Snažení - srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
922
14.8.13 16:53

@Werna taky si nenechám nic ujít :D závislák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.13 09:03

Ahoj trochu se tu vetřu se svým dotazem:-))S přítelem máme v plánu miminko, dohodli jsme se že doberu platíčko HA a pak se začneme,,snažit". Jenže už jsem to nemohla vydržet když jsem asi u prostřed braní platíčka zjistila že mam ovulaci, tak jsme na to vlítli hned a prášek jsem si už nevzala :-D Myslíte že je nějaká pravděpodobnoust na otěhotnění? (je mi 20:-)) :hug:

• Citovat
  • Upravit
327
15.8.13 09:17
@Anonymní píše:
Ahoj trochu se tu vetřu se svým dotazem:-))S přítelem máme v plánu miminko, dohodli jsme se že doberu platíčko HA a pak se začneme,,snažit". Jenže už jsem to nemohla vydržet když jsem asi u prostřed braní platíčka zjistila že mam ovulaci, tak jsme na to vlítli hned a prášek jsem si už nevzala :-D Myslíte že je nějaká pravděpodobnoust na otěhotnění? (je mi 20:-)) :hug:

Já jsem někde četla, že po dobrání antikoncepce je tělo ještě tak týden chráněné (i skrz pauzu na MS kdy prášky nebereš, ale jsi furt chráněná) až pak bych to viděla, že je možnost…ale :nevim: mé tělo se vzpamatovávalo 2 měsíce než se mi aspoň ustálila menstruace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.8.13 10:09
Já bych řekla, že to možné je… vďyť přece stačí zapomenout vzít si 1,2 tablety a může dojít k otěhotnění…takže při vhodné konstelaci hvězd, proč ne?:-)
@Anonymní píše:
Ahoj trochu se tu vetřu se svým dotazem:-))S přítelem máme v plánu miminko, dohodli jsme se že doberu platíčko HA a pak se začneme,,snažit". Jenže už jsem to nemohla vydržet když jsem asi u prostřed braní platíčka zjistila že mam ovulaci, tak jsme na to vlítli hned a prášek jsem si už nevzala :-D Myslíte že je nějaká pravděpodobnoust na otěhotnění? (je mi 20:-)) :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.13 18:57
@Werna píše:
Já jsem někde četla, že po dobrání antikoncepce je tělo ještě tak týden chráněné (i skrz pauzu na MS kdy prášky nebereš, ale jsi furt chráněná) až pak bych to viděla, že je možnost…ale :nevim: mé tělo se vzpamatovávalo 2 měsíce než se mi aspoň ustálila menstruace :)

Myslíš že jsem chráněna když jsem těch prášků brala jen 10?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.13 18:59

Teda 10 tenhle mesic predtim asi rok

• Citovat
  • Upravit
2790
15.8.13 19:01

No já myslím, že těsně po dobrání tabletek chráněná ještě jsi. Moc nevěřím na ty příběhy, kdy holky otěhotněly „přes prášky“. Myslím, že tam musely být jiné okolnosti, třeba braly antibiotika, nebo něco tu účinnost narušilo. Jako úplné sci-fi to nevidím, otěhotnět asi můžeš, když jsi prášky nebrala poctivě, ale moc tomu nedávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.8.13 19:33
@Anonymní píše:
Myslíš že jsem chráněna když jsem těch prášků brala jen 10?

Ty jo těžko říct, u mě prášky fungovaly na 100% a neznám nikoho kdo přes prášky otěhotněl…ale co já vím, možné je všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
16.8.13 09:26

Ahoj holky, tak jak vám jde snažení? :-))Já jsem vysadila HA teprve v neděli ale už teď se nemůžu toho prcka dočkat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.8.13 10:19

@tvetinka Ahoj, tak ať se rychlo zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
18.8.13 21:26

Ahoj holky muzu se taky pridat? S manzelem jsme se tento mesic zacali snazit o mimi. Doufam ze to vyjde. Ja vim ze je to prvni pokus ale i tak se naprosto nemuzu dockat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
19.8.13 07:43
@Deniik píše:
Ahoj holky muzu se taky pridat? S manzelem jsme se tento mesic zacali snazit o mimi. Doufam ze to vyjde. Ja vim ze je to prvni pokus ale i tak se naprosto nemuzu dockat :D

Snažení je nejlepší :lol: a kolikrát to klapne napoprvé. Tak držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.8.13 15:24

@Werna dekuju :-) taky si myslim ze to snazeni je pekne obdobi, ale nesmi to trvat dlouho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
21.8.13 17:10

Ahoj holky můžu se k vám přidat? S manželem se snažíme asi měsíc o miminko (no snažíme spíme spolu málo takže i ta šance klesá :,( manžel je unavený z práce tak jsem rada za sex 1-2tydně :? ) tak jsem zvědavá zda se podaří i za těchto podmínek jinak máme 9,5 měsíční holčičku a chtěli bychom pořídit ji sourozence na hraní takže mám doma o zábavu postaráno :lol:
přeju všem hodně štěstí k otěhotnění
@Werna koukám že už se zadařilo gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.8.13 17:12

@Petík K děkuju a tobě přeji to samé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek