Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Mám už jednu úžasnou a nádhernou roční dceru. I když jsem si při prochovaných a probrečených dnech a nocích řekla, že bude jedináček, změnila jsem názor a po Vánocích bychom se chtěli začít snažit o další mímo.
Je tu také někdo, kdo v roce 2014 plánuje počít?
My, letov říjnu bych měla byt uz zdravá, nechám telo odpočinout a v únoru zhruba do toho půjdeme znovu. Zatím miminko nemam. Jen se obavám trochu o postavu, jsem na ni hakliva…a desim se, ze naberu.
Já nabrala 9 kilo a rok po porodu mám o 11 méně. Pokud jsi zvyklá na zdravý životní styl tak po porodu budeš stejná.
Jim 7 denne. Počítám si KJ i KCAL, všechno vážím. Jim jen BIO veci a jsem zvykla 5× tydne cvičit cca 2 hodiny denne… ![]()
@Žirafátko píše:
No já teda rozhodně ne, ale držím palce
Děkuju.
Heleď, já ještě před 2 měsíci nechtěla o dalším slyšet.
Rok 2014 je daleko a je dlouhý, tak kdo ví, třeba se sem taky přidáš. ![]()
@Tamara.Muller píše:
Jim 7 denne. Počítám si KJ i KCAL, všechno vážím. Jim jen BIO veci a jsem zvykla 5× tydne cvičit cca 2 hodiny denne…
Téééda, tak na to já s malou čas nemám.
Kalorie nepočítám. Mě stačí, že jím vyváženou stravu, kam patří i občasné zmrzliny a sušenky.
Chodím s ní každý den ven. Nachodím i 50 km týdně. Ale tohle všechno dělám, protože mě to baví. Postavu už vůůbec neřeším. Přítel je spokojený, tak já taky. ![]()
@Elilen tak to mas super. Me spíše manžel říká, ze jsem uz moc svalnata, ale ja to mám jako zábavu… Těch 50 km je super!!
Dilezite je, ze jsi spokojena sama se sebou.
@Tamara.Muller Teď už ano. Oni se ty priority s dítětem mění. A je i obrovská úleva být sám se sebou spokojený. Neřešit nedostatky, nemít komplexy a mít se ráda taková, jaká jsem. ![]()
@Elilen přesně vím, o čem mluvíš… S dítětem taky nevím jak to budu dělat. No vždy na cviceni ho budu muset nechat po hlídat asi…
Ahuj tak my máme v plánu vlítnout na to naše třeťátko ale až v létě teda ![]()
@Elilen odplenkovat se dá i s miminem
a malý se umí najíst sám už dlouho ale většinou se stejnak krmí no
ale je to super už teďka jsou to parťáci ![]()