Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4969
13.5.12 13:56

To už si jdeš pro výsledky nebo zatím na ty stěry? Držím palce ať už je OK! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
14.5.12 07:12

ahoj holky, jakou kontrolu mate na mysli? ja byla asi mesic po vykonu a doktor rekl, ze jsem v naprostem poradku. vy uz tam jdete po druhe? ja myslela, ze uz tam nemusim, me rekl pokud neotehotnim tak v prosinci mam prijit na kontrolu.
tak nevim…
jinak hezky zacatek novehotydne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
14.5.12 08:31

@DanielkaC Deniska měla nějaký ten nález na čípku a dozví se jestli už je to v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
14.5.12 09:40

a jo taak… tak to je super. ja uz se tesim na nove a hlavne dobre zpravicky od vas vsech. preji si at uz je to osklive obdobi za nami a my se budeme opet chlubit a radit o novych zacatcich :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
14.5.12 10:36

Tak jsem doma a vypadá to dobře. Ovulace už proběhla,takže snažení nechám na další cyklus,ale máme "povolení,tak jsem ráda. Na čípku už nic nebylo vidět, vřídek zmizel, jupííí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
14.5.12 10:37

@Deniska2000 Tak super, gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
14.5.12 10:38

@mapag Děkuju,tak teď jen aby nebyl problém někde jinde a šlo to,tak jak má. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
4.6.12 17:15

Tak holky je červen kde jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
5.6.12 07:00

ahoj Denisko… no nasli jsme zatim jine diskuze, ale je pravda, ze uz by sme meli prejit i sem :-)
tak povidej jak si na tom? uz nejake snazenicko probehlo?
ja nakonec nevydrzela a vlitli jsme na to uz v kvetnu, podle vypoctu jsem mela dostat MS vcera, ale nedostala sem ji, rano sem sla :poblion: po kavicce a cely den me palila zaha. poboliva me bricho a nevim zda cekat MS nebo ne. jinak dva testy jsem delala a nic ani duch!!! :nevim: takze cekam a cekam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
5.6.12 07:36

@DanielkaC A dneska jsi zase testovala a nic, jo? To je divný… Denisko, já jsem přeběhla do snažení v květnu a už jsem v 6. týdnu :oops: Takže doufám, že mě dámy budete co nejdřív následovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
5.6.12 09:50

@mapag no teda tak to gratuluju moc :kytka: Já se taky snažím od Května i když až od půlky a dnes mám ovulaci,takže to musíme pořádně pojistit a snad se taky dočkám //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
5.6.12 09:52

@DanielkaC To nevadí,test může být negastivní a přesto můžeš být těhotná, četla jsem tady na emiminu,že to je častý jev. Takže moc držím pěsti. My se snažíme cca 14 dní a dnes mi vyšel ovulační test,takže to musíme večer a radši ještě zítra pojistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
5.6.12 10:12

ahoj holky,
nn ja dneska netestovala, zkusim vydrzet do pristiho pondeli, jestli nebudu mit spozdeni o tyden. ale pokud to nedostanu tak budu opet testovat a uvidime no…
zatim porad nic. Ovulaci jsem mela 100% sice presne v ten den tuleni neprobehlo ale den pred a po jo… tak snad se to dyztak uchytilo.
zatim nic neresim, bud se budeme poradne snazit ted v cervnu a nebo to uz vyslo :-) uvidime co do pristiho tydne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
10.6.12 17:24

ahoj devcatka, mapaq uz to vi, ale hlasim to i sem na nasi diskuzi :-)
duch uz se objevil a zitra rano budu fotit, doufam, ze se uz objevi lepsi carecka nez vcera,ale uz je hezky viditelny dusik :-)
mam obrovskou radost. :-)
mapag myslis si ze mam pro jistotu taky zavolat doktorovi uz ted? nebo mam pockat do 9 tyden?
jinak jak ti je mapag? je ti dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
10.6.12 17:41

@DanielkaC Nevím, je to na tobě :nevim: Mně zjistili ten hematom a dostala jsem utrogestan, takže se i šetřím. Kdybych tam nešla, tak nevím, že hematom mám, ale těžko říct zda by se něco změnilo… Ale utrogestan se asi dává vždycky po potratu, hodně holek ho má, tak možná kvůli němu tam jít? Já byla na KO v 7. týdnu a půjdu znovu v 9. týdnu. Zkus zavolat a uvidíš.. Držím palce ať čárka sílí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí