snažím se s tím nepočítat abych pak nebyla moc zklamaná, ale stejně doufám.
přeji vám všem at se vám co nejdřív zadaří a objevíte // na testíku.
Ahoj holky, doufám, že nebude vadit když se k vám přidam. Mam doma 2 a půl letýho roubíře a rádi by jsme k němu ještě jednoho. Když už se mam zbláznit ať to stojí za to. Průběžně jsme se snažili už od loňska ale stěhování a stres nám moc nepřidal. Tak jsme to už teď vzali vážně a doufam že se brzy zadaří. MS čekam příští týden a doufám že mrška nedorazí. ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat?
S přítelem se snažíme druhý měsíc, první měsíc to nevyšlo, to jsem se na to asi fakt moc soustředila, vyvolávala jsem si příznaky, pořád testovala a nakonec jsem to ještě dostala o 4 dny dříve…takže tenhle měsíc na to pěkně kašlu, tulíme se k sobě, když se nám chce bez ohledu na to, jestli budu zrovna ovulovat nebo ne…a tt si taky dělat nebudu, znervozňuje to ještě víc. MS bych měla dostat začátkem července, takže bud příjde nebo ne
S přítelem se budeme 14.7. brát, takže máme ted úplně jiné starosti, tak uvidíme,
každopádně vám všem držím palečky, at vám to co nejdříve výjde ![]()
@Lenule15 píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat?S přítelem se snažíme druhý měsíc, první měsíc to nevyšlo, to jsem se na to asi fakt moc soustředila, vyvolávala jsem si příznaky, pořád testovala a nakonec jsem to ještě dostala o 4 dny dříve…takže tenhle měsíc na to pěkně kašlu, tulíme se k sobě, když se nám chce bez ohledu na to, jestli budu zrovna ovulovat nebo ne…a tt si taky dělat nebudu, znervozňuje to ještě víc. MS bych měla dostat začátkem července, takže bud příjde nebo ne
S přítelem se budeme 14.7. brát, takže máme ted úplně jiné starosti, tak uvidíme,každopádně vám všem držím palečky, at vám to co nejdříve výjde
ahoj to je náhoda 14.7 se taky vdávám ![]()
Chtěli jsme aby byly děti dva roky od sebe, ale měla jsem po porodu problémy. (hysteroskopie, operace-žluční a pak kýla) a doktor mi doporučil nejdříve konec léta. No a pak byly starosti a je další léto a nic. Tak doufam že se podaří než budou malýmu tři a mohla bych zůstat s nim doma na neschopence, protože ho nevzali ani do jedné MŠ.
@Mishulka píše:
ahoj to je náhoda 14.7 se taky vdávám
No krásný a kde budete mít svatbu??
@Lenule15 k svatbě gratuluji. Je lepší až tak moc na to nemyslet. Já když jsem to při prvnim těhu 5dní nedostala tak manžel kdekoliv jsme byli tak chtěl kupovat tt a prý si můžu test udělat kdekoliv. ale já to vydržela až " do 10ti dnů" a pak si ho tajně udělala a byly tam //.
málem jsem radostí i přestala dýchat, celá jsem se klepala a brečela. Čekala jsem na ten okamžik 13let. první manželství kvůli tomu krachlo
@Mishulka píše:
Tak podle mě je na školku ještě brzy né?
bohužel ne, protože ted sice bylo při zápisu malýmu 24m ale já potřebuji aby nastopil do MŠ v lednu. jak mu budou tři.
@ladynka1 píše:
@Lenule15 k svatbě gratuluji. Je lepší až tak moc na to nemyslet. Já když jsem to při prvnim těhu 5dní nedostala tak manžel kdekoliv jsme byli tak chtěl kupovat tt a prý si můžu test udělat kdekoliv. ale já to vydržela až " do 10ti dnů" a pak si ho tajně udělala a byly tam //.málem jsem radostí i přestala dýchat, celá jsem se klepala a brečela. Čekala jsem na ten okamžik 13let. první manželství kvůli tomu krachlo
Děkuju
jinak si nedovedu představit ten pocit, kdy 13 let musíš čekat na vytoužené miminko…to musí být fakt strašný a nepřála bych to ani největšímu nepříteli! Ale jsem ráda, že vám to nakonec vyšlo a jste ted štastní!!
@Lenule15 píše:
No krásný a kde budete mít svatbu??
v kostele ![]()
@ladynka1 píše:
bohužel ne, protože ted sice bylo při zápisu malýmu 24m ale já potřebuji aby nastopil do MŠ v lednu. jak mu budou tři.
to já původně plánovala taky ale děti od 3let berou většinou jen pokud matka potřebuje do práce
@Mishulka píše:
to já původně plánovala taky ale děti od 3let berou většinou jen pokud matka potřebuje do práce
mě místo hlídají, když neotěhotnim tak budu muset buď dát výpověď nebo dávat malýho do soukromé školky ale to už bude na stejno jako když zůstaneme doma. V té práci jsem byla 11let než jsem otěhotněla a ráda bych se tam zase někdy vrátila
![]()
@bebecinka jestliže tě doktorka „neléčí“ a máš z ní dokonce skoro strach, tak bych si o tom s ní zkusila popovídat anebo bych to viděla na změnu gyndy.. uvidíš
ať ti to vyjde, jak si přeješ ![]()