Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, kdo právě čeká ovulaci v těchto dnech, nebo už má po…přidejte se, aspon si popovídáme a čekání zda MS dorazí nebo ne nebude tak dlouhé ![]()
@disinka2011 já mela ovu ve středu a jsem po inseminaci. čekání je hrozneeeee
@phoma Chápu dobře, že jsi po IUI? To čekání je hrozné, to je pravda, já mám ovu asi dnes nebo zítra, uvidíme, měřím BT…
@phoma Snaženíčko je poctivě obden, jsem zvědavá, kdy se zadaří…a jak se snažíte dlouho vy?
3roky ale ted se nám zadarilo 2× v listopadu spontal v 6 týdnů a v březnu revize zamkle těhotenství v 10 týdnů ted jsme měli nucenou pauzu a ted jedeme naplno
@phoma Tak to je mi líto, já taky v březnu spontánní v 7tt s revizí, tak taky ted jedeme na plno, snad se nám i vám zadaří ![]()
@phoma Snažíme se o druhé, doma máme už 19měsíčního chlapečka, začali jsme se dnažit v prosinci 2012,hned na podruhé to vyšlo, ale bohužél rychle zkončilo, ted jsme měli do června pauzu kvůli revizi…
@disinka2011 aspoň mas už doma prcka ten te určité pořádně zamestnava ![]()
@phoma jojo,ten mě zaměstnává někdy až moc
A vy se teda snažíte o první, jo?
@ferinka Ahojky,já myslím, že mám ovu dnes, maximálně zítra, jak dlouho se snažíte?
@disinka2011 píše:
@ferinka Ahojky,já myslím, že mám ovu dnes, maximálně zítra, jak dlouho se snažíte?
ahoj, rok a půl, nechávali jsme tomu ale hodně volnej průběh, až teď jsem si řekla, abych si opravdu ověřila ovulaci, tak testuju a jsem ráda, že se mi domněnky potvrdili a snad to vychytáme, někdy ale to snažení v době ovulace nejde, třeba když je manžel hodně vytížený pracovně a pak je zralej akorát spát…navíc je diabetik, takže když se opravdu cítí unaveně, akceptuju to. první se nám povedlo hned, ani nevíme jak…teď si holt musíme asi počkat.