Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Andreiiko,já bych Ti doporočula do Gennetu jít, udělají Ti tam testy nejen partnerovi,ale hlavně Tobě, od krve až po 3D ultrazvuk!Já sama jsem tam byla už objednaná,ale jelikož jsem měla úmrtí v rodině,tak jsem to zrušila.Už jen když jsem se tam objednávala, překvapil mě velice vstřícný a milý přístup a hlavně mi nabídli spousty vyšetření,kterých se u mé gynekoložky asi nikdy nedočkám…Proto být Tebou ,tak nečekám.Myslím si,že se tam budeš i moct domluvit co se týče toho,že by jste to chtěli s manželem zkusit přirozenou cestou. Nebo,tam zkus zavolat a zeptat se na to.Já jsem tam psala své dotazy mailem a musím říci ,že maximálně do dvou dnů mi od nich přišla odpověd a velice rozsáhlá,vše vysvětleno podrobně. Takže z Gennetu mám velice dobrý pocit.
To máš pravdu,že se říká na to nemyslet,ale ono to prostě nejde,chápu Tě,já mám to samé s manželem se snažím od října 2009 ,máme spolu už 7 letou dcerku , při které jsem otěhotněla po 3 měsících a ted pořád nic,ale já mám problém s menses, od toho října 2009 to nedostávám,jen když dostnu injekci, tím pádem nemám OVU a tak naše ,,snažení,, přichází v niveč… ale doufám,že se snad dočkám brzy i Tobě to moc přeji!! ![]()
Aleachim diky za tvou odpoved. My byli prave v Gennetu na spermiogramu, vsichni byli super. Ale ted jsem jim koukala na stranky a ten jejich cenik je docela mastny, i kdyz na spoustu tech veci bude urcite prispivat pojistovna. Jeste me napadlo zmenit gynekologa. Slysela jsem u spoustu taky snazicich se, ze jim gynekolog dal nejake hormony a pak vedeli presne den kdy je velka pravdepodobnost otehotneni. Jeste to promyslim. Kazdopadne,je to vycerpavajici - nahoru dolu, ale jak tak ctu to tobe urcite nemusim povidat. Taky to mate vesele. Nastesti mam velmi trpeliveho pritele, poctive basti vsechny preparaty. Uvazuju, ze si poridime pejska, alespon prijdu na jine myslenky - mozna hloupy duvod, ale ja tu hlavu vypnout nejak neumim ![]()
Já to chtěla napsat jako povzbuzení… Uvidíš, že se zadaří. My se snažíme o druhé už od srpna a taky pořád nic… Tak uvidím, ale tlačit na
pilu už asi nebudu
nevím, jestli do toho kolotoče znovu nastoupit, ale přeju hodně síly, víry a štěstí!!!!
maacek píše:
jj, zázraky se dějou, bohužel ne nám
takže car jsou naše poslední možnost, snad už se těhu konečně dočkám.
Ahoj Aleachim, moc dekuju za podporu
Tyhle diskuze ctu uz delsi dobu, ale poprve jsem nekam napsala. Uz si prijdu otravna sama sobe, kamaradky tim uz taky nechci zatezovat. Cloveku to pomuze „ze v tom neni sam“. Dnes jsem se objednala k nove gynekolozce, mam ji doporucenou od kamaradky. Uvidime co se mnou provede, pokud to zase skonci jen u cytologie, tak uz mi nezbyde nez ten Gennet. Ses dobra, ze si te sve takhle nadiktovala co a jak, pritom by to mel odbornik a snazit se sam.
Tak jsem to po 14 dnech spoždění dostala testík nekecal
No jenže 3 den MS mám jít na krev a to vychází na sobotu,tak tam skusim brnknout…ach jo…
jondinka píše:
Tak jsem to po 14 dnech spoždění dostala testík nekecalNo jenže 3 den MS mám jít na krev a to vychází na sobotu,tak tam skusim brnknout…ach jo…
jj, tohle znám, člověk je napnutej a pak bum bác ![]()
tak hlavu vzhůru a s chutí do dalšího snažení!
Ahoj Andreiiko,to jsme na tom stejně, také hodně doskuzí jen pročítám,i mě pomohlo se sem z toho všeho vypsat, a je fakt,že to opravdu zabírá vid?
Aspon na chvilku si v tom trápení člověk nepřipadá sám,máš pravdu…
No s Mudr. mi trvalo také pěkně dlouho,než na to došlo abych to řekla,snažíme se od října 2009 ,takže ted už jsem vyčerpaná s dopovědí typu, že jsem mladá, že musíme na Gennet počkat rok, a tak podobně,ale aby mi vrátila menses, tak to né.A také se moc trápím, moc si přeji abych už konečně mohla pozorovat jak mi rostě bříško a držet v náruči malý uzlíček…Tak proto jsem na to šla už razantně,že chci zpátky svojí menses,že se na ní těším až to dostanu sama od sebe
a to opravdu jsem vždycky ty dny asi jako každá žena proklínala.A také na druhou stranu už i strach,protože úrčo není normální že to od 25 nemám…
Andreiiko,to jsi udělala moc dobře,že jsi zkusila jít k jinému Mudr ,úrčo to budé jiné,než u toho předchozího, tak držím pěsti at je o minimálně 100% lepší!! ![]()
aleachiM píše:
Ahoj Andreiiko,to jsme na tom stejně, také hodně doskuzí jen pročítám,i mě pomohlo se sem z toho všeho vypsat, a je fakt,že to opravdu zabírá vid?Aspon na chvilku si v tom trápení člověk nepřipadá sám,máš pravdu…
No s Mudr. mi trvalo také pěkně dlouho,než na to došlo abych to řekla,snažíme se od října 2009 ,takže ted už jsem vyčerpaná s dopovědí typu, že jsem mladá, že musíme na Gennet počkat rok, a tak podobně,ale aby mi vrátila menses, tak to né.A také se moc trápím, moc si přeji abych už konečně mohla pozorovat jak mi rostě bříško a držet v náruči malý uzlíček…Tak proto jsem na to šla už razantně,že chci zpátky svojí menses,že se na ní těším až to dostanu sama od sebea to opravdu jsem vždycky ty dny asi jako každá žena proklínala.A také na druhou stranu už i strach,protože úrčo není normální že to od 25 nemám…
Andreiiko,to jsi udělala moc dobře,že jsi zkusila jít k jinému Mudr ,úrčo to budé jiné,než u toho předchozího, tak držím pěsti at je o minimálně 100% lepší!!
je zvláštní, že s Tebou nic nedělá pokud nemáš ms - to je asi základ si myslim… ![]()
Bohužel to tak je
,od října 2009 co jsem vysadila prášky,tak to nedostávám.Doktorka mi na to řekla,že je ted tělo v šoku,a že to může trvat i rok,než se mi to dá dohromady.Už je víc jak rok a pořád nic
…Ale ted už jsem si o to řekla a celkem dost razantně,a najednou si mám přijet pro nějaké prášky,název ještě nevím a že mi udělá hormonální profil. Najednou to jde,jen mě mrzí že už jsem to všechno mohla mít dávno,dávno za sebou.
maacek píše:jondinka píše:děkuju, jsem sama napnutá jak struna
Maacek: Tak budu držet palečky a napiš jak jste dopadli
No tak vyšetření dnes proběhlo,no nic moc příjemného to nebylo.Vpravit do mě jakýsi roztok,bolest,ty tlaky,uff
,ještě že je to za mnou.Tak prý je to všechno v pořádku.Manžel včera sice ráno šel na odběr,ale jaksi nám pan doktor zapomněl říct že min.4-5 dní před odběrem doma mezi námi nesmí nic být,tak půjde příští čtvrtek znovu.Uvidíme.
Tak to věřím,že to nebylo nic příjemnýho aspon víte že je to ok
A od Dr.to taky není hezké… ![]()
aleachiM píše:
Bohužel to tak je,od října 2009 co jsem vysadila prášky,tak to nedostávám.Doktorka mi na to řekla,že je ted tělo v šoku,a že to může trvat i rok,než se mi to dá dohromady.Už je víc jak rok a pořád nic
…Ale ted už jsem si o to řekla a celkem dost razantně,a najednou si mám přijet pro nějaké prášky,název ještě nevím a že mi udělá hormonální profil. Najednou to jde,jen mě mrzí že už jsem to všechno mohla mít dávno,dávno za sebou.
No vidíš,tak už se začne aspon něco dít ![]()