Kdo na to vlítne v roce 2014?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
30.7.13 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.7.13 15:55

@artepka Já jsem chtěla od začaátku dvě děti s dvouletým rozdílem, kdybych měla soudit podle porodu, tak bych druhé nechtěla nikdy. :lol: A i když můj prcek je trochu náročné miminko, tak chci druhé. Mám sourozence o dva roky staršího a dodnes máme super vztah a chtěla bych to i pro svoje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
30.7.13 15:56

@Tamara.Muller no já jsem jedla všechno než my zjistili tu cukrovku pak jsem se asi 14 dní snažila jíst podle diabetické diety ale po ní jsem měla totální nechutenství takže jsem zase něco shodila a pak mi malá asi skřípla nervíka tak jsem tři dny prozvracela a shodila dalších 5 kilo :roll: takže jsem se vy… na cukrovku před kontrolou dohnala ztráty a jen jsem trochu omezila cukr (normálně si dávám do kafe 3 a teďka vypiju i 1,5 :mrgreen: ) takže jo nakonec všechno jen sem se snažila se necpat a jíst více pravidelně 8)

momentálně jsem na tom asi tak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
30.7.13 15:57

@xenaR my dycky no :lol: si to „snažení“ chceme užít nee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.7.13 15:58

@Tamara.Muller Tak tohle břicho rozhodně nemám :lol: Nejsem tlustá (si myslím :mrgreen: ), ale vymakaná taky určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
30.7.13 16:00

@artepka já jsem původně chtěla začít se snažením o druhého ještě dřív ale pak jsem si řekla že ten půlrok počkáme až se dám do kupy a tak ;) ale jinak jo mám v tom celkem jasno už dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
30.7.13 16:02

@svadlinka no byl to chlapák :pankac: ale buřtík nebyl my máme těžké kosti a mimča máme takové dietní jak říká dětská sestra :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.7.13 17:56

Ahoj, muzu se k vam pridat? My chceme od ledna zkouset prvni mimco :) uz nejakou dobu procitam internet a eMimino. Touha po miminku prisla naprosto necekane pomalu ze dne na den a uz nejakou dobu vsechno zjistuju a myslim na to velkou cast dne :) nejdriv jsme mysleli tak za dva roky a pak pritel prekvapil a rekl ze muzeme od ledna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.13 18:01

@Ilusion tak myslím, ze my dve jsme na tom stejne :kytka: jinak Ahoj! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.13 18:01

@svadlinka takže proste normálně prirozeně hezka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.7.13 18:19

@Tamara.Muller a kolik ti je? Ja mam ze vseho obavy. Jak to zvladnem, jestli mi pritel bude pomahat, jestli mi vubec pujde otehotnet. Ale mimco moc chci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.7.13 18:23

Ahoj maminy a budoucí maminy, které se přidaly. :mavam: Jsem ráda, že vás je tolik.

@Ilusion píše:
@Tamara.Muller a kolik ti je? Ja mam ze vseho obavy. Jak to zvladnem, jestli mi pritel bude pomahat, jestli mi vubec pujde otehotnet. Ale mimco moc chci :)

A tobě je kolik? Já jsem mladá máma a zvládám to na minimálně jedna mínus. :) Přítel je o 10,5 roku starší a moc mi pomáhá. Dobře jsem si vybrala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
30.7.13 18:25

@Ilusion ahojky na obavy zapomen a pěkně si to snažení uživej :mrgreen: čím vic se budeš stresovat tim huř to pujde ja jsem nad tim taky dumala a pořád nic až jsem uplně vypla a začla jsem planovat svatbu tak buch a čekala jsem Máju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
30.7.13 18:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
30.7.13 18:27

@artepka ahojky no ty už máš na čase na druhe :mrgreen:

• načítám...