Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aho,
Poslední dny se s manželem bavíme o druhém miminku (máme doma holčičku), mám tělísko a v úterý jdu k Dr. Uvažujeme o vyndání a druhém prckovi.
Holky prosím:
Za jak dlouho jste po vyndání otěhotněly?
Hlásila jsem až v ordinaci, vyndá kdykoliv během cyklu, otěhotněla jsem za 3m
Měla jsem Mirenu a mám znova
Ja jsem vyndani hlásila do telefonu, když jsem se objednávala. Vyndavala jsem ho proto, ze mi nesedlo, dítě jsme chtěli a měli až později. Ale na otěhotnění by to žádný vliv mít nemelo, můžeš hned.
Ahoj, hlásila jsem doktorovi dopředu, že chci vyndat tělísko a bylo mi řečeno, že mám počkat na MS a přijít nejlépe 3-4 den při menstruaci, tělo je uvolněnější a aby tam nezůstal nějaký zbytek - no, stejně jsem pak během 14 dni “vyplavila” 2 umělohmotné kusy z tělíska.
Já se objednávala na prevenci a jelikož manžel není ještě úplně rozhodnutý, tak mě nenapadlo se zeptat do telefonu ![]()
Mě sedí, mám ho už téměř 3 roky, ale chtěla bych ještě jedno mimčo
@Baby2017 Tak není nic jednoduššího, než si tam zavolat, ne? Nebo se zeptej primo tam, a když to nebudou chtít bez prwdchozi domluvy udělat tak se domluvíte na jindy. Ale myslím, že to v klidu udělají i tak. Každopádně pokud manžel není rozhodnuty, asi je nesmysl tělísko dávat pryč, ne?
Já jsem doktorovi dopředu nic neříkala. V ordinaci se snažil tělísko vytáhnout, ale bohužel to nešlo. Musela jsem ho jít vytáhnout pod narkozou, a pak následovalo šestinedělí.
Samozřejmě, že to záleží i na manželovi a právě proto jsem se Dr zatím neptala, manžel mi řekl, že do útery mi řekne, proto mě jen zajímalo, jestli to jde i bez předchozí domluvy ![]()