Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky jsem tu poprve byla jsem na transferu dnes je to 7 dni mam obcas bolesti jako na menstruaci obcas me boli rodidla nevim jestli se sni uklizet a tak bezne veci doma nic mi nerekli po transferu bojim se ze to nedopadne mate nekdo skusenosti dik
Ahoj,
já mám za sebou 9 transferů, 3 úspěšné, čekám 2.dítě, 1 x to dopadlo zamlklým těhotenstvím.
Tyto příznaky jsem také měla a to u úspěšných i neúspěšných pokusů. Měla jsem je na začátku obou úspěšných těhotenství, byla to bolest jako při menstruaci, ale jen krátkodobá - třeba 5-10 min a pak celý den nic.
Ale při jednom neúsp. pokusu se mi to také objevovalo a pak stejně přišla menstruace.
Budeš muset ještě vydržet, na test je brzy. Zkus ho 10 dní po transferu ale čekej klidně 1/2 hod, zda se neukážou //. Alespoň náznak té druhé čárky, bude i tak dost brzy.
Držím palce ať to vyjde.
Jitka
Ahoj, ještě jsem ti chtěla napsat, že správně bys neměla dělat nic, úklid žádný, jen co nutně musíš, krátká procházka, nejezdit autem.
Měj se hezky, ještě aspoň týden to vydrž, pak budeš vědět víc.
ahoj Jitka
Stale cekam a nic, mam dceru 15 let, druhe nee a neee mudr furt jen „vy ste v poradku“ to partner je spatny. Prestala sem kourit, zit zdrave, sportovat..... Mam..... Ctvrteho partnera a nic
a tretiho gynekologa a nic
furt slysim "vy ste v poho mate dite "tahne mi na 40cet at mi nikdo nerika ze vzdy kapnu na neplodneho chlapa??? Vim zni to blbe.. Prosim holky-zeny kam se obratit na poradne vyšetření???
nebo ja nevim
sem zoufala ![]()
To mi chceš říct, že tě za ty roky neposlal žádný lékař na jakékoliv vyšetření? To, že máš jedno dítě nemá absolutně žádnou váhu. Vždycky se může vyskytnout problém. Najdi si nejbližší centrum asistované reprodukce a objednej se tam. Žádanku od gynekologa nepotřebuješ.