Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky se přidávám uz sem❤️ zítra bych to mela dostat a dost pocituji bolesti, tak tomu nedávám moc šanci a bohužel ta mrcha přijde😒
Jak se mate holky?
@Anonymní píše:
Ahoj, taky se přidávám uz sem❤️ zítra bych to mela dostat a dost pocituji bolesti, tak tomu nedávám moc šanci a bohužel ta mrcha přijde😒
Jak se mate holky?
Já jsem dnes 1DC, v prosinci potrat, takže tak nějak mám dneska náladu na ho..o
Tak uvidíme jaký bude únor.
Ahojky, taky se přidávám. Dneska 1 DC, bohužel jsem teď prodělala biochemko, krvácení začalo po týdnu od termínu MS. Tak jsem nešťastná, že to nevyšlo. Před půl rokem to bylo zase zamlklé těhu v 7. týdnu ![]()
Líbí se mi pozitivní název „únor 2023“
Obávám se, že to tak snadné a rychlé nebude. ![]()
Ale všem držím palce!
@Terka1702 Ahoj, to mě mrzí, ale určitě si tím nekaž naladu od prosince je to chvilka třeba se tělo potřebuje trochu hodit do normálu a tento měsíc bude lepší.! ![]()
@babybaby19
Jj doufám v to, budu mít narozeniny, tak by to bylo super, ale těch příležitostí proč by to bylo super už bylo
![]()
Ahooj taky se pridavam
Jsem 2DC, prvni ms po revizi ZT ktera probehla v prosinci.
A je to teda strasny ![]()
Drzim vsem palce ![]()
Příspěvek upraven 25.01.23 v 12:49
Ahojky, taky se přidávám
jsem sice 19DC takže na začátku února se bude testovat, ale kvůli chřipajzně jsme neměli moc možnost se v lednu snažit, takže tomu moc nedávám, a přesouvám se s Vámi do února
![]()
Ahoj holky
Chci se zeptat poslední menstruaci jsem měla od 20.12 do 25.12. Cyklus mám dlouhý cca 40 dni. Včera večer ukrutna bolest v levém vaječníku a dneska už zase v pohodě. Dneska jsem si dělala tehu test a nevím zda tomu mám věřit nebo ne
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holkyChci se zeptat poslední menstruaci jsem měla od 20.12 do 25.12. Cyklus mám dlouhý cca 40 dni. Včera večer ukrutna bolest v levém vaječníku a dneska už zase v pohodě. Dneska jsem si dělala tehu test a nevím zda tomu mám věřit nebo ne![]()
Tyjooo to vypadá moc dobře! Jestli správně počítám, tak si tak 30DC? Ovu mohla být kolem 20DC? To už by mohlo být vidět
zkus ještě test od jiné značky (nebo rovnou ty modré dygitální to máš jistotu). Držím palce, a dej vědět ![]()
@ TerkaS98 Ovulace proběhla 13.ledna podle ovu testu a tedkom jsem 37 Dc cca podle kalkulačky…Test chci znovu udělat v pátek a snad testovací čárka bude silnější ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holkyChci se zeptat poslední menstruaci jsem měla od 20.12 do 25.12. Cyklus mám dlouhý cca 40 dni. Včera večer ukrutna bolest v levém vaječníku a dneska už zase v pohodě. Dneska jsem si dělala tehu test a nevím zda tomu mám věřit nebo ne![]()
To je krásný test, doporučuji digitální test a třeba o víkendu srovnávací klasický. Moc držím pěsti. ![]()
Ahoj, ja jsem dnes pravdepodobne 1. DPO, testovat se chystam kolem 6.-7. unora. Drzim vsem palce 🙂