Snažení říjen 2022

• Fotoalbum (132)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.22 09:14

Snažení říjen 2022

Dobré ráno,

Tak jsem si tak říkala, že září končí a některé z nás už vyhlížejí říjen na snažení. Já teda teprve čekám na mrchu, ale nemám pochyb, že dorazí.
Jdete někdo do říjnového testování? :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20190
23.9.22 10:42

Ahojky,
já se stále posouvám z měsíce do dalšího měsíce.. v březnu sem měla zt, pak i pár biochemických těhu, začla sem druhou lahvičku Gynexu, skoro třetí týden užívám čistý inositol, kyselinu listovou a vit e už delší dobu, občas nemívám nebo o ní nevím ovulaci, po porodu a zt mám každý měsíc ms jinak, tentokrát dokonce přišla už 21dc, jinak spíše mívám zpoždění, teď mám po ms a před snažením. Věk mám již vyšší, tak doufám, že těhu už brzo vyjde a bude vše ok. Držím pěstičky, třeba už ms nedorazí Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
23.9.22 11:38

Ahoj holky, ja se k Vám taky přidávám dneska mam 6 den opožděni, ale tak nejak počitam spiš s tim řijnem. Tak držim vsem palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
23.9.22 14:11

Ahojky, ja se asi taky přidám. Sice jsem rikala, ze v zari končím, ale možná to jeste mesic prubnu. Jsem sice 8DPO, ale testy jsou bíle, jak padly snih. No a uz to znam, i premenstruacni syndrom uz me chytil, tak tomu možná jeste říjen obetuju. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
23.9.22 14:12

@babybaby19 6.den zpoždění je docela dost, test negativní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
23.9.22 14:13
@lucypaja píše:
Ahojky,
já se stále posouvám z měsíce do dalšího měsíce.. v březnu sem měla zt, pak i pár biochemických těhu, začla sem druhou lahvičku Gynexu, skoro třetí týden užívám čistý inositol, kyselinu listovou a vit e už delší dobu, občas nemívám nebo o ní nevím ovulaci, po porodu a zt mám každý měsíc ms jinak, tentokrát dokonce přišla už 21dc, jinak spíše mívám zpoždění, teď mám po ms a před snažením. Věk mám již vyšší, tak doufám, že těhu už brzo vyjde a bude vše ok. Držím pěstičky, třeba už ms nedorazí Lucka

Mne tedy gynex třetí měsíc pomohl hrozne na upravu cyklu a PMS, ale to bylo vazne az ten třetí mesic. Myslim, ze jedna lahvicka vydrzi tak ty dva mesice?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20190
23.9.22 14:54

@Babybaby19-Ahojky teda a zkoušela jsi test? Vítej @Bublenka-no já sem zatím nějak nepochopila kolik je sedm kapek, které doporučují, přijde mi, že jak to dám do toho kapátka tak to jako počítám a některé jsou jako větší jiné menší, tak nevím, dávala sem 7-0-7, teď dávám jen ráno 7, no dávám tomu čas, pak sem si říkala, že bych zkusilaFemigard ale nevím, zda třeba dát Gynexu šanci do vánoc, zas abych to úplně nestřídala. No neni na test ještě brzo? Já teda netestuju, čekám, důvod je jasný, sem nevidomá a fakt nechci, aby partner řešil moje testy, on sice mimčo chce, ale nechce proto něco dělat, dvě děti máme a to mu stačí, to já sem blázen, takže jo sex jo, ale nějaké vitamíny, lékaře, vyšetření to on nepůjde, Takže když mám zpoždění čekám, buď ms dorazí nebo když už by to bylo dlouho tak jdu k lékaři, vždy sem ale tak nějak poznala, že těhotná sem..
Všem držím pěstičkymusí se nám ty miminka povést :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
23.9.22 22:09

@lucypaja Počkej, jak jako nevidomá? Tak to seš hustá, že to takhle dáváš. :palec: :palec:
Tak prijed ke mně, ja ti na test kouknu :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20190
23.9.22 22:25

@Bubllenka-no bohužel,ve zkratce narodila sem se ve 29dc, byla sem přes tři měs v inkubátoru kde mi spálili sítnici, dřív to bohužel tak bylo, aby miminko zachránili, museli podávat velké množství kyslíku a ten dřív ničil mj oči a někde i mozek aj, dnes už to mají vymakanější, jako malá mě museli učit koukat, něco sem ukoukala, ale dřív nebyla běžná integrace tak sem od první tř byla nainternátě v Praze, bydlela sem jinak v Ústí n. Labem,,dochodila sem osm tříd, výběr speciálních sš také moc nebyl, tak sem šla na ekonomku, fuj tu školu sem nenáviděla, ale pak už sem si konečně mohla vystudovat co sem chtěla, tak sem si udělala vychovatelství na UJEP v UL a pak ošetřovatelství chtěla sem zdrávku, ale přeci jen sem měla oční zátěž, rizika aj tak mi to nedoporučili, ošetořošetřovatleství bylo fajn, pracovala sem v nemocnicinejdřív interna, pak psychiatrie tam to byla opravdu škola života, ale nejraději na toto období vzpomínám, to bylo v UL, pak sem se seznámila s nynějším partnerem, odstěhovala sem se do Prahy a tady sem dělala ve Vojenské nemocnici pak se mi začli horšioči, nikdo nepřišel proč, pak semotěhotněla a kolem půl roku syna se oči zhoršili víc, zjistilo se, že mám dlouhodobě zelený zákal-glaukom-což nikdo nevěděl a lajcky řečeno, když se neléčí tak „vyžere“ nervy v oku, je to vysoký oční tlak, a to bohužel zatím operovat neumí, takže postupně do roka sem přesala vidět. Naštěstí toto neni dědičný glaukom, ale jsou glaukomy, které jsou vrozené nebo se dají podědit. Takže tak nějak ve zkrace, štve mě to, ale děti jsou pro mě život, tak musím bojovat. Mám pc, který má hlasový výstup, tak čte vše co píšu, co vidí na monitoru jen teda neumí obrázky, ftky aj..Pokud budou otázky klidně odpovím, nevadí mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
23.9.22 23:08

@lucypaja To teda nic moc. A řešení tedy není vůbec na dosah? To nevidíš vůbec nebo něco rozpoznáš?
Musí to být těžší, než, když člověk nevidí od narození.
No, tak, kdybys potřebovala, abychom ti koukaly na test a zvladla bys ho vyfotit, taak sem s tím :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20190
24.9.22 09:48

@Bubllenka-zatím řešení neni, primář nám to tenkrát laicky vysvětloval, že to máš jako když se ti spálí vlákna v žárovce, také už je zničená. Děkuji. No ono asi jak u čeho, já zas mám tu výhodu, že u spoustu věcí vím, jak vypadají, pamatuju si místa, tak kdyby se nezměnila přesně vím, jak bych tam šla, kde co je apod. ale když někdo nevidí od mala, má to samozřejmě i své výhody. Zas mě štve, že už nikdy nebudu dělat práci, která mě bavila, nikdy si s dětma nenakreslím běžný obrázek, nepřečtu knihu, nepůjdu si jen tak sama vybrat do obchodu oblečení aj ale zas na druhou stranu jsou na tom lidi mnohem hůř, mám relativně zdravé děti, co jíst, kde bydlet aj takže pozitiva pořád jsou větší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
24.9.22 10:45

@lucypaja No, tak hlavne, aby člověk měl radost z maličkostí. Mimochodem, kdy čekáš mrchu? Jestli tam není nějaká maličkost?😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.22 10:46

Tak Holky,

Já dneska 9DPO a test jenom ryska. Ale mám skoro pozitivní ovulační, Tal nevim, jestli nebude nějaká dalsi ovulace? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20190
24.9.22 13:04

@Bubllenka-ne já sem nyní po ms, takže před ovulací/snažením a ty budeš už testovat? @Anonymní-někdo říká,že ovulační test umí ukázat i těhu, ale nevím, holky občas zkoušejí a vyšlo jim to.. tak držím pěstičky, aby postupně bylo //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
24.9.22 16:21

Tak holky přidávám se k vám a dneska zrovna ukázková ovulace :palec: Někdo kdo má v podobný den taky ovulaci? :D Jinak pokud mám takhle pozitivní test dneska, tak zítra jsem 1DPO že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí