Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
21.6.12 08:08

Já čekám, že zkusím testovat už během příštího týdne… Nemůžu to vydržet :-) Tulili jsme se ve čtvrtek a v pátek, pak v pondělí a myslím, že ovulku jsem měla cca pátek… Jenže teď se do mě pustil nějaký bacil a celou noc jsem měla 39 teploty :(

Koukala jsem po jiných diskuzích a někomu se to obejvilo už 8.-9. den po oplodnění… Tak to asi taky tak risknu a v pondělí zkusím první test. Jak jste na tom vy? Jinak MS čekám během příštího víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
21.6.12 09:00

@ninaj Já jsem 5 DC, MS končila včera, takže vesele do dalšího snažení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.6.12 09:25

@Deniska2000 Budu držet palečky… Jak se ty dny najednou vlečou, viď? To je čekání na ovulaci, pak na den MS… Ty jsi byla jednou těhotná, nebo víckrát? A jak rychle to šlo minule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
21.6.12 10:24

Ahoj holky, jj ty dny se vlečou jak nikdy :D Konečně se u nás trochu ochladil vzduch. Včera už mě z toho horka bolela hlava :cert:
ninaj: Já si test dělala v pondělí a bylo to cca 8 den po ovulaci, jelikož to mám nepravidelné a ještě se s ovulací seznamujeme tak ji neumím přesně odhadnout, no a byla tam jen jedna. Ještě bylo asi brzy. Tak počkám jestli bude zpoždění, dle posledního cyklu bych to měla dostat v sobotu.
Jo a holky máte některá zkušenosti s tím kontryhelovým čajem a úpravou cyklů?

• Citovat
  • Upravit
1096
21.6.12 10:44

Já se teda přiznám, že žádný čaj ani nic neužívám…

To čekání je na hlavu, přitom vím, že tím nic neuspíším. Jen už to chci vědět :-) K dr. bych stejně šla až tak 14 dní po vynechání (no uvidíme, jak to vydržíme :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
21.6.12 12:07

@ninaj To teda jo, od MS do ovulace to je nekonečný a pak k testování nebo MS ještě víc :lol:. My máme dceru, je jí 12 let, tenkrát se nám povedla 3. cyklus, ale to nám bylo o 12 let míň :lol: Tak doudám, že by to mohlo jít stejně rychle i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
21.6.12 12:09
Piju ten čaj teprve druhý cyklus, tak nevím. Ale zatím to vypadá že se mi o 1 den zkrátila MS a ani krvácení nebylo tak hrozné a bolestivé jako vždycky.
@alokin89 píše:
Ahoj holky, jj ty dny se vlečou jak nikdy :D Konečně se u nás trochu ochladil vzduch. Včera už mě z toho horka bolela hlava :cert:
ninaj: Já si test dělala v pondělí a bylo to cca 8 den po ovulaci, jelikož to mám nepravidelné a ještě se s ovulací seznamujeme tak ji neumím přesně odhadnout, no a byla tam jen jedna. Ještě bylo asi brzy. Tak počkám jestli bude zpoždění, dle posledního cyklu bych to měla dostat v sobotu.
Jo a holky máte některá zkušenosti s tím kontryhelovým čajem a úpravou cyklů?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
21.6.12 12:10
8 DPO je hodně brzo. Některé testy ukazují až po 10 a více dnech.
@alokin89 píše:
Jo a holky máte některá zkušenosti s tím kontryhelovým čajem a úpravou cyklů?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
21.6.12 16:36

@Schara no mi se uz do toho vrhame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.6.12 17:03
@ninaj píše:
@Schara Ahoj, někdo tvrdí, že se tělo od HA „čistí“ tak a tak dlouho, ale taky spousta gynekologů razí názor, že po vysazení je ženská nejvíc nastartovaná k tomu otěhotnět, díky hormonům :-) Tak budu držet palce, jen se to asi chce srovnat. Aspoň sama uvidíš, jaký cyklus přesně tvý tělo „vymyslelo“ bez chemie… Určitě ale není nic jistýho, možnost, že jsi těhotná, tu určitě je :-). Znám holky, které měli těhu potvrzené od dr., ale test nereagoval. Mý švagrové to test ukázal až ve 3. měsíci… :nevim:

moc díky :) no tak snad si moje telo neusmysli dostat menses za 14 dni az jak jedeme na vodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.6.12 17:55
@bebecinka píše:
@Schara no mi se uz do toho vrhame :)

preju hodne zdaru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
21.6.12 17:57

Holky, mám dotaz, zvedáte po sexu nohy a takový ty věci, co píšou všude na netu pro vyšší pravděpodobnost otěhotnění? Podělte se se mnou :) já si teda po sexu podkládám zadek a jinak nic, chtěla jsem zkusit i prstovou metodu, ale mám gelové nehty, tak bych si nerada nějak ublížila a přítel se do tohodle pokusu zrovna dvakrát nehrne :D jinak mám po ovulce a ted budeme netrpělivě čekat, jestli ms příjde nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
21.6.12 18:04

Ahoj Lenule15: Já si taky jen podkládám zadek a zkoušeli jsme tu prstíkovou metodu. Ale jestli to mělo efekt nevím :-D Mě řekla gynekoložka, že mám dělohu otočenou dozadu a na to je prý lepší sexovat zezadu, zkoušeli jsme to zatím první měsíc ale stejně nemáme s čím srovnávat. Tak se necháme překvapit :dance:

• Citovat
  • Upravit
alokin89
21.6.12 18:04
@Lenule15 píše:
Holky, mám dotaz, zvedáte po sexu nohy a takový ty věci, co píšou všude na netu pro vyšší pravděpodobnost otěhotnění? Podělte se se mnou :) já si teda po sexu podkládám zadek a jinak nic, chtěla jsem zkusit i prstovou metodu, ale mám gelové nehty, tak bych si nerada nějak ublížila a přítel se do tohodle pokusu zrovna dvakrát nehrne :D jinak mám po ovulce a ted budeme netrpělivě čekat, jestli ms příjde nebo ne :)

A jinak přeju aby se vydařilo :) :)

• Citovat
  • Upravit
1715
21.6.12 18:08
@alokin89 píše:
A jinak přeju aby se vydařilo :) :)

taky ti přeju, aby vám to klaplo :) a díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek